2023-07-24 311 浏览
朱古力好濃啊❤️貓毛朱古力 +$8香港人朱古力 +$22個人推薦香港人口味!係60%朱古力濃度!🤭去埋冰咁飲仲濃haha~貓毛 $57呢個burger 有兩層牛肉同菠蘿~配蜜糖芥末醬!加菲漢堡 $55呢個burger 有兩層豬肉同芝士~配將軍醬!兩層肉真係好飽因為好厚😳套餐+$15 有薯條/薯餅同飲品薯條係個款粗薯條黎架!貓毛 (屯門)屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號舖#hairofcat #貓毛 #漢堡包 #屯門美食 #朱古
朱古力好濃啊❤️

貓毛朱古力 +$8
香港人朱古力 +$22

貓毛 $57
呢個burger 有兩層牛肉同菠蘿~配蜜糖芥末醬!

加菲漢堡 $55
呢個burger 有兩層豬肉同芝士~
配將軍醬!

兩層肉真係好飽因為好厚😳
套餐+$15 有薯條/薯餅同飲品
薯條係個款粗薯條黎架!

#hairofcat #貓毛 #漢堡包 #屯門美食 #朱古
2023-07-23 224 浏览
我去咗屯門青棉徑嘅貓毛餐廳,試咗佢哋嘅漢堡同薯條。真係嚇咗我一跳,啲漢堡咁大,好似手掌咁!貓霸漢堡(單點$56,套餐$69)我最鐘意貓霸漢堡,有兩塊牛肉、菠蘿、蜜糖芥末醬同芝士,好豐富啊。菠蘿同牛肉配得好好,加埋蜜糖芥末醬嘅甜辣味,更加突出啲菠蘿嘅酸甜口感。貝羅菇漢堡(單點$48,套餐$61)貝羅菇漢堡亦都好正,有貝羅菇、牛肉、黑松露醬同芝士。貝羅菇好多汁有啖口,加埋黑松露醬嘅香味同牛肉嘅肉汁,真係好好味架。啲薯條新鮮炸,脆口好食,份量都幾足夠啦,一個人嚟都食唔晒。最後,我試咗一杯薄荷朱古力,搖勻之後味道更重,好清新。總括而言,貓毛餐廳嘅漢堡好好味,份量又足啦!

貓霸漢堡(單點$56,套餐$69)

貝羅菇漢堡(單點$48,套餐$61)

2023-07-11 208 浏览
呢日去左朋友位於屯門新居聚會行經虹橋附近呢間美式漢堡小店🍔路過時已經聞到勁香煎漢堡炸薯條香味 好吸引即刻買咗兩個漢堡餐做下午茶先😋所有漢堡加$15轉套餐 包括薯餅或原味薯條及飲品一杯📍貓毛 (屯門)屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號舖🍔 貓霸漢堡 漢堡夾有兩塊牛肉 牛肉厚度相當霸氣牛肉煎得很香 剛剛好唔會好乾好鞋一啖咬落去 一路食一路滴下蜜糖芥末醬口感非常豐富 超級juice 好正 👍🏻夾住酸酸甜甜厚切菠蘿及生菜一齊食 味道相當豐富一個餐已經食得好飽 🍔 辣雞漢堡套餐($36)個包烘得好香脆可口煎香脆既雞扒配埋秘製辣醬 辣醬帶點酸的再夾埋番茄 生菜 食得好滋味啊😋🍟 薯條係曲薯條 份量都好多 薯條加左黑胡椒粉 點茄醬食一流薯條 薯餅炸得金黃香脆可口 🥤 香港人朱古力 呢杯必飲 係有60%朱古力朱古力味極度濃郁 超正呀🥤 Oreo朱古力沙冰香濃朱古力味 夏天飲沙冰 解暑一流
呢日去左朋友位於屯門新居聚會
行經虹橋附近呢間美式漢堡小店🍔
路過時已經聞到勁香煎漢堡炸薯條香味 好吸引
即刻買咗兩個漢堡餐做下午茶先😋
所有漢堡加$15轉套餐 包括薯餅或原味薯條及飲品一杯

📍貓毛 (屯門)

🍔 貓霸漢堡
漢堡夾有兩塊牛肉 牛肉厚度相當霸氣
牛肉煎得很香 剛剛好唔會好乾好鞋
一啖咬落去 一路食一路滴下蜜糖芥末醬
口感非常豐富 超級juice 好正 👍🏻
夾住酸酸甜甜厚切菠蘿及生菜一齊食 味道相當豐富
一個餐已經食得好飽

🍔 辣雞漢堡套餐($36)
個包烘得好香脆可口

香濃朱古力味 夏天飲沙冰 解暑一流

2023-07-07
下午茶
  • 貓霸漢堡
今次介紹一間位於屯門紅橋嘅漢堡包店,位置雖然比較偏僻,但係都幾易搵舖頭主打外賣,設有WhatsApp落單,可以WhatsApp定舖頭叫佢整定先,再落去舖頭攞。選擇方面,漢堡包有成10款可以揀,另外亦有好多炸物,例如炸雞拼盤,仲有啲全日早餐同埋大啡菇小食今次叫咗兩個漢堡,加$15就可以轉套餐,包一份薯條或者薯餅,同埋一杯嘢飲。先講下雙層牛肉菠蘿漢堡啦。漢堡包啲外皮好酥脆,但啲內裏又好軟綿。牛肉好鮮嫩多汁,好好食。啲漢堡仲加咗菠蘿,味道好新鮮,勁fresh。我好鐘意啲醬汁,好夠味,食嘅時候仲爆曬汁!整體嚟講,呢個雙層牛肉漢堡真係無敵。然後嚟炸雞漢堡啦。啲麵包外皮依然酥脆可口,但啲炸雞肉就好鮮嫩多汁,而且仲好口肉,勁大嚿雞!我特別鐘意啲醬汁,用咗秘製辣醬,好夠惹味。除咗漢堡之外,啲薯條同薯餅都幾好食。薯條外皮好酥脆,薯餅口感好正,食到原粒細薯仔。最後,飲品可以揀汽水、啤酒、朱古力等等,而我哋就加錢揀左凍朱古力同oreo沙冰啦,兩款我都好鐘意。凍朱古力口感好滑順,啲味道又好濃郁,唔會太甜,非常啱夏天飲用。oreo沙冰味道都好好,啲oReo餅乾碎片搭配香甜朱古力沙冰,飲完非常令人消暑。整體食物質

整體食物質素好高,而且有好多款好味嘅選擇,性價比亦相當高,一個套餐加埋都只係五六十蚊。同埋舖頭細細,應該係年輕人開,絕對值得支持!
外卖自取
2023-07-06 54 浏览
最中意就係去探索唔同既小店🐱既然都係要買外賣番屋企,不過做下research探索下附近會唔會有意外收穫😚今日就俾我揾到原來近虹橋既Tplus附近係有間burger店,而且價錢仲十分親民🍔。佢地全部burger都可以轉做套餐跟埋薯條/薯餅同飲品🥤如果唔想食burger都有其他set或者炸雞小食等等🍗係主打外賣既店舖。🐒貓霸(牛肉x2,菠蘿,蜜糖芥末醬)💰$57+$15轉套餐👉🏻薯條👉🏻貓毛朱古力+$8食burger必食就緊係牛肉漢堡🐮一係唔食,食就要double🤪所以就揀左呢款重量級之選,滿足下食牛肉漢堡慾望🍍中間既菠蘿係聰明之選,除左令成個Burger更juicy外,仲令我更開胃。🐒煙肉堡(豬肉,煙肉,秘製洋蔥忌廉醬)💰$44+$15轉套餐👉🏻薯餅👉🏻香港人朱古力(60%朱古力)+$22呢到好sweet地都有提供無牛既漢堡🐥除左大眾化少少既辣炸雞堡🍗竟然都有小眾啲既煙肉堡改良版🥓因為佢仲有塊自家製既豬肉扒,令成個burger更豐富仲可以滿足一班唔食牛既朋友。而值得一提既當然就係佢地既朱古力🍫2杯都各有特色,如果無比較下其實佢地招牌必試貓毛朱古力都已經夠哂濃郁,不過如果中意再濃啲同苦啲就

🐒貓霸(牛肉x2,菠蘿,蜜糖芥末醬)💰$57+$15轉套餐

👉🏻薯條
👉🏻貓毛朱古力+$8

👉🏻薯餅
👉🏻香港人朱古力(60%朱古力)+$22

而值得一提既當然就係佢地既朱古力🍫2杯都各有特色,如果無比較下其實佢地招牌必試貓毛朱古力都已經夠哂濃郁,不過如果中意再濃啲同苦啲就可以揀香港人朱古力🥤因為佢用左60%朱古力去整🫶
外卖自取
2023-07-06 56 浏览
聽講屯門人實識去紅橋景峰搵野食,宜家我都學識啦!其實屯門真係好多好野食,除左糖水之外,原來紅橋附近有外賣漢堡,買上去同朋友一齊食!今日唔想食牛,所以叫左一個雞肉一個豬肉漢堡,跟餐加$15有薯條/薯餅,仲有野飲!炸雞漢堡 ($36)辣辣地,炸雞仲好大塊又脆,好味過老麥勁多倍超人漢堡 ($44)超人漢堡係豬肉炒蛋同鹹蛋黃沙律醬,覺得呢個好特別,所以一試。炒蛋好滑同個醬好夾,豬肉唔會好肥,好味!雖然有跟餐野飲,但係見到朱古力真係抗拒唔到,最後叫左凍伯爵奶茶朱古力 (+$14) 同埋凍薄荷朱古力 (+$14)。朱古力味好濃,唔係平時出面溝到好稀果d,好滿足。下次會想試埋其他。

炸雞漢堡 ($36)
辣辣地,炸雞仲好大塊又脆,好味過老麥勁多倍

超人漢堡 ($44)

2023-07-05 48 浏览
屯門超巨大漢堡包💕 虹橋嗰邊不嬲都多美食 今次去咗貓毛@hair_of_cat 食漢堡包🍔嗌完可以外賣又或者堂食出面都有兩張枱仔👅我哋買完之後就坐咗喺對面個公園仔食💕❤️貓霸(牛肉X2、菠蘿、蜜糖末醬)包如其名😂 嗰包係超級大😂牛肉好有肉汁 同嗰醬好夾❤️加埋菠蘿令成個包唔會好漏🍍而且佢即叫即整 熱辣辣好新鮮😚如果一個女仔食應該食唔晒呢個包😆😆❤️辣雞堡我本人好鍾意食雞肉 所以見到有雞堡嗌就即刻要試👅👅👅果然冇令我失望 雞扒炸得外脆內嫩 配埋秘製辣醬 好惹味😍😍❤️所有漢堡加$15轉套餐薯餅/薯條都炸得好香脆❤️貓毛朱古力/Oreo朱古力沙冰佢呢度啲朱古力都好好味 唔會過分甜 而且好香奶味 入口好滑💕💕💕

❤️貓霸(牛肉X2、菠蘿、蜜糖末醬)

❤️辣雞堡

❤️所有漢堡加$15轉套餐
薯餅/薯條都炸得好香脆

❤️貓毛朱古力/Oreo朱古力沙冰

2023-07-04 350 浏览
今次都係嚟到屯門紅橋搵食!發現到呢間性價比高嘅年輕人漢堡餐廳,先講講餐廳環境建議外賣打包回家吃,因為餐廳基本上沒有堂食的位置,有臨時檯凳的,發現餐廳食物質素有驚喜。今次叫咗兩個餐外賣拿回家吃1.貓霸漢堡餐9/10分,佢呢度外賣漢堡佢會幫你切一半擺喺個膠盒上邊!唔使擔心拎到返屋企會變形或者移位!菠蘿同牛肉嘅配搭出色,2塊牛肉嘅質素亦都唔錯比較有濃郁嘅肉味和汁水。再搭配埋蜜糖芥末醬非常完美2.大雞拼盤餐9/10分。呢個餐同樣是高分,因為拿到回家後仍然保持外脆內軟唔會因為擺得耐而變質!炸物都是。新鮮炸的要等久一點。但都是值得的,大雞拼盤內。有兩塊大炸雞扒,隻雞翼和兩個雞腿。性價比高!搭配咗蜜糖芥末醬和洋蔥醬。更添一番風味3.隨餐的薯條和薯餅:8/10分。都是新鮮炸的拿到回家仍沒有變質推薦,薯條搭配茄汁,而且分量比較多,叫兩個餐三個人吃都可以這間餐廳我會再次光顧的!

貓霸漢堡

這間餐廳我會再次光顧的!
2023-07-03
貓霸漢堡
貓毛,開設於屯門菁雋附近的一間主打每層手打漢堡足足有4安士的足料漢堡包外賣店!🍔🥡🥤🍔 貓霸 漢堡包 $57有2塊四安士(120克)即日手打牛肉漢堡、菠蘿片、生菜、洋蔥、蜜糖芥末醬🍗 大雞拼盤 $65單點原價 $70,凡惠顧任何漢堡包,即可減$5 拼盤有2件炸雞鎚 + 2件炸雞扒 + 2件炸雞翼配蘸醬 (4選2) : 蜜糖芥茉醬 / 特濃洋蔥醬 / 將軍醬 / 泰雞醬🍫「香港人」朱古力 (跟餐飲品轉特飲) +$22單點原價 $32香濃朱古力味!以60% choco製作!🍫 伯爵奶茶朱古力 (跟餐飲品轉特飲) +$14單點原價 $24兩者味道都夠香濃!好平衡!🍟 轉套餐 +$15(薯餅/薯條 + 罐裝飲品/啤酒) 選了薯餅🍟 轉套餐 +$15(薯餅/薯條 + 罐裝飲品/啤酒) 選了薯條_______________貓毛 (屯門)屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號舖_______________

🍔 貓霸 漢堡包 $57

🍗 大雞拼盤 $65
單點原價 $70,凡惠顧任何漢堡包,即可減$5
拼盤有2件炸雞鎚 + 2件炸雞扒 + 2件炸雞
配蘸醬 (4選2) :
蜜糖芥茉醬 / 特濃洋蔥醬 / 將軍醬 / 泰雞醬

🍫「香港人」朱古力 (跟餐飲品轉特飲) +$22
單點原價 $32
香濃朱古力味!以60% choco製作!

🍫 伯爵奶茶朱古力 (跟餐飲品轉特飲) +$14
單點原價 $24
兩者味道都夠香濃!好平衡!

🍟 轉套餐 +$15
(薯餅/薯條 + 罐裝飲品/啤酒)
選了薯餅

🍟 轉套餐 +$15
(薯餅/薯條 + 罐裝飲品/啤酒)
選了薯條

_______________

_______________
2023-06-30 44 浏览
📍 貓毛(屯門)@hair_of_cat屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號🍔屯門嘅包中之王,漢堡包貓霸🍔經過聞到好香既煎漢堡味,聞到都己經好吸精,餐廳叫貓毛,但原來冇貓店長坐鎮,不過都唔緊要,有貓霸漢堡,已經贏晒👍🔸貓霸{牛肉,菠蘿,蜜糖芥末醬}雙層牛肉漢堡極具份量,酥脆麵包夾埋蜜糖芥末醬,再配上多汁嘅漢堡,仲有菠蘿,層次感好豐富👍果然係貓霸,牛魔王👍🔸超人漢堡{豬肉,炒蛋,蛋黃沙律醬}一牛一豬漢堡,好滿足😌食起來帶有炭火灸燒味,軟嫩又肉汁十足,另外仲有炒蛋,份量足,又豐富!套餐仲會包薯條/薯餅🍟兩樣薯仔🥔既食物都好重薯仔味,正😄另外仲有蜜糖芥末醬點薯條,個汁好creamy ,好食😋🔸貓毛朱古力(招牌必飲)飲落可可既味道同質感好濃郁,冇咩甜味,感覺較輕盈,鍾意朱古力嘅你一定要飲🍫🔸 Oreo朱古力沙冰係刨冰嘅Oreo朱古力味道,Oreo同朱古力比例平均,但係都唔會好甜,夏天飲刨冰好爽快🫗

📍 貓毛(屯門)@hair_of_cat
屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號

🍔屯門嘅包中之王,漢堡包貓霸🍔

🔸貓霸{牛肉,菠蘿,蜜糖芥末醬}

🔸超人漢堡{豬肉,炒蛋,蛋黃沙律醬}

套餐仲會包薯條/薯餅🍟
兩樣薯仔🥔既食物都好重薯仔味,正😄
另外仲有蜜糖芥末醬點薯條,個汁好creamy ,好食😋

🔸貓毛朱古力(招牌必飲)

🔸 Oreo朱古力沙冰
2023-06-29 146 浏览
收工好想食漢堡去左屯門食貓毛❤️抵食又大份!叫完都係想拎返屋企食店員都好好噤幫我pack好比我拎返屋企食!貝羅菇漢堡外脆內鬆軟嘅包+又厚又Juicy嘅菇同牛肉漢堡好出色!佢噤抵食又噤大份係咪真係得架😂老公就食貓霸佢係兩塊牛肉漢堡+菠蘿+蜜糖芥末醬佢話食咗半舊都飽飽地我哋兩個都跟咗餐,一個要薯條,一個要薯餅佢個薯餅我好鐘意,結果成塊我食晒😂另外不得不提嘅係佢嘅飲品10分推介香港人朱古力!身為香港人梗係飲香港人朱古力啦!佢好出色啊,佢個朱古力好濃,但係又唔會好甜好開心嘅60%香濃嘅朱古力!另外呢就叫咗個Oreo朱古力沙冰!鍾意甜啲同埋凍啲嘅朋友可以試吓😙😙總括嚟講性價比超高又好食,價錢超級抵!拎到返屋企個包都仲好好食!記得要飲佢嘅朱古力係好好飲❤️❤️
收工好想食漢堡
去左屯門食貓毛❤️
抵食又大份!
叫完都係想拎返屋企食
店員都好好噤幫我pack好比我拎返屋企食!

外脆內鬆軟嘅包+又厚又Juicy嘅菇同牛肉漢堡
好出色!佢噤抵食又噤大份係咪真係得架😂

老公就食貓霸
佢係兩塊牛肉漢堡+菠蘿+蜜糖芥末醬
佢話食咗半舊都飽飽地
貓霸

我哋兩個都跟咗餐,一個要薯條,一個要薯餅
佢個薯餅我好鐘意,結果成塊我食晒😂

另外不得不提嘅係佢嘅飲品
10分推介香港人朱古力!
身為香港人梗係飲香港人朱古力啦!
佢好出色啊,佢個朱古力好濃,
但係又唔會好甜
好開心嘅60%香濃嘅朱古力!

另外呢就叫咗個Oreo朱古力沙冰!
鍾意甜啲同埋凍啲嘅朋友可以試吓😙😙

總括嚟講性價比超高又好食,價錢超級抵!
拎到返屋企個包都仲好好食!
記得要飲佢嘅朱古力係好好飲❤️❤️
2023-06-21
15 分钟 (外卖自取)
  • 香港人朱古力
  • 薯餅
2023-06-29 944 浏览
貓毛 (屯門)屯門青棉徑3號好勝大廈地下低層1B-1C號舖一定要提一提大家嘅係,呢個轉套餐係唔洗加錢轉到指定嘅啤酒架!中意啤啤佢再食個burger嘅為食豬真係要留意下!貓霸漢堡 $57 +$15轉套餐 配薯條🍟呢個係雙層芝士牛肉包配蜜糖芥末醬!!我地見夜晚6點唔算好熱揀左堂食,希望食到個包最原好食嘅味道!店家用牛油紙包好拎過黎,一黎外觀幾靚,二黎唔會浸淋浸穿張紙,非常細心。而個包有烤焗過,外層脆脆入邊熱辣辣,牛肉表面烤得焦脆有口感,牛肉味幾香,而菠蘿令到個包變得甜甜地又juicy,芥末醬微微辛辣,食落幾惹味。係一個超經典又好食嘅包。薯條就好似以前士多食炸薯條嘅口味咁,波浪紋薯條炸到香脆,表面再有加鹽調味,食完回憶就番曬黎😂!加菲漢堡 $55 +$15轉套餐 配薯餅呢個就幾特別,係一個雙層芝士豬肉配將軍醬嘅漢堡!豬肉漢堡嘅口感比較結實,肉感會比較重,份量比牛較多,豬肉漢堡中間會有黑胡椒,微微嘅辛辣增加風味,芝士嘅微鹹味呢個包都會相較突出,最主打嘅將軍醬嘅甜度岩岩好,同豬肉嘅相性都好好,值得試試,唔會失望!!薯餅比一般嘅大塊,厚度適中,所以薯仔顆粒感會更突出。性價比都更高。

貓霸漢堡 $57 +$15轉套餐 配薯條🍟
呢個係雙層芝士牛肉包配蜜糖芥末醬!!

加菲漢堡 $55 +$15轉套餐 配薯餅
呢個就幾特別,係一個雙層芝士豬肉配將軍醬嘅漢堡!
  • 貓霸漢堡
小店由一個年輕人自家用心經營,以外賣為主,所有burger,即叫即整, 夠哂新鮮,如果你好似我咁有少少八卦,咁你可以企係個檔口面前睇住老闆由煎扒到整包嘅成個過程!🔸️貓霸  見到個名咁架勢,當然要試吓有幾威啦!講真食完絕對要highly recommended 呀!成個burger超大份勁厚囉,點撑大個口都無辦法一啖咬得哂!中間餡料有兩塊手打牛肉碎整成嘅beef patties, 食得出牛肉patty入面有少少牛筋位,所以入口除咗牛肉香口之外,還有煙靱的口感,而且超級juicy, 中間再有塊grill過的菠蘿,肉汁加埋清甜的菠蘿汁, 簡直就係double juicy呀!十分惹味!再加埋秘製蜜糖芥末醬,更加提升整體咗味道的層次,超級滋味呀!個餐仲要跟埋個即炸波浪薯條, 絕對稱得上抵食夾大件,好飽呀!🔸️滑蛋肥牛堡 單叫咗另一款滑蛋系列的漢堡,依舊份量十足,炒蛋滑溜得來,半生熟的質地,入口蛋汁豐富,而且賣相有點像滑蛋小瀑布呀,肥牛軟熟 ,輕炒過份外香口,個沙爹mayo 亦都好夾,真係估唔到小店都咁用心整得咁好食呀!漢堡跟餐都可以揀小店嘅特飲🔸️貓毛朱古力超濃郁嘅朱古力特飲,好似dark choc

🔸️貓霸

🔸️滑蛋肥牛堡

漢堡跟餐都可以揀小店嘅特飲

🔸️貓毛朱古力
超濃郁嘅朱古力特飲,好似dark chocolate 咁,入口純粹可可味已很吸引,而且仲係少甜only,我個人特別喜歡呀!

🔸️Oreo milk shake
飲得出係oreo + 朱古力 + 雪糕, 對我來講會比較甜,不過屋企個小寶貝好like 囉~

小店仲有好多其他炸物小食,同埋唔同款式嘅burger, 如果下次晚餐唔想食飯,其實來試小店嘅burger 都可以一樣咁飽又好食呀!
滑蛋肥牛堡
貓霸
题外话/补充资料: 小店屬於自家小本經營,老闆好犀利,咩都一腳踢,所以如果大家想食好嘢,又唔想等得耐,咁可以whats app 小店先落單,咁去到就可以有得拎喇! 小店是區內少有開到零晨的店舖,(區內夜貓有福了),所以大家留意番佢地嘅營業時間 4pm ~ 3am呀!
滑蛋肥牛堡
  • 貓毛朱古力
2023-06-06 63 浏览
屯門虹橋多好野食,成日行開都勁香,今日來試下貓毛!貓霸漢堡$57係店入面既皇牌,入邊有2塊牛肉,波蘿仲有芥末醬,幾欣賞佢烘好既包皮,脆卜卜架,牛肉厚身又夠juicy,拎上真係好大份,有重量!菲漢堡$55就係豬肉,芝士配將軍醬同朋友仔 share 食就岩岩好加$15轉套餐仲可以揀薯餅或者薯條🍟緊係要叫返杯香港人朱古力 🍫多入面有60% 朱古力濃度!飲落唔會死甜仲好重朱古力味略帶苦澀味,好飲!薯條係即叫即炸,熱辣辣!🍟
屯門虹橋多好野食,成日行開都勁香,今日來試下貓毛!

貓霸漢堡$57係店入面既皇牌,
入邊有2塊牛肉,波蘿仲有芥末醬,
幾欣賞佢烘好既包皮,脆卜卜架,
牛肉厚身又夠juicy,拎上真係好大份,有重量!

菲漢堡$55就係豬肉,芝士配將軍醬
同朋友仔 share 食就岩岩好
加$15轉套餐仲可以揀薯餅或者薯條🍟

緊係要叫返杯香港人朱古力 🍫

多入面有60% 朱古力濃度!
飲落唔會死甜仲好重朱古力味
略帶苦澀味,好飲!

薯條係即叫即炸,熱辣辣!🍟
2023-05-18 73 浏览
屯門虹橋《貓毛》所有漢堡包即叫即製,保證新鮮熱辣辣!今次我食最受歡迎巨型的貓霸漢堡,雙層漢堡+波蘿配蜜糖芥末醬,整個漢堡比我手掌還要大,要砌開來食😆 手打牛扒非常厚實,口感鮮嫩多汁,每一口都是滋味十足👍🏻期間限定 芝腐堡,唔講一定唔知係羊肉➕牛肉,羊肉唔會覺得有騷味,但調味重左d,偏鹹少少,但配上芝士腐乳醬,完美地為整個食物帶來了獨特的味道和口感,加左$15 配薯條及飲品一杯,我另外再加$12薄荷朱古力🍫 ,薄荷朱古力好香濃,好好飲👍🏻👍🏻總結,一間非常用心製造豐富的漢堡小店,絕對是一間值得一試的選擇!
屯門虹橋《貓毛》所有漢堡包即叫即製,保證新鮮熱辣辣!