餐厅: 越鋒味越式餐廳
资讯:

2020-04-03 460 浏览
餐廳好細,但食物種類尚算多,味道也好啱食,價錢非常合理,服務大致上好滿意,性價比高,牛肉湯河湯底偏甜,個人很喜歡,米紙卷一般但尚算係正常味道,牙車快好好食,好開胃,但可惜餐廳裡油煙味太重,個人接受不到,所以下次會選擇外賣,請保持水準,謝謝。
2020-04-03
  • 牙車快
2020-03-26 380 浏览
今日打電話order外賣自取,去到餐廳,樓面得一個女服務員,有3枱客,我同個女仔講我打咗嚟order,佢冇同我對單,就同我講未有喎,你俾咗錢我先啦,98蚊。我已經計咗啱數,所以俾咗$100佢,找咗錢,佢就話你出去等啦!全程冇尾音、唔該、多謝都無聲!最後去到俾外賣我時,都係就咁叫個號碼,亦都冇講多謝!講返嘢食,味道同賣相都ok,希望佢哋再培訓一下樓面嘅服務態度,如果唔係D嘢幾好食都好,都唔會有回頭客!
外卖自取
2020-01-27 535 浏览
試業中,見新開就試下啦算抵食既,六十蚊左右有個晚餐,但好唔好食呢?試過先知飲品叫左咸檸檬梳打,我就叫左熱檸水,因為熱檸水浸得耐會苦,所以我將幾片檸檬送左比咸檸梳打,飲品正常~ 順帶一提,枱上配料都似係越南入口,幾正宗可以岩岩試業,要等十五至二十分鐘先有得食。我叫左個有蝦頭膏海鮮湯河粉,湯底ok既,但又唔算蝦膏味好出,而海鮮就食得出係雪藏,呢個價都預左係雪藏,但可以溶左雪之後比幾粒鹽醃下,因為食落完全無味,我見店主都算入中 size既蝦丫,如果完全無味就浪費左呢個size蝦既口感。而其他海鮮都一樣,無謂講。係個河粉算靚溜滑身,所以不如叫個淨河好過友人就食香茅豬扒,呢個反而有驚喜,非常juice, 亦香口,可以再食,但隻蛋老身左,脆邊係好,但依家個底變左叫老身。中規中距啦,平都要好味先有點頭客嫁!
試業中,見新開就試下啦

算抵食既,六十蚊左右有個晚餐,但好唔好食呢?試過先知

可以岩岩試業,要等十五至二十分鐘先有得食。我叫左個有

中規中距啦,平都要好味先有點頭客嫁!
2020-01-17
2020-01-20 301 浏览
特登同朋友去東大街試呢間新開越南菜,叫左:牛三河,湯底正,牛肉好好味!三寶撈,正米紙卷,好味兩杯野飲盛惠$152食物好味,服務態度好!聽到有越南咖啡,下次再試!抵!
特登同朋友去東大街試呢間新開越南菜,叫左:
牛三河,湯底正,牛肉好好味!
三寶撈,正
米紙卷,好味
兩杯野飲

盛惠$152
食物好味,服務態度好!
聽到有越南咖啡,下次再試!

抵!