2006-11-06 185 浏览
不久前食過一次﹐都唔記得食o左o的乜﹐淨係記得食物味道合格﹐價錢就預期中o甘貴﹐服務都算係勤快﹐裝修有o的玩懷舊﹐但環境就麻麻喇﹐因為好多高談闊論的遊客﹐嘈得很﹗﹗如果再去disney﹐應該都唔會再去呢度﹐冇咩吸引我丫嘛。
不久前食過一次﹐都唔記得食o左o的乜﹐
淨係記得食物味道合格﹐
價錢就預期中o甘貴﹐服務都算係勤快﹐
裝修有o的玩懷舊﹐但環境就麻麻喇﹐
因為好多高談闊論的遊客﹐嘈得很﹗﹗

如果再去disney﹐應該都唔會再去呢度﹐
冇咩吸引我丫嘛。
1K
2006-10-29 213 浏览
白色宮庭建築物內原來是美心中菜館,古式古鄉的室內設計和迪士尼的配搭總令人感覺有點格格不入。大部份人都叫set,但要成$230蚊/位,我和男友都覺太貴,於是散叫:- 牛肉球($20),好鞋,味道普通- 叉燒腸粉($48),腸粉皮夠薄夠滑,叉燒麻麻- 荷葉籠仔飯($38),分量細得可憐,飯太濕太淋,又貴又唔好食- 雲吞麵($48),令人喜出望外,雲吞真材實料,麵身略嚴太硬這裡坐得舒服,啱哂有老有嫰的一家大細。餸菜的presentation屬酒店級,價錢亦然,不過嚟得迪士尼都預咗。

- 牛肉球($20),好鞋,味道普通
- 叉燒腸粉($48),腸粉皮夠薄夠滑,叉燒麻麻