疫情無咁嚴重,相約朋友到逸東村正記後面有一個叫「逸東海景燒烤場」大快朵頤,提早用WTS預訂位,方便快捷而且預先訂咗每位送海鮮一份。當日星期六都係用HKD 168 任食,包汽水🥤一罐。❤️其他額外收費。營業時間下午3點至10點,當日三點烈日當空下🌞我地照去燒嘢食🤤場地提供太陽傘⛱️帳幕、所以唔使驚晒親。同埋職員好細心即刻開咗把大風扇吹住黎燒降一降溫,一坐低,職員可快手開爐同拎三罐隨機汽水🥤比地。食物區內得兩個雪櫃,每樣食物都獨立包裝,方便衛生。有最常見香辣雞翼、黑椒雞翼、咖喱魷魚🦑、雞腎、同埋基本腸仔、紅腸等,味道只會話不過不失。調味料餐具🍴區域是同一個位,提供基本牛油🧈同蒜蓉。最好味竟然係白方包、同生命蜜糖包。本身已提供燒烤叉同蜜糖。小朋友仲可以有大型充氣彈床玩,放一放電,而成人就可以邊燒野食邊欣賞風景🔥總結:整體環境服務都好好👍🏽可以同朋友HEA一日燒足7 個鐘真不錯🔥

總結:
整體環境服務都好好👍🏽
可以同朋友HEA一日燒足7 個鐘真不錯🔥

Ok
2020-03-01 3307 浏览
Ok,有免費跳彈床同沙比小朋友玩,又有茶葉蛋食小朋友都係小食野去玩多,大人又可以食餐安樂bbq,係有d肉類擺放較耐時間,全部野都自助式,環境幾好,有超大泰國佛像,野飲種類多
Ok,有免費跳彈床同沙比小朋友玩,又有茶葉蛋食
2018-11-17 5386 浏览
秋涼燒烤嘅好季節同一班朋友嚟到呢一個被推薦嘅燒烤場 入到逸東邨內行到 走到近海邊一入門口有三在泰式佛像供奉 環境打理得唔錯乾淨清潔 服務員都好殷勤款待 用具乾淨清潔 有比小朋友玩樂嘅地方 職員用純熟嘅方法就着好燒烤爐 可以用燒烤叉或者同燒烤網煮食 套餐包括一罐汽水同一份海鮮 有帶子蝦扇貝其他肉食麵包菜就自助供應 秘製炭煮茶葉蛋 用了新鮮材料以及調味料自助控制分量 地方比較空曠唔會感覺侷促擠迫同一班朋友聚會環境唔錯 極力推薦比東涌居民以及機場返工嘅同事
秋涼燒烤嘅好季節
同一班朋友嚟到呢一個被推薦嘅燒烤場
2018-03-31 4622 浏览
復活節既第二炮揀左東涌既燒烤,近住逸東村,去呢度都好方便。幾個地鐵站加38號巴士,行一陣就到。紅日成人$150,小童$100。呢度係小童既天地,有得跳彈彈床,有得撈金魚。最重點是跳彈床唔洗錢!入場包每人一罐野飲或水,其他就自費。茶葉蛋就任食。尚算入味!野食區得兩個雪櫃,就唔算好多野食,ok la, 味道不差啦!佢地個網做左手腳,雙層既紙,就是為了保證撈到,大家開心呀。雖然少款,但算平,抵玩,野食都好食!仲可以由4點玩到12點玩足8個鐘添!

紅日成人$150,小童$100。

呢度係小童既天地,有得跳彈彈床,有得撈金魚。
最重點是跳彈床唔洗錢!

入場包每人一罐野飲或水,其他就自費。

茶葉蛋就任食。尚算入味!

佢地個網做左手腳,雙層既紙
,就是為了保證撈到,大家開心呀。

2018-03-31
2018-03-24 2983 浏览
去完昂平360 open rice近近地帶啲小朋友BBQ 交通都算方便 去到門口已經見到彈床了啲小朋友緊係急不及待衝曬上去玩!我就緊係做啊四燒野俾班大帝食環境都幾乾淨 玩完彈床 小朋友話要撈魚 啲魚太易撈 撈左幾十條。。😅好彩啲魚晤帶得走 晤係就大獲了😂食物款式都幾多 係口味小左啲如果可以加多幾款口味 無得輸👍🏻調味料就勁多 送左份海鮮佢有得俾您選擇 我選左扇貝同蝦好大隻 佢地有叫我加佢地自己制既蒜蓉落去燒味道真心正既!下次約埋幾個家庭黎就仲正!
去完昂平360 open rice近近地帶啲小朋友BBQ
交通都算方便 去到門口已經見到彈床了
啲小朋友緊係急不及待衝曬上去玩!
我就緊係做啊四燒野俾班大帝食
環境都幾乾淨
玩完彈床 小朋友話要撈魚
啲魚太易撈 撈左幾十條。。😅
好彩啲魚晤帶得走 晤係就大獲了😂
食物款式都幾多 係口味小左啲
如果可以加多幾款口味 無得輸👍🏻
調味料就勁多 送左份海鮮
佢有得俾您選擇 我選左扇貝同蝦
好大隻 佢地有叫我加佢地自己制既蒜蓉落去燒
味道真心正既!下次約埋幾個家庭黎就仲正!
2018-02-24 2322 浏览
朋友黎過 介紹我黎 禁就黎番個家庭BBQ先!朋友話呢個炭爐茶葉蛋係必食 試過真係超得👍🏻👍🏻👍🏻勁入味!!一定要食!飲品 入場每人送一罐汽水!燒烤場黎講價錢都算貼地!食物係自助 自己食幾多夾幾多 都幾多野食!食物晤記得左影。。大致上燒烤食既野囉😂😂牛扒 墨魚丸 豬扒 都鐘意食!調味各色各樣!仲有!佢地蔬菜自助包個到有蒜蓉!落落啲菜到非常好食!不過就咸到飛起!原來睇漏左告示話勁咸。。搞到成包菜咸到苦。。。
朋友黎過 介紹我黎 禁就黎番個家庭BBQ先!
茶葉蛋

飲品 入場每人送一罐汽水!燒烤場黎講價錢都算貼地!

食物係自助 自己食幾多夾幾多 都幾多野食!
食物晤記得左影。。大致上燒烤食既野囉😂😂
牛扒 墨魚丸 豬扒 都鐘意食!

茶葉蛋
  • 牛扒
2017-10-09 3272 浏览
4-10-2017。。。中秋節的晚上,一早預訂左13位朋友一齊去東涌的逸東海景燒烤場.....點知去到現場,已經爆滿都算,問一些職員,第一句職員對答是- 個個都係訂左枱,如果你5滿意的話,就退番訂金比你地???我當是聽完,真的呆了,這是什麼態度呢?咁差既服務???求其比個位置我們燒烤都算數,仲要自己塭位?!櫈枱晤夠都算,食物一般就不在話,又5新鮮,選擇太過小之又小?調味醬料又晤齊全!碰巧當天又落雨,天氣又熱又焗,風扇全場得果一把咁多???大雨傘都5夠。。。真係"" 百母""....乜都無。。。下次5會再去啦。。。。
下次5會再去啦。。。。
2017-05-12 2763 浏览
今日公司搞Party 一行30人 環境超好!老闆佢地好Nice 起爐好搞笑 晤再係傳統舊式用石油器打!只需一把巴蕉扇 唔洗一分鐘就起到爐利害利害! 我地個爐就係對住個海 同事話似去左旅行 仲有免費蚊香添 講翻食物 送既海鮮係大蝦 扇貝 石斑魚 真係全部大大隻 好興奮 !茶葉蛋好香 連唔食雞蛋個個都有食 正!咖哩豬頸肉好味仲有仲有 女士門最鐘意既自助蔬菜包有埋蒜容同錫紙 我地食左勁多金針菇搞到老闆佢地不停加 有啲唔好意思添臨走我地老闆請我地食多個綿花冰 芒果味 滿足!成班同事都好滿意呢個場 以後都會選擇黎呢到BB蕉!
仲有仲有 女士門最鐘意既自助蔬菜包
有埋蒜容同錫紙 我地食左勁多金針菇
搞到老闆佢地不停加 有啲唔好意思添
  • 茶葉蛋
2017-03-12 2019 浏览
Was there for dinner BBQ, the view was nice and comfortable, it was near the sea. Tables were large, good enough space between tables.Eggs were good and soft. All kinds of meat and fish ball.Sauces were self served, good.Each one were with one set seafood. The BBQ fish was big, very fresh.I love chicken wing a lot, there had 2 kinds of chicken wing.There were vegetables and mushroom too.
2017-03-10
2017-01-20 2043 浏览
次次食飯都老老土土咁食中菜,搞到D後生嘅都好少特登請假出席,悶悶地就改變吓去BBQ啦。地點有D遠,連問住東涌嘅朋友都唔知個場係邊,Google大神都搵唔到,唯有問老闆啦。因為有老人家,所以就係東涌地鐵站搭的士去,上排頭位第一架藍的士話去唔到叫我過隔離搭紅的,過隔離頭位紅的又話交更唔去,(咁你班友就唔好排頭位啦!)跟住第二位嘅藍的大哥問我地去邊,跟住就即刻話車我地去,由地鐵站入去藍的要$22。去到村口唔知點行,打電話問老闆教路,先經過供奉泰國神嘅吉地之後就係BBQ場,我地係第一班人到,因為book 12人,但得8個先到,又無好似荔枝角個D咁入口處有收銀,而食物又放晒室內,有爐有火但就無人走黎同我地講收錢之類,我就走去問未齊人,係咪要收晒12人錢先?竟然一個咁open 嘅地方,老闆完全無擔心過D客會食完走咗去,都講個信字,老闆叫我地食住等,齊人先收錢,跟住就會比送嘅大虎蝦同大帶子。由於第一班人到,我D家姐好擔心拎嘢,無人幫襯,其實只係我地早啫。個場唔係好大,但就吹住海風聽住浪聱燒野食都唔錯,可惜嘅係當日可能落雨,所以係帳蓬下燒,而個帳蓬有點矮,令人覺得有壓迫感。食物種類多,我個人覺得食物O

食物種類多,我個人覺得食物OK,只係牛扒同豬扒薄咗D,去到連Lunch 都未食嘅我,第一時間攞炭爐煮茶葉蛋食,真係食完會再食。但我D家姐就覺得荔枝角好食D。
多春魚及大帶子
2017-01-14