2021-05-02
Geo條👅評分:⭐️⭐️⭐️💫 (5⭐️最高)韮菜餃子8隻連上海麵 $60韮菜椰菜餃子8隻連上海麵 $58爸爸炸雞柳 $50加凍一泡而紅凍奶茶 $8杯好耐好耐冇食鄧媽媽喇,難得係黃店上海麵同真係好懷念之前佢哋裝修😛同朋友兩個人食,每人叫個餃子🥟上海麵餐再加多個辣嘅炸雞柳🤤第一啖麵即刻諗起以前細個都有食開,都係同一種味同一種感覺😂雖然皮唔算薄,但餃子肉多汁,真係幾正,點埋餃子醋真係開胃食晒8隻加個麵😂🤣雖然麵嘅湯底都係一如而往,但加辣油食都幾正😛鍾意食上海麵嘅朋友仔,佢哋個麵都唔錯㗎,唔會失望👍🏻至於炸雞柳有分爸爸同媽媽,爸爸係辣,媽媽係唔辣(可能溫柔啲掛😂)炸雞柳反而出奇地好食,炸粉唔多適中,雞柳仲保持到肉汁,辣度亦啱啱好,真係要俾個like👍🏻奶茶個名幾勁,味道okay!
韮菜餃子8隻連上海麵 $60
韮菜椰菜餃子8隻連上海麵 $58