2022-06-28
《永不放棄的良心漢堡包店》在公在私、對人對事、正面💪堅持💪有良心💛其實都好緊要!!!! 這間位於長沙灣及荃灣嘅良心漢堡包店小弟認為都努力做緊以上幾點☝️良心店小弟覺得出品基本要優良、而且製作要用心💛對客人亦都要有細心💛•小弟今次點左個雙層芝士漢堡加菠蘿!麵包有少少焊過、食落有少少趣口、香口😋 牛肉、芝士、菠蘿都非常新鮮!食落去非常Juicy同埋有牛肉味濃!一口咬落去嘅時候、醬汁及肉汁會標晒出嚟🤣爽💪而且此良心小店嘅店員非常有禮貌、會講唔該多謝☺️而且會提醒你食漢堡嘅時候小心太Juicy會整污糟自己😁😁•另外小弟加錢點咗個菠蘿梳打特飲! 梳打同埋菠蘿汁配合得恰到好處😋不會太甜! 而且非常夠凍!🥶喺34度高溫之下!🥹飲落去非常之清爽!