2016-03-06 197 浏览
假日同d姊妹聚下試新菜👭👭😋😋、呢度新店新裝修好舒服、傾計聚會超一流呀👍👍👍!叫個女經理介紹呢度既招牌小菜黎試、簡直喜出望外呀😍😍😍!避風塘瀬尿蝦啱晒我地d女仔呀、唔駛剝殼、而且味道仲vet good ar😁😁😁!另外仲點左咕嚕肉、佢地既炸漿真係好好、口感一流!而天婦羅元貝、就我個人最愛、貝殼類大多我都like😜😜😜!其實湯都唔錯、不過掛住飲、忘記手機食先😂😂😂😂😂!下次有機會一定要試下其他菜式先

2016-01-25 145 浏览
我啱啱食過,由其係避風塘瀨尿蝦、咕嚕肉、生煎清遠雞,拍哂手掌,個避風塘瀨尿蝦到枱面時已經無殻,可以啖啖肉真令人滿足,咕嚕肉有一級食店水準,外脆內軟,待應另外介紹我食生煎雞,用新鮮雞生煎,小弟從來未試過,真係值得一試,其他小菜都有水準。而且裝修雅緻還有6間獨立套房,可提供預訂,房間設備有電視、wifi、獨立洗手間,啱哂我招呼客人⋯⋯記得必食避風塘瀨尿蝦、咕嚕肉、生煎清遠雞真係勁好味⋯⋯