2008-05-12 20 浏览
今早跟爸爸去這裡食早餐十點半到去到,唔算太多人,好多位可以揀,每張枱之間既位都幾大,幾舒服我叫了咖哩滑雞米線,七喜少冰.爸爸叫了五香肉丁雞翼米線,熱奶荼加價了,每個餐要20,開始覺得唔太底食米線比以前唸了,唔太彈牙.咖哩滑雞有很多,不過很多都是骨和皮,實際的肉很少.還有一塊薯仔.咖哩味也算足夠,不太淡或過濃.七喜少冰並沒有少冰,還是很多冰呀= =不過也有值得一讚的地方,就是每碗也有幾條白菜仔,算很健康.吃了爸爸的一隻雞翼,新鮮炸出來的,很脆很熱呢,不錯整體來說還可以的吧...
今早跟爸爸去這裡食早餐
加價了,每個餐要20,開始覺得唔太底食
不過也有值得一讚的地方,就是每碗也有幾條白菜仔,算很健康.
吃了爸爸的一隻雞翼,新鮮炸出來的,很脆很熱呢,不錯

整體來說還可以的吧...
$20 (早餐)
(非会员)
God
2008-04-23 17 浏览
我覺得其實$32一碟炒飯都ok(包飲品),去街食飯差不多la,如果真係有$20一碟炒飯都未必有咁大碟la.而且佢係有咸魚茸ga,係個menu寫得唔清楚jei.呢樣你自己都知ga.另外,據了解,班腩飯係餐,所以有4件班腩都正常,d汁又好送飯,咁講真人地都要賺ga.
2008-01-16 17 浏览
中午同同事黎食飯點左咖哩班腩飯,鹹魚雞粒炒飯同馬拉棧雜菜成32蚊一碟飯但配料得少得可憐咖哩飯只有四件班腩鹹魚少到見唔到雞粒細粒仲要少到得10幾粒只係飯量足夠馬拉棧雜菜算係較好夠蝦醬味又唔太油成餐至好係得個菜難怪lunch time週圍都full係得呢度得半滿
中午同同事黎食飯
點左咖哩班腩飯,鹹魚雞粒炒飯同馬拉棧雜菜
成32蚊一碟飯
成餐至好係得個菜
難怪lunch time週圍都full
係得呢度得半滿
2006-04-14 19 浏览
早幾日同同事去食lunch叫左lunch set熟牛肉金邊粉連凍飲都係25蚊價錢都算抵最初食一兩啖金邊粉會覺得有d硬但食多幾啖o岩o岩好保留左應有既口感湯底清又唔多油仲有一件幾清甜既蘿白感覺上都覺得幾好可惜食件熟牛肉發覺原來係類似腩肉既肉片數量係幾多但好韌唯有放棄同事叫既併盤賣相幾好又有蝦餅又有串燒聽聞d汁味道不俗但要100一個就有d唔抵
早幾日同同事去食lunch
叫左lunch set熟牛肉金邊粉