2017-12-17
味道。正!台灣味道。有!價錢。正常!總之好無食?係好好味呀$18 珍珠奶茶餐廳黎講絕對唔貴,正常台灣珍奶味道珍珠數量多,一d都唔 "UN" $36 鹽酥雞$60 招牌紅燒牛肉麵招牌菜之一既佢,小編覺得味道真係唔錯!比起早前好受歡迎既 "x木" 好食得多首先,湯唔會過咸,唔係一尾得味精。另外,麵質有少少咬口,唔會太林或太硬,真係岩岩適中重點係佢既紅燒牛肉大大舊,有腩亦有根位,非常有口感同時,佢亦煮得好林,一d都唔 "UN",所以就算佢真係大舊到禁,都完全食到,呢個絕對係加分位鹽酥雞都係大大粒,脂肪比例唔高,所以唔會食到成口都係油脆炸既佢做得好香口,當中所落既味精亦唔多,係一款好受歡迎又好食既小食最後: $36 肉燥小茄子 呢個高度推介鍾意食茄子既朋友,鍾意食肉燥既朋友,鍾意比較濃味少少既朋友,必叫!非常香口,每條茄子好有口感,香濃既醬汁連同肉燥食,無得頂!
總之好無食?係好好味呀
$18 珍珠奶茶