2023-05-10 478 浏览
係ig 睇過LAM_R&M 既FOLLOW 全人類都知我鐘意多蔥 咁收夜番到屋企唔想食m記就試下呢間, 其實都好多野嗌 咁就叫個拼盤 羊 豬 雞 組合😚😚跟著又好心思思想嗌炒烏冬 但我又幾明自己唔會食多咁多主食 😪都係嗌炸燒賣 , 咁佢本身係泰式汁燒賣 🤗但口痕真係鐘意椒鹽,個女仔真係轉俾我😍跟著又加啲蔥, 真係放左蔥 🤣我幾乎有好多野都係激蔥人生咁制😎見佢啲蔥係超正, 好大個兜🥳🥳又唔會俾得少, 好岩我呢啲又要蔥山 既人 🤩2次幫襯 都覺得個女仔好細心 下次會再試下價其他
係ig 睇過LAM_R&M 既FOLLOW
全人類都知我鐘意多蔥
咁收夜番到屋企唔想食m記
就試下呢間, 其實都好多野嗌
咁就叫個拼盤 羊 豬 雞 組合😚😚
跟著又好心思思想嗌炒烏冬
但我又幾明自己唔會食多咁多主食 😪
都係嗌炸燒賣 , 咁佢本身係泰式汁燒賣 🤗
但口痕真係鐘意椒鹽,個女仔真係轉俾我😍
跟著又加啲蔥, 真係放左蔥 🤣
我幾乎有好多野都係激蔥人生咁制😎
見佢啲蔥係超正, 好大個兜🥳🥳
又唔會俾得少, 好岩我呢啲又要蔥山 既人 🤩
2次幫襯 都覺得個女仔好細心
下次會再試下價其他

2022-08-30 604 浏览
餓左我地好耐先等到佢個外賣整好,d 野一開盒真係嘩嘩聲,因為d 食賣相冇官網圖中所影得甘靚,賣相好一般般,我地叫左個肉燥汁雞扒飯,雞扒d肉太硬,較難入到口,如果我冇牙實咬唔開,味道就真係好一般,跟住叫左幾樣串燒,d 串燒就樣樣濃鬼曬,調味料又落得太過重手,食完要飲勁多水先得,價錢黎講d 串燒又唔算平,用屋村價黎講算貴,應該冇下次,我打甘大篇野都係想講俾其他人聽你有更好既選擇,同埋想佢有改善,唔係真係想長做都難。。。
2022-07-24 433 浏览
grill.fantasy.hk in Po LamBBQ style food #陸揚串燒 Food: 💛💛💛🤍🤍Décor: 💛💛💛🤍🤍Service:💛💛💛💛🤍Price Value: 💛💛💛💛💛Price Range:💰 $50-$100Favourite:💖 Pan fried beef udon------------------------------✅Hong Kong x Thai style BBQ food shop✅The menu offers a wide variety of delicious and mouthwatering choices , you can choose different types of meat, fried noodles to fried rice etc ✅Good food at affordable prices, a wide range of choices✅Nice place for a quick meal✅Take away only, no place for dine-in ✅5 minutes w
grill.fantasy.hk in Po Lam
BBQ style food #陸揚串燒

Food: 💛💛💛🤍🤍
Décor: 💛💛💛🤍🤍
Service:💛💛💛💛🤍
Price Value: 💛💛💛💛💛
Price Range:💰 $50-$100

✅Nice place for a quick meal
✅5 minutes walk from Po Lam MTR station. Located in a local wet market

✅Servers are also great and always efficient, happy and polite
✅All food are freshly made, need to wait around 10 minutes

𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚞𝚛𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚕𝚒𝚙𝚜, 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚑𝚒𝚙𝚜 🐰
2022-07-07 306 浏览
今次去咗寶琳呢一間陸掦串燒佢啲串燒幾香而且仲有唔同口味可以揀佢買滿$120就送三支泰式雞肉串正🤤味道亦都好香好夠味鍾意食串串嘅就記得過嚟啦btw 我個牛肉有啲焦
今次去咗寶琳呢一間陸掦串燒
佢啲串燒幾香而且仲有唔同口味可以揀
佢買滿$120就送三支泰式雞肉串
正🤤
味道亦都好香好夠味
鍾意食串串嘅就記得過嚟啦
btw 我個牛肉有啲焦
2022-06-07 336 浏览
我一個人只係嗌左小小野,但feel 到佢地好用心製作。我望住佢對住串羊肉灑完一隻粉又一隻粉,好細心好仔細。食落口當然係好香,好味。肥牛飯係加 +$25 買,普通,下面有啲椰菜可以WhatsApp 落單先~
我一個人只係嗌左小小野,但feel 到佢地好用心製作。

肥牛飯係加 +$25 買,普通,下面有啲椰菜

可以WhatsApp 落單先~