2023-04-16
平時行過見到店面以為呢間係普通茶餐廳, 今日入去食先知原來係一間西餐廳店入面D枱凳都放得幾開, 幾闊落, 坐得幾舒服我同朋友分別叫左牛扒意粉同鰻魚飯, 另外仲叫左2個小食牛扒我叫左7成熟, 黎到完全超出左我既預期, 唔單止好淋有牛味入面仲係粉紅色, 煎得岩岩好, 仲好juicy, 直情有高級扒房既水準鰻魚飯都好出色, 原條鰻魚咁上, 冇欺場, 條鰻魚仲要好肥美, 有口感以$80蚊黎講性價比超高, 出面食一定要百幾蚊至於小食方面, 可以跟餐加錢叫, 見到幾抵, 所以都叫左黎虐下分別叫左焗田螺同埋焗大啡菇焗田螺加$28蚊有6蚊, 好抵, 仲有薯蓉一齊焗, 如果同唔係咁大食既女仔一齊黎食, 加呢個小食連埋個餐跟既餐包餐湯, 已經夠食, 份量好足焗大啡菇又係另一樣超出我預期既菜, 一黎芝士多到可以拉絲, 二黎焗完之後個菇仲係好juicy, 完全冇乾到, 超級好食, 10級推薦大家要食呢個小食最後餐飲我地仲見到有黑牛, 即刻叫左黎試, 係兒時既回憶呀!!下次如果想食西餐, 絕對會再返黎食多次!!!
店入面D枱凳都放得幾開, 幾闊落, 坐得幾舒服
我同朋友分別叫左牛扒意粉同鰻魚飯, 另外仲叫左2個小食
以$80蚊黎講性價比超高, 出面食一定要百幾蚊
分別叫左焗田螺同埋焗大啡菇
下次如果想食西餐, 絕對會再返黎食多次!!!