2009-01-10
其實呢度服務態度都唔係好寸ja , 反而仲覺得佢地好得意 , 傾計傾到指手畫腳好有活力 , 而且仲有咁多碟好食既涼拌前菜係凡免費既 , 間中食下都幾唔錯架。 酢醬麵 ~ 因為之前去韓國旅行個陣冇食到 , 所以一路以黎都好想試下真正既韓式酢醬麵 , 今晚黎到呢度食晚餐 , 決定點都要點返個黎試 , 點知......我實在俾中式既炸醬麵混淆左 , 好天真以為味道應該係辣既 , 但係韓式既味道竟然係甜甜地 , 而且食唔到有肉絲 , 淨係有d洋蔥之類既材料 , 麵質好彈牙爽口 , 雖然稱不上好食 , 但係冇試過既人都值得一食既 , 多d人去叫一碗大家平均分少少黎食 , 阿珠媽仲話一定要趁熱食 , 因為凍左之後就會黏住哂變左一團麵條 , 冇熱騰騰個陣咁好食架啦。 蛋包魚 ~ 普通到冇得再普通既一道小菜 , 只不過係用蛋漿包住d魚塊黎煎 , 份量好多 , 要點埋一個酸辣醬黎食先有味道。 石頭鍋飯 ~ 呢個最好食 , 又夠多飯焦同材料 , 阿珠媽仲幫我地落埋d唔辣既辣醬落去拌勻 , 下次去都一定會再食返呀。