2023-01-03 511 浏览
酸辣粉賣相唔錯,跟麵既酸菜、花生、芽菜、韮菜、肉碎份量都令人滿意花生香脆,韮菜唔老,酸菜大大條不過無乜味我叫咗兩餸:鮮蝦雲吞+蘿蔔,雲吞有2粒蘿蔔3舊。雲吞正常味道,蘿蔔係水煮,無乜味,不過都霖同無渣我叫咗中辣,我諗得一般粉麵舖既中小辣最敗筆係個湯底同無芫荽湯底食到得少少酸同少少花椒味,其他酸辣粉應有既味都無整體偏淡唔香,咁既湯底食完仲要頸渴咗好耐
花生香脆,韮菜唔老,酸菜大大條不過無乜味

我叫咗兩餸:鮮蝦雲吞+蘿蔔,雲吞有2粒
蘿蔔3舊。雲吞正常味道,蘿蔔係水煮,無乜味,不過都霖同無渣

我叫咗中辣,我諗得一般粉麵舖既中小辣
最敗筆係個湯底
同無芫荽

湯底食到得少少酸同少少花椒味,其他酸辣粉應有既味都無
整體偏淡唔香,咁既湯底食完仲要頸渴咗好耐

2023-01-03
2022-10-05 329 浏览
是咁的,小編去順利體育館做完運動,就想食碗熱辣辣嘅車仔麵!位於順利街市嘅呢間小店細細間,但又可以有堂食,不過我最後都係打包番屋企,包裝都好企理!今次真係好肚餓,叫夠四個餸,油麵加辣汁!老板應該見我生面口,提議我叫小辣,香口得黎易入口叫左豬皮,雲吞,魚皮餃同瑞士雞翼,會麵搭多條菜送嘅,瑞士雞翼幾好食,好入味,推介!雲吞都夠大粒,豬皮亦都合格以上!整體味道其實算幾好!四餸合共$48 算幾平!以街市小店黎講算乾淨,整體幾欣賞,途經嘅朋友不妨一試!分數:(10分滿分,)味道:8價錢:8環境服務:7.5(以上評分只是小編個人口味而已)

叫左豬皮,雲吞,魚皮餃同瑞士雞翼,會麵搭多條菜送嘅,
瑞士雞翼幾好食,好入味,推介!
雲吞都夠大粒,豬皮亦都合格以上!
整體味道其實算幾好!四餸合共$48 算幾平!

以街市小店黎講算乾淨,整體幾欣賞,途經嘅朋友不妨一試!

分數:(10分滿分,)
味道:8
價錢:8
環境服務:7.5
(以上評分只是小編個人口味而已)
外卖自取
2022-09-06 111 浏览
聽友人講,呢間小食店做街坊生意好受歡迎,今次路經就決定試試佢個車仔麵。小店好細間,但都有幾張堂食枱仔,但我見d街坊都係外賣為主。我見到張餐單嚇親,勁平! 最平$28蚊有碗2餸拎走😳小編本身不敢抱任何期望,隨心揀左2款自己鍾意食既餸同+$2蚊轉左做著粉,好彈牙,幾正!叫左豬頸肉同雞翼,佢會搭多條菜畀你😘雞翼幾好食,好入味,豬頸肉略嫌乾身左d, 無左d油脂好軟滑既口感。整體味道其實算幾好,仲要咁平,性價比什高,如有機會再黎可以再encore 👍🏻😆

2019-09-01 961 浏览
約左朋友去附近做運動,做完運動周圍行下,發現呢間鋪有酸辣粉食有車仔面揀,叫幾餸都得要左個酸辣薯粉加豬紅、雞翼我鍾意佢啲酸菜唔會太酸,酸酸甜甜好開胃湯底好惹味,不過越食越辣

有車仔面揀,叫幾餸都得
酸辣粉

要左個酸辣薯粉加豬紅、雞翼

我鍾意佢啲酸菜唔會太酸,酸酸甜甜好開胃

湯底好惹味,不過越食越辣