2020-12-01 283 浏览
deliveroo外賣,叫咗兩碗米線一個海南雞飯 米線少到嚇親 只得四分一碗 海南雞飯只有幾件雞 ,又用白飯唔係油飯,間嘢求其都暈全冇質素可言, 又唔係收得平,40蚊一碗,米線都冇理由得四分一碗,早餐都唔止呢個份量
2020-12-01
110 分钟 (外卖送餐)
我係大窩口商場新開嗰間麗香園叫咗個沙嗲雞飯,佢比左5隻雞翼尖3件雞‼️我唔係食雞翼尖飯喎😰沙嗲冇沙嗲味,得啲少少咸既汁味,我究竟食梗乜呀❓完全貨不對板😵個餐仲要成$48!
個餐仲要成$48!
2020-10-20 568 浏览
今日遲咗d收工,順利成章又可以做‘無飯主婦’呵呵!老公話好想試吓屋企附近新開間冰室,冇問題,gogogo!去到冰室門口好多人等緊外賣,反而堂食就唔使等位,我地坐低左,店員姐姐就俾左個二維碼我地表示可以自助落單,幾方便,讚👍我地叫左個2人餐,有湯有飯+2個小菜+餐飲,d野食都好快黎到餐湯:羅宋湯裏面d料都幾多,不過超酸菠蘿咕嚕肉:整體味道可以,菠蘿用左新鮮菠蘿,咕嚕肉切到細細粒,容易食,不過已經唔脆,應該一早整定🙈霸王雞:d雞都算滑,但一d都唔入味餐飲:茶走超級甜,飲左幾啖已經飲唔到,另外菜蜜正常
今日遲咗d收工,順利成章又可以做‘無飯主婦’

餐湯:羅宋湯裏面d料都幾多,不過超酸
霸王雞:d雞都算滑,但一d都唔入味

餐飲:茶走超級甜,飲左幾啖已經飲唔到,另外菜蜜正常