買100蚊4個包優惠,變了買16個餐,最新騙案手法!!!誤導消費者!!!連鎖集團不知耻!!!!廣告誇張失實,員工培訓不足,沒有下次,Black list ! 明明員工做錯,不肯退款,懒落顧客買錯!
今天試吓新出的魚柳早晨全餐,回家一打開個盒,真係嚇親😱!件魚柳好「黑」,點解咁都照賣比人😤真係超級離譜、過份!廣告賣到咁靚,我知圖片只供參考,但都唔好差太遠,請好好檢討!
2021-04-22 91 浏览
WOW! 今日去McDonald’s買早餐,發現又出左新野,大家試左未?我講緊既係New Luncheon Meat 新餐肉系列!除左有厚切新餐肉配我最愛既鬆餅,而家仲有新餐肉蛋漢堡強勢加盟早晨套餐!新餐肉蛋漢堡餐包埋薯餅同飲品,即刻買返個新餐肉蛋漢堡餐試下先!!外賣買返屋企慢慢歎easy grab & go,勁方便~講返個新包食後感先,新餐肉蛋漢堡以厚切新餐肉搭配香滑蒸蛋,加埋超軟滑香濃芝士同出爐煙韌鬆餅,成個組合都勁夾,有驚喜!以後除左鬆餅仲可以揀新餐肉蛋漢堡,正啊!
WOW! 今日去McDonald’s買早餐,
發現又出左新野,大家試左未?

我講緊既係New Luncheon Meat 新餐肉系列!
除左有厚切新餐肉配我最愛既鬆餅,
而家仲有新餐肉蛋漢堡強勢加盟早晨套餐!

新餐肉蛋漢堡餐包埋薯餅同飲品,
即刻買返個新餐肉蛋漢堡餐試下先!!
外賣買返屋企慢慢歎easy grab & go,勁方便~

講返個新包食後感先,
新餐肉蛋漢堡以厚切新餐肉搭配香滑蒸蛋,
加埋超軟滑香濃芝士同出爐煙韌鬆餅,
成個組合都勁夾,有驚喜!
以後除左鬆餅仲可以揀新餐肉蛋漢堡,正啊!

2021-04-17
外卖自取
早餐
2019-07-14 134 浏览
難得麥記出炸雞🍗,還只能在指定分店才食到,當然要去試下啦!其實未食之前都唔會抱太大期望,點知...件炸雞🍗真的很「樣衰」,好唔吸引,與圖片相差很遠(雖然知道圖片只供參考)!講到味道就尚可啦!有點偏咸!值得一讚係有濕紙巾提供,算是細心!麥記...加油呀!💪🏻💪🏻
2019-06-19 103 浏览
今天放假,懶洋洋的自然醒,就下去樓下吃個早餐🥣,看見M就不太多人,便進去坐下,冷氣溫度非常涼快, 我便找了一個位置,然後再出去買食物,現在全部都是用電子屏幕order,很方便,昨天吃了蝦堡,非常滋味,但早餐沒有,叫了傳統豬柳蛋漢堡加送一杯橙汁,用手機叫餐會有不同的驚喜,有優惠喔,飽即弄即食,非常新鮮,熱騰騰,難怪這麼多人會幫襯,豬柳沒有雪藏味,yummy yummy, 屋邨的比鬧市的好,環境寧靜,會再來
2018-04-04 116 浏览
試嚐辛辣的漢堡包,果然,此店已擴闊了口的領域,有不同的地域風格。此包有墨西哥風格,真是頗為辛辣。不是辣雞腿包所能比擬。部份人不宜輕視。菠蘿能調節了辛辣度,雞扒異常大件,厚厚的,惜甚為嚡口。

菠蘿能調節了辛辣度,雞扒異常大件,厚厚的,惜甚為嚡口。