2023-07-04
成日見我周圍搵嘢食就知我為食😋有一種食物我幾乎未推介過,因為我未試過好食嘅,就係依一間唔單止推介,我直頭講起都想食!【Zeppelin Hot Dog Shop】係我食過最好味嘅熱狗🌭️🌶️火炙芝士辣肉醬熱狗 $58套餐/$44單點食開嘅熱狗都係麵包夾著條香腸再一堆茄醬、芥末醬咁,食過嘅都大致相同無驚喜。依到嘅熱狗令我改觀!熱辣辣軟熟麵包、面層鋪滿爆醬+餡料有:芝士、秘製辣肉醬、生洋蔥、黃芥末,再夾著足足100g 粗荷蘭腸,咬落充滿芝士+辣肉醬香味,爽脆香腸好加分!醬料融合非常好,唔似得食開嘅熱狗茄醬+芥末醬各有各食咁,鐘意食辣辣地就要試下依款鎮店熱賣熱狗,套餐有細薯條同飲品抵食好多!🌭澳式風情熱狗 $55套餐/$40單點第2款鎮店熱賣熱狗,餡料有:芝士、煙肉、菠蘿、千島醬、60g 紐倫堡腸,比起辣肉醬熱狗,澳式風情熱狗偏甜,有菠蘿關係多一份清新,火炙芝士後更加香濃,唔食辣朋友仔可以試試依款熱狗🐥齊脆雞塊(6件) 追加+$15/$20單點即叫即炸脆卜卜,點燒烤醬食更惹味!🍟薯條跟餐免費送細薯條,加錢可以升級,我就冇另外再加,因為個熱狗都好飽,薯條跟千島醬Mix茄汁,一次過試齊兩款醬Zepp
🌶️火炙芝士辣肉醬熱狗 $58套餐/$44單點
🌭澳式風情熱狗 $55套餐/$40單點
🐥齊脆雞塊(6件) 追加+$15/$20單點
即叫即炸脆卜卜,點燒烤醬食更惹味!
🍟薯條
Zeppelin Hot Dog Shop