2023-09-21
OMGGG😍😍😍 Fusion Lung Dim Sum🥢..龍點心開到黎尖沙咀喇🥳!一間集創新 & 懷舊於一身既港式點心館,精緻又好味💕。呢日夜晚處完堂說去尖沙咀附近飲個夜茶、吃個點心吧。呢間餐廳勁colourful 光猛乾淨又舒服、點心亦有水準滿精緻可口 (全都係手工現做.原創點心.不過夜.新鮮每天製造)算是高質又創新,不錯吃喔! 🔸Lung Dumpling Platter $50龍餃子 (筍尖蝦餃皇、蟹粉菠菜香蝦餃、酸尖蝦餃皇、松露野菌晶瑩餃) 每樣各一,粒粒足料又精緻又可口,岩晒貪心的我👻。🔸Spicy Chicken Cartilage Siu Mai $42香辣雞軟骨燒賣 一款新穎fusion點心😳,香辣帶軟骨口感很有創意。🔸捉住夏日小尾巴 斑蘭涼粉 $58夏日限定發售✨ 班蘭涼粉、薏米、椰奶淡奶、加上可愛熊貓造型既棉花糖🐼,整個都好fresh. 不錯吃喔!🔸Pistachio Paste (hot) $58加倍開心果露💚 濃濃味道。🔸Giant Grouper Rice $86龍躉球蒸飯🍚 每日新鮮處理,肉質新鮮彈牙,簡單清蒸已很好,加上蟲草花更吸引呢😍!..×××××
OMGGG😍😍😍 Fusion Lung Dim Sum🥢
呢日夜晚處完堂說去尖沙咀附近飲個夜茶、吃個點心吧。
🔸Lung Dumpling Platter $50
龍餃子 (筍尖蝦餃皇、蟹粉菠菜香蝦餃、酸尖蝦餃皇、
🔸捉住夏日小尾巴 斑蘭涼粉 $58
🔸Pistachio Paste (hot) $58
加倍開心果露💚 濃濃味道。
🔸Giant Grouper Rice $86
×××[龍點心]×××