2023-06-17 265 浏览
《兩個金仔韓式酒吧🍸》———————————————#2KimsPocha 🇰🇷-️尖沙咀有好多唔同類型嘅bar,最近一位哈韓嘅朋友帶咗去呢間韓式酒吧街嘅韓式酒吧🍻店主好抌本,一黎到就比佢柱形大螢幕吸引咗,拎嚟播kpop songs MV就啱哂🇰🇷-🍗半半炸雞一次過滿足兩種口味,我哋揀咗芝士配蜜糖牛油,外皮炸得好酥脆,食落口肉質鮮嫩多汁,而且份量十足,每款口味都有五、六大嚿,好滿足😋-🦑 霜降牛肉辣炒魷魚熱辣辣上枱,霜降牛肉堆滿半個爐,非常足料,另一半係辣炒魷魚,已經好細心切咗粒,一口size超正🔥-🌶️ 辣泡菜海鮮拉麵呢款海鮮拉麵係新推出嘅菜式,估唔到咁大碗,裏面嘅配料亦相當豐富,包括有青口、蜆肉同蔬菜😌 拉麵質地幼滑,配搭埋湯底辣味中帶點微甜,十分之夾🤤-嚟到又點可以唔飲酒,呢款韓式蜜桃蘋果酒嘅樽身非常可愛,口味清爽,易入口,桃味突出🍑-⭐價錢參考:(另收加一)芝士配蜜糖牛油半半炸雞: $195霜降牛肉辣炒魷魚: $288蜜桃蘋果酒: $75砲手: $78🍌抵deal 指數:7/10💰人均消費:$350
《兩個金仔韓式酒吧🍸》
———————————————
#2KimsPocha 🇰🇷
🍗半半炸雞
🦑 霜降牛肉辣炒魷魚
🌶️ 辣泡菜海鮮拉麵
⭐價錢參考:(另收加一)
芝士配蜜糖牛油半半炸雞: $195
霜降牛肉辣炒魷魚: $288
蜜桃蘋果酒: $75
砲手: $78
🍌抵deal 指數:7/10
💰人均消費:$350
2023-06-11
2023-06-16 14 浏览
旅行未去🇰🇷韓國住,唯有去住尖沙咀食住韓國嘢先呢間嘅老闆係地道🇰🇷韓國人,餐單食物絕對正宗🍲部隊鍋💰$280有午餐肉、腸仔、泡菜,呢個就無麵嘅但都好夠食,好彩唔係好辣🥟炸餃子💰$120呢個好食,炸得好脆,餡料多,醬汁係靈魂,酸甜味道夠惹味🐷炸豬扒💰$150好多人叫嘅,係少見嘅長條形,炸粉好脆,入面仲有芝士🍜炸醬麵新品之一,好多醬汁,麵質彈牙,好飽肚嘅關係打包唏第二日再食都一樣好味🚩2 Kims' Pocha (尖沙咀) @2kimspocha 📍尖沙咀尖沙咀赫德道4號The Hart地下
旅行未去🇰🇷韓國住,唯有去住尖沙咀食住韓國嘢先

呢間嘅老闆係地道🇰🇷韓國人,餐單食物絕對正宗

🍲部隊鍋💰$280
有午餐肉、腸仔、泡菜,呢個就無麵嘅但都好夠食,好彩唔係好辣

🥟炸餃子💰$120
呢個好食,炸得好脆,餡料多,醬汁係靈魂,酸甜味道夠惹味

🐷炸豬扒💰$150
好多人叫嘅,係少見嘅長條形,炸粉好脆,入面仲有芝士

🍜炸醬麵

📍尖沙咀尖沙咀赫德道4號The Hart地下
🧀芝士炸豬扒 $138一條勁長好大條以為係條腸🫣 一切開中間啲芝士勁拉絲🤤,一條都切到有10件咁多,個豬扒卷住啲芝士嚟再上一啲吉列粉將一齊炸,外皮好薄脆夠味👍🏻上面吱左大阪燒將好夾🧈牛油烤明太子 $148 本身勁鍾意食明太子,所以見到即刻叫🤭 一疊有兩條一共切開12件,碟側邊會有兩種沙律醬同埋青瓜片青椒粒俾你夾住一齊食,明太子勁鮮味,再加上啲牛油香同埋🥒青瓜中和左,一啲都唔會過鹹重好惹味😋🐖泡菜辣炒豚肉 $218上枱仲會開個火🔥一直喺下面到烘熱住👍🏻 泡菜豬肉好濃味,伴菜有四舊厚豆腐比你餸嚟食,唔洗驚單獨食會太重味,同豆腐一齊食係岩岩好🫠🍝炸醬麵 $98之前試過食啲炸醬麵都覺得太鹹,呢一個出奇地一啲都唔會,個黑豆味濃得嚟仲幾清爽喎🤔可能因為佢上邊都係一啲蔬菜類嘅配菜,食到有🥔薯仔洋蔥🥬椰菜等等🍶1000億乳酸菌米酒 $120見到呢度個design 都係以型格嘅酒吧風格,梗係要嗌杯酒飲吓😆呢個米酒個名夠吸引,入口比較酸少少,但係味道都係甜甜地好易入口,酒精濃度五度,唔會太搶
🧀芝士炸豬扒 $138

🧈牛油烤明太子 $148

🐖泡菜辣炒豚肉 $218

🍝炸醬麵 $98

🍶1000億乳酸菌米酒 $120
  • 炸豬扒
2023-06-14 19 浏览
尖沙咀餐廳林立,今日去呢間餐廳係韓國酒吧餐廳,餐廳裝修型格,係正中間有個柱型大電視,一邊聽住K pop一邊食野,氣氛夠哂正,而且職員親切有禮,坐位舒適.烤特級香腸 $98香腸烤到卜卜脆,咬落去好juicy爆哂汁,做餐前小食唔錯.牛肋骨 $280牛肋骨用鐵板上燒到岩岩好,肉質軟腍,味道香濃,加埋配菜一齊食夠哂惹味.辣炒年糕 $180年糕賣相好似烏冬幾特別😂辣度有小小辣,不過越食越想食,入面仲有魚糕同粉絲卷,年糕煙韌又掛汁,好食!.Orange Squash $65由於朋友唔飲得酒,所以就一齊叫杯無酒精飲品,叫左杯橙梳打,唔錯

烤特級香腸 $98
香腸烤到卜卜脆,咬落去好juicy爆哂汁,做餐前小食唔錯

牛肋骨 $280

辣炒年糕 $180

Orange Squash $65
  • 辣炒年糕
2023-06-14 21 浏览
今日嚟到呢間位置尖沙咀酒吧街嘅韓式酒吧餐廳,一黎到門口已經比佢入面嘅歌曲吸引住😚裡面播住好潮嘅kpop歌曲,令人嘅心情都興奮落黎☺️裡面空間極大,有著柔和嘅燈光😌中間仲有大大個4面嘅柱形大型電視機,令人真係好relax😌芝士蛋卷 $150芝士蛋卷外皮酥脆,內裡包著左豐富嘅芝士,一拎起就做到拉絲效果😙口感十分美妙👏🏻👏🏻味道好香濃,蛋質食落感覺好嫩滑😙😙🥢半半炸雞(蜜糖牛油炸雞&甜辣炸雞)$195半半炸雞我地簡左蜜糖牛油炸雞同甜辣炸雞呢兩種口味,可以一次過滿足兩種口味😽炸雞外皮炸得好酥脆,食落口肉質鮮嫩多汁,配埋甜辣醬汁令到真係超級美味😚🥢玫瑰醬炒年糕 $180玫瑰醬炒年糕同平時食開嘅傳統炒年糕口味唔同☺️用左玫瑰醬來調味,令到味道好獨特😚炒年糕口感Q彈有嚼勁,加上玫瑰醬嘅芳香味道,令人食欲大增👅👅🥂Fruit Punch 賣相好吸引,味道清新同甜美,拎黎解渴真係一流💦😽

芝士蛋卷 $150

🥢半半炸雞(蜜糖牛油炸雞&甜辣炸雞)$195

🥢玫瑰醬炒年糕 $180

🥂Fruit Punch
賣相好吸引,味道清新同甜美,拎黎解渴真係一流💦😽
2023-06-08 20 浏览
尖沙咀除左韓國街之外K11附近都有韓國餐廳 佢同時亦係一間酒吧裝修行新潮型格路線 一路播住kpop 坐得舒服闊落 價錢偏高少少 三五知己想食韓國菜又想飲杯野就岩曬🍻🦀醬油蟹 $250醬油味道濃得黎唔會太鹹 帶有酒香 有啖啖蟹肉蟹膏😍 配埋紫菜飯一齊食是常識吧 諗唔到$15咁大碗🤣🍛泡菜辣炒豚肉 $250用火爐上keep住夠暖 又未至於熱到喳喳聲會令食材overcook 泡菜炒豚肉呢個組合夠曬重口味 豚肉大件軟熟入味 仲有伴碟四件豆腐 撈埋頭先既紫菜飯食唔停口🤣🍗半半炸雞 (芝士/甜辣) $195份量幾足 每件都大大件 貼心地分兩兜上 唔怕甜辣醬汁整淋另一款舖滿芝士粉既炸雞 兩款都幾惹味 雞肉外脆內嫩滑juicy都唔錯😋

🦀醬油蟹 $250

🍛泡菜辣炒豚肉 $250

🍗半半炸雞 (芝士/甜辣) $195

2023-06-04 20 浏览
尖沙咀開咗一間可以酒吧亦都可以係一間韓國餐廳入面型格十足~而且都會播放好多韓國歌曲 一班朋友嚟到飲酒都好放鬆呀!🔸半半炸雞🍗叫左蜜糖牛油炸雞和芝士炸雞呢2年隻味炸雞係即叫即炸,好脆口🔸海鮮豆腐鍋呢個海鮮豆腐鍋十分足料🤤 有青口、蜆、魷魚豆腐係一大磚豆腐切了幾塊,係軟滑的味道辣辣的好開胃,亦充滿海鮮味, 係韓國是一道必備的健康營養好湯喔!🔸泡菜煎餅充滿咗泡菜、大蔥喺入面,食落唔係太辣好香口🔸紅石榴x燒酒將一枝細細樽紅石榴,好似表演魔術咁同枝燒酒mix埋一齊,會不斷chok幾下,好特別
尖沙咀開咗一間可以酒吧亦都可以係一間韓國餐廳
入面型格十足~而且都會播放好多韓國歌曲
一班朋友嚟到飲酒都好放鬆呀!

🔸半半炸雞🍗
叫左蜜糖牛油炸雞和芝士炸雞呢2年隻味
炸雞係即叫即炸,好脆口

🔸海鮮豆腐鍋
呢個海鮮豆腐鍋十分足料🤤 有青口、蜆、魷魚
豆腐係一大磚豆腐切了幾塊,係軟滑的

🔸泡菜煎餅
充滿咗泡菜、大蔥喺入面,食落唔係太辣
好香口

🔸紅石榴x燒酒

2023-06-04 26 浏览
尖沙咀韓國街一向不乏韓國餐廳,原來除咗韓國街,赫德道都有𝗼𝗽𝗽𝗮嘅蹤影😆餐廳裝潢走型格路線,符合附近一帶酒吧風格🍻✿ 牛肉可樂餅 $88居酒屋常見小食,喺呢度又食到喎。88蚊有三大件,非常脆卜卜,裡面牛肉加忌廉薯蓉質感好smooth,牛肉味👌🏼🐮做正餐前小食相當不錯。✿ 泡菜辣炒豚肉 $250話系辣炒好彩又吾系太辣呀,泡菜味超濃❤️沾滿每件豚肉☺️平時吾點食蔥同洋蔥嘅我因為濃泡菜味所以食到啲😆豚肉份量多,一路用火燒住keep到溫度🔥就吾洗驚好易凍。✿ 半半炸雞 (蜜糖牛油炸雞/ 香辣蒜香醬油炸雞) $195炸雞喺韓國菜必食吧🤤🍗蜜糖牛油味🍯原來系粉末,蜜糖味香甜滋味,配炸雞好邪惡吓😈香辣蒜香醬油味醬油味最濃,辣就吾多覺。兩種味道同樣入味,炸雞雞肉嫩滑非常。✿ 𝗦𝗻𝗼𝘄𝗯𝗮𝗹𝗹 $98傳統cocktail之一🍸酒精味道吾明顯,適合想入門飲吓酒嘅人。由蛋黃甜酒、雪碧、青檸汁製成,香甜開胃,同一班朋友聚聚都啱飲。

✿ 牛肉可樂餅 $88

✿ 泡菜辣炒豚肉 $250

✿ 𝗦𝗻𝗼𝘄𝗯𝗮𝗹𝗹 $98
2023-05-31
  • 半半炸雞
尖沙咀赫德道一帶一向有非常多特色餐廳,今次朋友帶路,來到一間專門吃韓國菜的酒吧餐廳,餐廳環境、氣氛一流! 是一間用餐環境很舒服的清吧~ 餐廳中間有一條柱是超大螢幕電視牆,播放著K-Pop Music MV(Army 請看到最後~)10分好氣氛!我們點了:🍲Spicy stew with assorted seafoods $320超級大鍋!一直用用Gas爐熱著~看上去紅彤彤,我們擔心很辣😂但是入口滿滿是蔬菜的香甜和微微的辣味~材料超級多!有非常多的蔬菜🥬如翠玉瓜、泡菜、蘿蔔、洋蔥、還有青口、蜆、蝦、魷魚(*ˉ︶ˉ*) 喝口辣湯,真的很過癮! 🍗Half and half combo $195雞皮炸得好薄脆,無骨雞肉啖啖肉,好嫩滑多汁!蜂蜜牛油🍯🧈較為香甜,香辣蒜香🧄非常惹味!🌭Grill Premium Sausage $98腸仔細細粒,爆汁!配上沙律菜,清新開胃!🍾 Korean Rice Wine - 1000 bio probiotics $120是我喝過最好吃喝的米酒~感覺在喝益力多🤣配上淡淡的米酒味道,一口接一口,只有5%酒精,相當容易入口。整體來說,餐廳10分高質!雖說是酒

我們點了:

🍗Half and half combo $195
雞皮炸得好薄脆,無骨雞肉啖啖肉,好嫩滑多汁!蜂蜜牛油🍯🧈
較為香甜,香辣蒜香🧄非常惹味!

🌭Grill Premium Sausage $98
腸仔細細粒,爆汁!配上沙律菜,清新開胃!

整體來說,餐廳10分高質!雖說是酒吧,但是食物的種類非常多元化! 看到有不少客人都是以吃飯為主,搭配不同的韓式特色米酒、燒酒閑話家常!氣氛真的一流!

P.s 餐廳真的很多韓國人在用膳~老闆也是韓國人,拿着酒杯周圍與客人寒暄,感覺很好!
2023-06-03 242 浏览
由韓國老闆主理的 𝟸 ᴋɪᴍs' ᴘᴏᴄʜᴀ位於酒吧林立的赫德道地鋪 除了是韓國餐廳 還是一間酒吧室內播放著熱門 ᴋᴘᴏᴘ 歌曲 吸引不少女生客人到訪餐牌是最近到過的韓國餐廳中最齊全品項完美還原再升級韓國布帳馬車吃到的小食 除了包含各種韓國酒類外食物從醬油蟹 炸雞 年糕 到各種湯品 鍋物都有供應份量都比較大 十分適合大夥兒聚餐𓋪 玫瑰醬炒年糕炒年糕是以獨特的麵條狀的樣子呈現像粗身的烏冬般 仍擁有年糕的 ǫ 彈質感每條年糕跟香腸都掛上了 ᴄʀᴇᴀᴍʏ 的微辣玫瑰醬跟友人整個吃不停口𓋪 海鮮豆腐湯湯頭惹味 愈滾愈發濃郁 有一排嫩滑的豆腐亦放了不少海鮮像青口 蜆 魷魚等 添上不少鮮味整體酸辣開胃又過癮𓋪 半半炸雞 ( 原味 | 牛油蜜糖)這邊的半半炸雞不用加錢也太佛心除了原味 還有牛油蜜糖 芝士 甜辣 等經典口味我們則選了原味跟甜甜解辣的牛油蜜糖味外皮十分香脆 ᴄʀɪsᴘʏ  裡面則是嫩滑 ᴊᴜɪᴄʏ 的雞肉一切都很完美呢𓎺 sʜɪɴᴀᴇ ʏᴜᴊᴀ𓎺 ғʀᴜɪᴛ ᴘᴜɴᴄʜ友人的蘋果柚子酒 甜甜的很有果香味相對燒酒更易入口 很適合女生喝的一款酒清爽的雜果賓治也很有解辣的作用呢整體食物跟服務都
由韓國老闆主理的 𝟸 ᴋɪᴍs' ᴘᴏᴄʜᴀ

𓋪 海鮮豆腐湯
湯頭惹味 愈滾愈發濃郁 有一排嫩滑的豆腐
亦放了不少海鮮像青口 蜆 魷魚等 添上不少鮮味
整體酸辣開胃又過癮
𓋪 半半炸雞 ( 原味 | 牛油蜜糖)
這邊的半半炸雞不用加錢也太佛心

整體食物跟服務都在水準之上
食物款式琳瑯滿目 去一次不能試完呢
2023-05-28
2023-06-01 25 浏览
🍹即慶飯局特別爽🥳今晚就即慶約咗個friend出嚟update下近況嚕🚗搵個中間位置大家都方便✅咁就梗係去尖沙咀啦😛🇰🇷遠遠已經望到外貌勁chill嘅韓國餐廳嚕👍餐廳裝修好型格😍餐廳中間位置條大柱仲係一個勁大個嘅電視📺成晚都播住勁hit嘅KTV🥰氣氛唔錯呢🥳🥳🍗半半炸鷄 $195🌈半半炸鷄就即刻可以揀兩款唔同口味嘅炸雞🍗每款都會有一半🥳啱曬多多心嘅我地😍我地今次揀咗「原味炸雞」🍗同埋「蜜糖牛油炸雞」🍗兩款口味嘅炸鷄都非常之脆口又惹味🔥而我自己就特別鍾意「蜜糖牛油炸雞」喇💯雞件外酥內嫩😋金黃香脆嘅外皮包住白滑嘅雞肉✅除咗牛油嘅香味😍仲有上面嗰層蜂蜜🍯好食🈯️數爆燈呀🤤🦐海鮮豆腐鍋 $280🌈用個迷你嘅小爐上枱嘅海鮮豆腐鍋🔥可以一路heat住黎食🔥熱辣辣超正✅上面鋪滿嫩滑嘅豆腐😍仲有各式各樣新鮮嘅海鮮🦞🈶️蝦🦐蜆🦪尤魚🦑等等💯令到成個湯頭都充滿住鮮甜嘅海鮮味道👍呢個海鮮豆腐鍋真係唔錯呢🥳🍹呢度環境好chill好適合放工同朋友黎relax下🥳今次朋友揸車🚗所以我哋就乖乖地叫咗兩杯Mocktail🍹我哋已經約定下次不醉無歸嚕🍻🥂cheers 🥳🍹Fruit Punch $65 🍹Orange Pu

🍗半半炸鷄 $195

🍹Orange Punch $65
  • 半半炸雞
  • 海鮮豆腐鍋
2023-05-30 15 浏览
舖頭好大, 聽到啲staff都係講韓文感覺好似地道啲咁, 食物選擇相當豐富, 連香港比較少見到既血腸都有😍 泡菜煎餅🍕($120)厚厚既泡菜煎餅有滿滿既泡菜, 食落軟綿綿一啲都唔乾身, 配埋個酸酸地既煎餅汁同入面既洋蔥, 青瓜一齊食會有咁”漏”😉玫瑰醬炒年糕🍢($190)紅醬, 白醬, 辣醬三溝既醬去煮既年糕有種carbonar 既感覺, 年糕偏長身口感煙韌, 加埋啲腸仔一齊食少少辣好好食😍部隊鍋🍲($280)大量午餐肉, 香腸, 泡菜, 菌類, 翠玉瓜整成既呢個部隊鍋, 食落酸酸辣辣好開胃, 可以加錢要白飯或麵, 因為湯底加左泡菜汁, 所以酸酸地中和返配料既肥膩感😉柚子蘋果酒🧃($70/90)330ml用玻璃樽裝住既Apple cider 像落酸酸地, 呢啲天氣飲會有解暑既作用😚呢間韓國餐廳係香港少見有咁多食物可以選擇, 今次食唔到辣野, 下次會黎試下佢地既血腸🤩

泡菜煎餅🍕($120)

玫瑰醬炒年糕🍢($190)

部隊鍋🍲($280)

柚子蘋果酒🧃($70/90)

2023-05-29
  • 泡菜煎餅
  • 玫瑰醬炒年糕
2023-05-28 19 浏览
環境勁正,場內有個大螢幕,一邊播住K-Pop一邊食住韓國嘢食,簡直係人生一大樂事👉🏻Half and half combo $195半半炸雞(甜辣/芝士)炸粉厚薄適中,新鮮熱辣,口感酥脆鮮嫩多汁👉🏻Grilled Premium Sausage $98烤特級香腸脆卜卜,做餐前小食相當唔錯👉🏻Soy-sauce marinated crabs $250👉🏻Seaweed Rice Bowl $15必食醬油蟹以及紫菜飯,超級好味😋😋店員勁熱情咁介紹正宗食法俾我哋知,就係將啲飯倒落個蟹蓋度不來食,蟹肉包裹住每一粒飯粒,超級好味👉🏻Non-spicy stew with assorted seafoods $320雜錦海鮮鍋入邊超級足料,每一羹都有海鮮,有少少胡椒帶出嚟嘅辣味,非常開胃🤤👉🏻Cheeky Peach $75蜜桃蘋果酒超級易入口,入口有淡淡蜜桃Mix蘋果嘅味道,下次試埋其他味先得

👉🏻Half and half combo $195
半半炸雞(甜辣/芝士)
炸粉厚薄適中,新鮮熱辣,口感酥脆鮮嫩多汁

👉🏻Grilled Premium Sausage $98
烤特級香腸
脆卜卜,做餐前小食相當唔錯

👉🏻Seaweed Rice Bowl $15
必食醬油蟹以及紫菜飯,超級好味😋😋

雜錦海鮮鍋

👉🏻Cheeky Peach $75
蜜桃蘋果酒
  • 醬油蟹
2023-05-25 73 浏览
尖沙咀一向多韓國野食。今次去既係赫德道一間叫2 Kim’s Pocha。呢間Pocha環境都幾有格調,坐得幾舒服,係同朋友gathering既好去處。呢度既韓國料理選擇好多!有各款鍋物,炸雞,下酒菜等等配搭多款酒精飲品。見到有款飲品叫秘密醒酒。點左之後發現原來係燒酒黎,不過加入左石榴汁之後味道變得易入口好多。一杯接一杯,配埋重口味既韓國食物簡直係絕配!呢度既鍋物係招牌之一。今次試左魚糕鍋。一份既份量都幾多!而且入面有好多款唔同形狀唔同餡料既魚糕😍 好滿足!魚糕鮮味十足,尤其個湯好鮮甜。入面索晒魚糕湯精華既蘿蔔係重點。辣燉雞爪喺香港唔係成日見到有得食,估唔到呢款韓國咁地道既下酒菜呢度都搵得到!叫左一份黎試下,味道唔錯。雞爪全部都係去晒骨,食喺上黎夠晒方便,口感軟滑爽脆。甜辣醬汁好惹味!雖然越食就越辣,但辣得過癮!同燒酒好夾!玫瑰醬炒年糕。有啲似一個變奏版既炒年糕,玫瑰醬混合紅醬、白醬、辣椒,食落係味道更加豐富既carbonara。醬汁好creamy!特別之處係年糕切到好似一條條烏冬咁,口感加分好多。半半炸雞。可以一次過試到兩款口味更滿足!蜜糖牛油炸雞、香辣蒜香醬油炸雞。兩者各有特色!炸雞
尖沙咀一向多韓國野食。
今次去既係赫德道一間叫2 Kim’s Pocha。

呢度既韓國料理選擇好多!
有各款鍋物,炸雞,下酒菜等等配搭多款酒精飲品。

見到有款飲品叫秘密醒酒。

一杯接一杯,配埋重口味既韓國食物簡直係絕配!

呢度既鍋物係招牌之一。
今次試左魚糕鍋。

一份既份量都幾多!
而且入面有好多款唔同形狀唔同餡料既魚糕😍 好滿足!
魚糕鮮味十足,尤其個湯好鮮甜。
入面索晒魚糕湯精華既蘿蔔係重點。

叫左一份黎試下,味道唔錯。

雖然越食就越辣,但辣得過癮!同燒酒好夾!

玫瑰醬炒年糕。

特別之處係年糕切到好似一條條烏冬咁,口感加分好多。

半半炸雞

可以一次過試到兩款口味更滿足!
蜜糖牛油炸雞、香辣蒜香醬油炸雞

兩者各有特色!炸雞炸得外脆內嫩蜜糖牛油嗰款較為低調,帶有淡淡蜜糖香氣。
而香辣蒜香醬油嗰款就重口味啲,不過蒜味香濃,辣辣地都幾開胃!
醬油蟹 $250🦀醃得好入味,每啜一啖都好滿足😋😚完全無腥味,一定好新鮮❤️❤️必配 紫菜飯 $15 ✨炸豬扒 $150長形的炸豬扒,OPPA仲幫我地剪開一舊舊,一路剪聽到脆卜卜的聲,食落口,肉質好嫩滑😍同埋好搞笑既係明明剪開左一舊舊,但啲芝士係冇剪斷到🤔🤔🤔仲會串連住🧀推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻半半炸雞 $195完全冇諗到炸雞份量係咁大😱雞肉熱辣辣仲好嫩滑!而且係冇骨😍隻隻都炸到手掌咁大!芝士粉已經好搭配,不過小編更鐘意蜜糖牛油🍯甜甜的✨👅🍻Sweet Mama $75甜甜的酒,帶有果味🫶🏻好好入口
醬油蟹 $250

✨炸豬扒 $150

半半炸雞 [芝士+蜜糖牛油] $195

🍻Sweet Mama $75
甜甜的酒,帶有果味🫶🏻好好入口
SweetMama