2022-01-21
我媽媽好鍾意種花🌺 自細屋企就好多花花嘅野,露台係媽媽嘅小花園,種滿鮮花💐。呢排我哋活得有啲攰,於是就約咗媽媽去間裝修好靚,勁多花花嘅𝑪𝒂𝒇𝒆度歎下,一入去個天花板好似花海咁,倒吊咗好多玫瑰花🌹💗 連枱面嘅透明玻璃下都係花瓣同乾花,好𝑪𝒉𝒊𝒍𝒍。我哋一人點咗杯打印𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆😍 我揀咗寶寶嘅相,媽媽就揀印👶🏻,一見到成品真係心心眼,好靚喎!!唔捨得飲呀😳 專屬咖啡☕️好窩心💗 我會為咗寶寶再嚟㗎☺️ 強烈推薦俾大家!食物方面小食拼盤嘅蟹餅係心型㗎💕 味道有層次,香脆濃郁,雞翼熱辣辣,薯條又粗又長🤤 甜品大愛呀!!♥️ 香蕉🍌朱古力窩夫🧇係勁夾嘅組合,醬料都幾多下,香蕉外表係焦糖皮,咬落去又唔會太甜啵😚 而我最愛係佢嘅朱古力蛋糕🍰 蛋糕不可貌相呀😌 佢係真正將朱古力同香蕉化為一體🥰 我本身諗住食一兩啖,唔小心食咗大半個🤪 強烈推薦🍫🍰今次媽媽好開心咁俾朋友睇啲相,見到佢咁開心我都好開心🥳 等我繼續搵多啲好嘢食啦💗