2025-03-23
上星期我女仔朋友約咗我去一間好有SURPRISED嘅泰菜餐廳食嘢 - 原來係猛男餐廳🤣Asok Thai 小食拼盤 $178 (必食推介👍🏻)非常適合我呢啲有選擇困難嘅朋友,一份拼盤已經包含好多選擇,免治豬肉串、泰式魚餅、清邁腸、雞棗、燒菠蘿、炸蝦片,有沙爹醬和泰式辣醬,仲有埋勁juicy 嘅燒菠蘿🍍🤤生蝦刺身 $98 (必食推介👍🏻)非常新鮮加上特製嘅醬汁蒜頭和辣椒絕配虎蝦咖喱飯 $238帶有甜味香料嘅咖哩,沒有辣,非常下飯炭燒豬頸肉 $98非常嫩口入味Udon Thani $98好啱女仔飲嘅cocktails ,有好多士多啤梨Golden Triangle $108甜甜嘅菠蘿味🍹好清新而大家最熱烈期待嘅就係餐廳有三個猛男,非常熱情一啲都無冷場,全場氣氛高漲,好適合搞生日party,或者姊妹們嘅聚會而且餐廳有 🤩猛男 Waiter Special Service🤩1️⃣王牌服務 Triple Time $488/round請全場飲酒 🍸享有公主抬轎服務🤩2️⃣‘Strong Man Lift’ $188五款Cocktails選其中一款 尊享猛男親身調酒 及 公主抱起服務🤩在場嘅男男女女情緒都
Asok Thai 小食拼盤 $178 (必食推介👍🏻)
生蝦刺身 $98 (必食推介👍🏻)
非常新鮮加上特製嘅醬汁蒜頭和辣椒絕配
虎蝦咖喱飯 $238
帶有甜味香料嘅咖哩,沒有辣,非常下飯
炭燒豬頸肉 $98
非常嫩口入味
Udon Thani $98
好啱女仔飲嘅cocktails ,有好多士多啤梨
Golden Triangle $108
甜甜嘅菠蘿味🍹好清新