2005-03-14 32 浏览
這間吧,很多年前光顧過,感覺不錯,裏面的燈光和氣氛,很好feel。
2005-03-13 22 浏览
2:30am Aqua打烊,就轉o黎依度~ 本來想去Chaser, 但full house到企到門口,唯有走過o黎~ 今晚好凍,但朋友係都要坐門欄位,唔通想望靚女? 同Aqua同Felix比,依度當然平好多喇~ 兩杯o野都係$80埋單~

今晚好凍,但朋友係都要坐門欄位,唔通想望靚女?

(非会员)
2004-12-24 10 浏览
我成日去mamas, 幾好, 自從以前赫德道jouster摺埋, d 酒吧一係就變劈酒場, 一係就賭波吧, 九龍區, 真係冇乜場可以一斑friends 飲下酒, 吹下水, toc and to be seenmamas 成為碩果僅存
mamas 成為碩果僅存
2004-12-24 26 浏览
20041223 11pm食完飯, 朋友想飲o野, 6個人, 有人suggest 上諾士佛臺.呢間我好耐之前o黎過一次, personally 我係唔鐘意呢度, 硬係唔知點咁樣.坐門口, 可以望下o的路過o既人(er...或者比人望), 因為大部份人24th朝要返工,飲o左1 round 就閃, 開o左支紅, 做緊promo, $220, 話平唔平, 話貴唔貴, $220 蚊支酒你可以要求o的咩? 好就好在呢度無無謂"甩士"錢要比lor.客路問題, 鬼佬都算多, 但係感覺上雜得很. 當然比旁邊o的大樹吧好少少咁多啦.
20041223 11pm

2003-10-31 3 浏览
坐近門口位, 環境唔會太嘈~ 入面會嘈d~ d位全部好高, 坐得幾辛苦~ 一支cider $44, ok啦~
2000-07-08 32 浏览
netforum 的食版
netforum 的食版
2000-07-08 16 浏览
我地一行兩男兩女去左老尖諾士佛台的BAHAMAHAMA~!~~<br> 今日平日無乜人~但係部足球機長期俾人佔據~ 唉~不過同行老友就叫肚餓..飲酒之餘仲叫o左炸雞翼同FISH & CHIPS~<br> 個雞翼都算可以一吃~~脆脆地咬下都好~但係又令我諗起當年同PENPEN 在大圍去過一間地MAU 越南野的牛油雞翼..<br> FISH & CHIPS D CHIPS唔係大大條~係好似窩夫咁~即係唔係正宗啦~不過唔使介懷WOR~一瞬間成籃俾我地掃晒~哈哈..!!<br> 每人六草野有得飲有得食..唔錯架喇!!~~難得我去親"落屎忽台"<br>BAHAMAHAMA都係我首選.
<br>
懷WOR~一瞬間成籃俾我地掃晒~哈哈..!!
<br>
BAHAMAHAMA都係我首選.
1999-12-30 5 浏览
呢間bar 個賣點係有部好得意的足球機打~ 同埋鬼佬客好熱情~ 可無厘頭同你攬埋一舊~ 只可惜攬果個係男.. 唉!
呢間bar 個賣點係有部好得意的足球機打~
同埋鬼佬客好熱情~
可無厘頭同你攬埋一舊~
只可惜攬果個係男.. 唉!