2022-06-10
🕖時段-星期六下午之前係荃灣食過呢間 今次係旺角行街同朋友見呢間唔洗排 決定去再試下佢其他野食😌_▫️泰式蛋咖喱炒原隻肉蟹 $438上次試左火山排骨 今次試埋另一款廚師推介👍🏻無咩期待反而有驚喜!個蛋咖喱醬好香濃 幾creamy😚 撈飯食同用油酥餅點都好正😍我係少少飯/餅撈勁多咖喱咁食🤪 原隻蟹都幾大份 建議3人以上先好嗌 (除非你係蟹控🦀) 餐廳會提供鉗 我地都有用膠手套拎住食 蟹肉幾鮮甜 點唔點咖喱醬食都好食😋但拆蟹真係好麻煩...如果可以大啖大啖蟹食就好😌_⚠️要落手食同埋頗狼狽 建議大家睇下同咩人食再決定嗌唔嗌😂😂_▫️油酥餅 $30又係嗌咖喱必備既油酥餅😆一份有2大塊 我地用餐廳提供既較剪分4份好方便又衛生 唔洗mit來mit去 幾細心👍🏻_精選拼盤 $188春卷同炸魚餅都好香口 佢有配埋生菜包住春卷食 無咁油膩😗但雞串燒同個沙嗲都比較普通 _▫️泰式生蝦刺身 (8隻) $148因為我唔食生野所以就咁分享張相比大家😂_🍽環境舒適環境 上次夜晚來食有點趕 今次下午就可以慢慢食同慢慢傾😄
▫️泰式蛋咖喱炒原隻肉蟹 $438
▫️油酥餅 $30