2022-10-06
同朋友一行8人慶祝生日,預先上網book咗檯嚟到好快就有得入咗。starter叫左snail同beef tartare,snail有6隻tartare就一大碟質素同味道都非常唔錯👍🏻之後main叫咗個steak,$1198聽落價錢唔算平但數一數有成20件,我地叫咗medium rare,外脆內軟牛味好濃,大家都讚好!另一個main唔知叫咩名,聽講係off menu嘅菜色,係個酥皮批入面裝住好多好多菇🫂因為小弟唔食菇菌類所以評價唔到但係友人都話菇味好濃郁(應該係讚美?)最後雖然食到好飽但由於所有女仔都有兩個胃,一個用嚟食甜品嘅關係叫咗一個較甜嘅rice pudding同一個酸酸地清新啲嘅citron crumblerice pudding出乎意料幾特別係真係見到一粒粒米😂,crumble就同想像中差唔多,但想食甜品嘅話兩樣都值得一試🙌🏻