2024-08-01 162 浏览
晚上九點幾打電話落order,9:45左右去攞,嗰個唔知店員定老闆,叫我哋要早啲,因為佢要埋數收工😑😑你寫明10點閂門,我又冇遲到,你可以唔接order,就唔好話阻住你收工埋數呢啲服務態度,就係香港餐飲覆亡嘅原因,你免費我都唔會再食喺度提醒各位準備去幫襯嘅食客
呢啲服務態度,就係香港餐飲覆亡嘅原因,你免費我都唔會再食
喺度提醒各位準備去幫襯嘅食客

2024-07-30
2023-07-22 1043 浏览
🌈好味 CP值高Pizza小店其實已是老顧客,多次番轉頭幫襯,有時候口痕都會去買番一兩件食。🔅自取提醒:好多人都話自取經驗巨差(其實都系!)個人覺得用Openrice 落單自取系最好,冇事過出事!千其唔好walk in 或者用其他網上外賣平台,兩個都伏哂,報時不準又耐🙉今次用openrice落單,落單後大半個鍾再慢慢去拎Pizza, 時間剛好,溫度亦夠熱!自取左一個大招牌加拿大人Pizza. 照舊足料!溫度keep到!厚批亦夠厚身,皮脆,一讚👍🏼
🌈好味 CP值高Pizza小店

2023-07-21
40 分钟 (外卖自取)
2022-10-22 1533 浏览
明明寫住取餐區,點知個餐ready 左又唔會提下你,亦都唔係放喺取餐區。白白等多左十幾分鐘!叫自取原意就係節省等候時間,咁既安排好需要改善!仲要又唔關心下你企左係道咁耐d 野食到未😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️希望之後會改善啦🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
2022-05-30 1877 浏览
一向訂開呢間pizza 外賣因為比較近我,有一排食物好差好難食,叫個200 幾蚊大pizza居然又細又冇乜涵,叫咖哩角外皮都未炸好而且淋,所以大家都見到少咗好多人買嘢,我自己都少咗order。 但係今次好好,都係叫咗加拿大人+雞亦+炸蝦+咖哩角,肉醬意粉,D野好食左好多,蝦同咖哩角都脆,pizza 就變返正常,不過都係比之前少涵,不過就接受到,起碼唔係好似之前咁差唔多齋包,可能廚師換咗,比較有心機煮,味道好味嘅,所以我會繼續order

炸蝦+咖哩角
2022-05-29
2022-05-08 1242 浏览
應付唔到咁多訂單就咪開機接,預定時間後1個鐘都未有,問仲有幾耐,唔知,如果餐廳廚房人手食材食唔起客量就咪接,格硬收客又無貨比,退單又要個客自己聯絡,中間就食錢,都幾好搵,不知所謂
2022-04-16 1294 浏览
第一次食,2-3人餐叫咗加拿大人普通批、三文魚意粉批的番茄醬、芝士、餡料非常平衡,唔會有好膩嘅感覺。鋪面既餡料切得很細粒,識嘅時候唔會好似Pizza Hut咁跌晒出嚟👍🏼唔使一邊食一邊執😂三文魚白汁意粉佢本身意粉同白汁已經撈勻晒,識嘅時候唔使搞一大輪,煙三文魚都算多,如果係好鍾意食多白汁嘅會覺得好好食,整體唔錯夠大份
第一次食,2-3人餐
叫咗加拿大人普通批、三文魚意粉

三文魚白汁意粉

• 加拿大人薄餅
2022-04-06 1121 浏览
今晚同朋友都想食pizza,係外賣平台研究過一輪之後都係決定自己出去買慳返幾十蚊😂我地用OpenRice外賣自取落單,15分鐘就拎得👍❤️細批啖啖肉併煙三文魚 (評分: 4/5) 💰1️⃣2️⃣5️⃣賣相吸引足料👍啖啖肉嗰邊面頭嘅莎樂美腸焗得好香脆😍配埋辣肉腸,豬肉粒同芝士唔會太咸但就非常滋味😋朋友覺得煙三文魚既魚味太突出,突出到cover左其他味,可能因為佢食慣咗豬肉/牛肉嘅Pizza🙈但我個人黎講就覺得三文魚pizza都唔錯,搭配面頭爽口嘅彩椒同洋蔥都好好食😁不過呢個Pizza嘅批邊有啲唔均勻😅一啲係薄脆口感,一啲係比較厚身麵包嘅口感,但係麵包果部份又唔夠煙韌🙈希望大廚下次可以整得平均啲😆
我地用OpenRice外賣自取落單,15分鐘就拎得👍

啖啖肉併煙三文魚

賣相吸引足料👍

啖啖肉嗰邊面頭嘅莎樂美腸焗得好香脆😍
配埋辣肉腸,豬肉粒同芝士唔會太咸但就非常滋味😋

不過呢個Pizza嘅批邊有啲唔均勻😅
希望大廚下次可以整得平均啲😆
2022-04-04
啖啖肉併煙三文魚
  • 煙三文魚
2022-02-19 1169 浏览
已回購數次 終於記得影張相😂因為次次都太餓 趕住食😘今次2個人食揀咗10”細批 都係$110👍🏻 批底厚度岩岩好 連邊位都好軟熟 唔會食剩! 呢款口味茄醬底 都啖啖肉🤤🤤 芝士都好夠 外賣自取 快速返屋企都仲有拉絲效果👍🏻抵讚不過我都係鐘情佢地皇牌口味 - 加拿大人 Canadian 🥰 材料配得剛好❤️今次配咗個意粉 - 大蝦車厘茄洋蔥忌廉白汁意粉!唔係好高級的味道 $62咋你想點😂😂 但好夠cream sauce 會令人一口口咁食 仲要個份量好大份🤟🏻無得輸😏 比較喜歡佢用紙盒 感覺比全膠盒來得舒服元朗 屯門同紅磡的朋友仔都好幸福 呢間算係抵食高質之選👍🏻👍🏻 而且pizza 味道都好多選擇!外賣自取有9折 唔多人排的話 都係等20分鐘就有🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
已回購數次 終於記得影張相😂因為次次都太餓 趕住食😘

2022-01-18 728 浏览
Canadian Pizza#星星之食評🍕🍕🍕唔知大家多唔多搞party或者去朋友家到會~又唔知食咩好~今次揀咗間唔係成日叫開嘅pizza~~發現原來都唔錯喎~➿➿➿🔸🔸🔸Canadian Pizza (元朗)🔸🔸🔸元朗俊賢坊2號恆運樓地下F號舖➿➿➿呢間pizza 比起平時叫開嘅Pizza無論口感上質地上都有唔同,有驚喜👏🏻👏🏻👏🏻今次揀左四重芝士大批、雞翼拼盤、肉醬意粉、白汁海鮮意粉同埋魚餅洋蔥圈同薯條🍟🍟🍟➿➿➿四重芝士大批🍕🍕🍕有別於一般既pizza ,係配料上佢唔係特別豐富,咁樣係冋傳統意大利薄餅既概念一樣~四重芝士一口咬落去有多重芝士口感,食落去口感覺得好特別,即使冇海鮮/肉等配料,口感上都覺得好豐富!餅底鬆脆,食完一塊再一塊,相當惹味~➿➿➿雞翼拼盤🍗🍗🍗雞翼香脆,肉質都okay ,味道唔太有特色~不過不失~➿➿➿肉醬意粉🍝🍝🍝我鍾意肉醬意粉個面頭,焗得剛剛好~面頭上嘅芝士份量都多,有香香既芝士味,肉醬都夠分量,食落覺得唔錯➿➿➿白汁三文魚意粉🍜🍜🍜星星最鍾意依個意粉~三文魚分量多,啖啖都食到,白汁剛剛好唔太稀唔太濃~ 一流👍🏻👍🏻👍🏻➿➿魚餅洋蔥圈薯條🍟🍟🍟魚餅無諗過
Canadian Pizza

#星星之食評
🍕🍕🍕
唔知大家多唔多搞party或者去朋友家到會~
又唔知食咩好~
今次揀咗間唔係成日叫開嘅pizza~~
發現原來都唔錯喎~
🔸🔸🔸Canadian Pizza (元朗)🔸🔸🔸
元朗俊賢坊2號恆運樓地下F號舖
四重芝士大批🍕🍕🍕
餅底鬆脆,食完一塊再一塊,相當惹味~
雞翼拼盤🍗🍗🍗
雞翼香脆,肉質都okay ,味道唔太有特色~
不過不失~
肉醬意粉🍝🍝🍝
我鍾意肉醬意粉個面頭,
焗得剛剛好~
白汁三文魚意粉🍜🍜🍜
星星最鍾意依個意粉~
➿➿
魚餅洋蔥圈薯條🍟🍟🍟
魚餅無諗過會咁辣,到會party時要留意~
薯條因為外賣嘅關係已經淋左,建議食嘅時候用氣炸鍋返熱~
洋蔥圈同出面食到既一樣
整體分數:7/10 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
➿➿➿
大家食過嘅好味到會~
可以留言同星星講~
(最緊要價錢合理😆😆😆)

外卖送餐
2022-01-16 568 浏览
Canadian Pizza相信大家食pizza食唔少,咩pizza hxt, pizza bxx 大家都嗌唔少,乳豬今次食呢間pizza 絕對有驚喜,呢間叫加拿大人pizza Canadian pizza係位於元朗俊賢坊,主打pizza 有別於一般連鎖店pizza, 今次乳豬我就叫左四重芝士大批、雞翼拼盤、肉醬意粉、白汁三文魚意粉同埋魚餅洋蔥圈同薯條🍟。四重芝士大批先講個主角,佢同一般食開既pizza 最唔同就係配料上佢係唔豐富,冋傳統意大利薄餅既概念係一樣,但佢就有四重芝士,一口咬落去,拉出多重芝士口感,雖然無肉無海鮮,但食落去口感味覺一啲都唔遜色於果啲超級x尊薄餅,而餅底鬆脆,不失為pizza 口味帶黎新感覺。推介指數三星半。雞翼拼盤雞翼就比較香脆,肉質都算軟,但味道就唔太有特色,外面很多雞翼都比佢出色。推介指數兩星。肉醬意粉肉醬意粉除左肉醬就係個芝士,係呢方面都幾重手,有香香既芝士味,肉醬都夠分量,意粉唔會太硬過熟。推介指數兩星半。白汁三文魚意粉呢個我覺得相當唔錯,三文魚分量多,每淡都食得到,個汁唔會太稠,味道唔太咸。推介指數三星。魚餅洋蔥圈薯條呢個特別在魚餅係特別辣既,一般人
Canadian Pizza

四重芝士大批

雞翼拼盤

肉醬意粉

白汁三文魚意粉

魚餅洋蔥圈薯條
呢個特別在魚餅係特別辣既,一般人唔食得辣都會辣親,薯條就可能因為外賣關係已經林左,洋蔥圈同出面食到既無異。推介指數兩星半啦!
  • 四重芝士薄餅
2021-12-18 812 浏览
喺對面街食完木玥巷大約7點由於太早食飯嘅關係就過黎買定pizza番屋企宵夜順便同屋企人share~海鮮盛宴&香辣狂蜂太為食,食左一半先醒起餵電話😑每塊海鮮批都有兩隻大蝦,好彈牙、新鮮有少量雙色椒食落幾香口👍🏻~辣批只係辣肉腸加左墨西哥辣椒本身鐘意食墨西哥辣椒,加左落個pizza度好惹味,辣到流晒鼻水🤧~加拿大人拎到番屋企已經隔左成個鐘但批邊同面頭d煙肉都仲係脆嘅,加分菇烤得好香👍🏻濃味成塊pizza好足料~夏威夷風情太睇得起自己,叫得太多😩食到呢度已經飽左9成,所以覺得呢款唔好味唔係好鐘意佢咁多菠蘿,令到成塊批酸得滯~每種批都係$42,對食肉獸黎講相對抵食,下次會試屯門分店!
喺對面街食完木玥巷大約7點
由於太早食飯嘅關係就過黎買定pizza番屋企宵夜
順便同屋企人share

海鮮盛宴&香辣狂蜂
太為食,食左一半先醒起餵電話😑
每塊海鮮批都有兩隻大蝦,好彈牙、新鮮
有少量雙色椒食落幾香口👍🏻

辣批只係辣肉腸加左墨西哥辣椒
本身鐘意食墨西哥辣椒,加左落個pizza度好惹味,
辣到流晒鼻水🤧

拎到番屋企已經隔左成個鐘
但批邊同面頭d煙肉都仲係脆嘅,加分
菇烤得好香👍🏻濃味
成塊pizza好足料

夏威夷風情
太睇得起自己,叫得太多😩
食到呢度已經飽左9成,所以覺得呢款唔好味
唔係好鐘意佢咁多菠蘿,令到成塊批酸得滯

每種批都係$42,對食肉獸黎講相對抵食,
下次會試屯門分店!
2021-12-15
  • 香辣狂蜂
2021-11-27 793 浏览
有一次番緊工同事話出去買pizza..攞番嚟之後我話未食過喎,仲有咁多隻味,因為最過癮係佢可以一塊塊咁買,可以試哂咁多隻味,其實食一塊都幾飽。不過我最鍾意食佢地嘅芝士同黑松露味,真係太香太正啦,味道都幾濃,餅皮唔會太厚,真係一試就愛上,之後就忍唔住去試埋其他口味,真係好推大家試👍🏻👍🏻

2021-10-22 835 浏览
突然想食pizza,又唔想食傳統嘅餐廳,咁岩見到Deliveroo 有又好似幾吸引,所以決定試吓叫咗個焗芝士肉醬意粉意粉口感岩岩好 唔會太硬或者太林 個蕃茄汁加埋芝士好嘢味🤤另一個黑松露邊集菌白汁意大利麵一打開即刻聞到好香嘅黑松露味 每一啖都食到有濃郁嘅黑松露味 絕對食過返尋味🤤之後就係主菜pizza 煙肉漢堡拼加拿大人值得一讚 如果2個人想食兩款唔同口味 平時一定要嗌兩個Pizza 但佢可以做相拼 唔想兩款口味都好味 配料10分充足 餅底一啲都唔硬 少少脆 好味👍🏿最後係芝士肉醬焗西蘭花薯蓉比較失望 因為薯仔仲係食到一粒但整體好滿意
叫咗個焗芝士肉醬意粉

比較失望 因為薯仔仲係食到一粒
但整體好滿意
2021-09-30
外卖送餐
☀️Canadian Pizza ☀️位於朗屏西鐵橋底附近🍕夏威夷風情💵40🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀有好多菠蘿🍍、火腿、芝士🧀,好大塊同食到好飽🤪雖然無煙肉但帶有煙肉味🤣🍕辣肉腸💵40🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀一大塊pizza,食完真係勁飽😂而且好足料,有好多芝士🧀同辣肉腸,個批邊都脆脆既,不過就唔係好食到辣味~🍕啖啖肉💵40🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀我覺得同辣肉腸一樣味,不過多咗啲肉粒🤣可能差唔多味,所以都覺得無咩特別~🥤楊枝甘露💵34🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀唔好睇佢細細杯,,其實都好飽,因為入面有西米同啫喱🤪味道就偏重奶味,甜度都岩岩好👍🏻但價錢就貴左少少🤏🏻🍹水果茶💵40🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀顧名思義水果茶當然有水果🤣入面有菠蘿🍍、百香果、西瓜🍉、檸檬🍋、青檸、蘋果仲有椰果🍎茶底係四季春,味道重百香果味,甜度多左少少,可能因為太多水果再加左啲糖既關係🤔不過$40有1L咁大杯同咁多水果既水果茶都抵既😜🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀☀️整體而言,依個價錢食到咁大塊既pizza都抵既,飽腹感好高😂但食完好口乾,快餐食物都係咁架啦~而飲品我就覺得視乎你飲咩,水果茶🍹都抵飲,仲可以同朋友share ,另外想講,店員服務都好好,朋友點左有杯野

☀️Canadian Pizza

🥤楊枝甘露💵34
水果茶

🍹水果茶💵40
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
☀️整體而言,依個價錢食到咁大塊既pizza都抵既,飽腹感好高😂但食完好口乾,快餐食物都係咁架啦~而飲品我就覺得視乎你飲咩,水果茶🍹都抵飲,仲可以同朋友share ,另外想講,店員服務都好好,朋友點左有杯野飲但中途轉左杯水果茶,店員都好好咁幫我地改單👍🏻~
楊枝甘露
水果茶