CHAGEE 霸王茶姬

𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍𓏸返工太忙成日都要OT😮‍💨,飲杯醒神嘅𝙲𝚑𝚊𝚐𝚎𝚎🥤 真係即刻叉足返電啊🔋香港首間「霸王茶姬」28.9正式開業喇!選址係人流超旺K11 Art Mall 地下,見到咁人群湧湧就知幾吸引啦🤭聽講佢嘅茶葉起源於湖南,佢以清爽低負擔,控糖更健康為口啤!呢個宗旨咁吸引,而家都興健康人生,梗係要試吓佢啦!𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ伯牙絕弦招牌茶飲「一年銷量一億杯」,茶葉芳香撲鼻,飲完人都精神咗,做野都布效率啦!仲有茶姬係低卡,真係飲幾多都唔洗太擔心😌買完野飲去玩埋攤位遊戲,仲可以嬴取禮品🎁🥳😌#抽獎香港限定周邊活動 ~直至 10月16日:每成功挑戰一個遊戲即可獲得印仔一個,累積兩個印仔,就可以揀選香港限定版週邊禮物一份:CHAGEE 卡包CHAGEE 絲巾NCHAGEE 紫荊花徽章*每日數量有限,送完為止.𓐎/CHAGEE 霸王茶姬 (尖沙咀)𖠿 𖤣𖤥尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號舖
𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍𓏸

𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒
ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ
伯牙絕弦
仲有茶姬係低卡,真係飲幾多都唔洗太擔心😌

買完野飲去玩埋攤位遊戲,仲可以嬴取禮品🎁🥳😌

#抽獎
香港限定周邊活動 ~直至 10月16日:
CHAGEE 卡包
CHAGEE 絲巾
NCHAGEE 紫荊花徽章
*每日數量有限,送完為止

𓐎
CHAGEE 霸王茶姬 (尖沙咀)
𖠿 𖤣𖤥尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號舖
📍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號舖霸王茶姬香港店今日正式開業啦!我哋今日放假當然都出咗去K11湊熱鬧啦!好彩一早用App落定單,去到即時有得拎唔洗等!因為太多粉絲支持,下午時間一度要等過千杯,場面真係好墟冚!我手上果杯就係少女心滿滿嘅春日桃桃,粉紅蜜桃忌廉好棉蜜又,面頭仲灑上無花果碎,烏龍茶底仲加入咗水蜜桃汁,飲起上嚟有多重口感,而且帶陣陣新鮮蜜桃香👍🏻👍🏻雖然揀咗全糖,但味道一啲都唔甜,啱啱好!
📍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號舖

霸王茶姬香港店今日正式開業啦!

雖然揀咗全糖,但味道一啲都唔甜,啱啱好!
2024-09-28
CHAGEE 霸王茶姬 @chagee.hk 📍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號舖━喜歡飲原葉鮮奶茶的大家有福了 霸王茶姬終於開到香港啦 正巧碰上價錢因此人超多 大家記得下載CHAGEE HK App 落單 可以實時了解等待時間哦!霸王茶姬主打健康中式茶飲 茶底選擇多 包括茉莉雪芽 桂花烏龍 鐵觀音 大紅袍等 喜歡茶香的大家不能錯過~作為學生 當然要買一杯再返去上堂啦 係lib坐一個下晝都離不開清爽提神的霸王茶姬OuO━🌿 伯牙絕弦 ▶️ 人氣款茉莉雪芽+鮮奶 若第一次嘗試 確實會感受到這款的與眾不同🌸 桂馥蘭香▶️ 桂花烏龍的清香與奶香格外融合~━

CHAGEE 霸王茶姬 @chagee.hk

🌿 伯牙絕弦

🌸 桂馥蘭香
▶️ 桂花烏龍的清香與奶香格外融合~

4天前 0 浏览
我買咗招牌飲品「伯牙絕弦」,香濃茶味配埋香滑奶味,低卡健康,岩哂愛美人仕💕仲有春日桃桃、白霧紅塵、花田烏龍等等,下次再試多幾杯先😋記得提前下載定APP落單📲咁就唔洗等呀🙌🏻

內地霸王茶姬最近係尖沙咀K11新開幕!返工做嘢做到好攰,買番杯做下午茶飲下先~一去到就已經見到好多人,好彩一早用定app落單,見到差唔多時間,一黎到就拎得走人😙1️⃣伯牙絕弦($32)以茉莉雪芽茶湯同鮮牛乳調製而成,茶香同奶味融合得好好,飲落清新又香茶味!

1️⃣伯牙絕弦($32)
伯牙絕弦
大陸網紅嘅「霸王茶姬」正式登陸香港啦~ 今日立即衝去試吓先!醒目嘅我💁🏻‍♂️緊係預先用App落定單,到號先去取唔洗等😎 新開張有好多限時優惠,千祈唔好執輸!最抵係買一送一套票,$32 就可以有大杯伯牙絕弦+中杯春日桃桃!兩杯都勁好飲,茶香清醇,唇齒留香,而且鍾意佢唔甜,茶奶比例適中。建議選擇正常甜度,可以品嘗原有味道👍🏻9月28至9月30期間,凡購買任何大杯伯牙絕弦,仲可以參與官方「撕杯有禮」抽獎活動,有機會獲得精美禮品🔅知名品牌100ml香水🔅知名品牌唇膏🔅霸王茶姬Tote Bag 香港限定版🔅霸王茶姬迷你鏡香港限定版🔅霸王茶姬徽章 香港限定版🔅霸王茶姬原葉鮮奶茶中杯🔅霸王茶姬$5優惠券!#以東方茶會香港友 #一起喝靓茶CHAGEE TOGETHER#香港霸王茶姬 #CHAGEEHK

🔅知名品牌100ml香水
🔅知名品牌唇膏
🔅霸王茶姬Tote Bag 香港限定版
🔅霸王茶姬迷你鏡香港限定版
🔅霸王茶姬徽章 香港限定版
🔅霸王茶姬原葉鮮奶茶中杯
🔅霸王茶姬$5優惠券!

#香港霸王茶姬 #CHAGEEHK
2024-09-28
用餐时段
下午茶
5天前 0 浏览
周末都要在家工作,飲返杯霸王茶姬慰勞下自己先🌟伯牙絕弦伯牙絕弦係霸王茶姬招牌茶飲,茶葉芬香撲鼻。飲完精神晒,思路清晰左。買完野飲記得完埋攤位遊戲,玩完仲有禮物🎁💥9月28至9月30日期間,凡買大杯伯牙絕弦,即可參與官方「撕杯有禮」抽獎活動,有機會獲得以下精美禮品:知名品牌100ml香水、知名品牌唇膏、霸王茶姬Tote bag 香港限定版、霸王茶姬迷你鏡香港限定版、霸王茶姬勳章香港限定版、霸王茶姬原葉鮮奶茶中杯、霸王茶几$5優惠券!!
周末都要在家工作,飲返杯霸王茶姬慰勞下自己先
🌟伯牙絕弦

買完野飲記得完埋攤位遊戲,玩完仲有禮物🎁

我最鍾意飲嘅霸王茶姬終於嚟到香港啦🤤 鍾意各式茶飲既你哋真係不容錯過‼️作為香港嘅首間舖頭 霸王茶几揀咗登陸尖沙咀河內道K11🌟 地理位置方便 行行吓街頸渴都可以過嚟買嘢飲😚而且仲可以用佢哋嘅app網上落訂單先👍🏻 實時睇到需要等幾耐先有得攞 咁就唔使企喺度等咁辛苦啦🤩 新開業仲有好多小遊戲同各位茶友互動🫰🏻 贏咗仲有其他限定嘅禮物送返㖭啊🎁🎉霸王茶姫👑📍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號舖

霸王茶姫👑
2024-10-01
等候时间
60 分钟 (外卖自取)
用餐时段
  • 伯牙絕弦
6天前 0 浏览
霸王茶姬正式登陸香港(‘-’*)來勢洶洶腦細指明要飲 急急腳去撲返十杯做下午茶新開張真係超級多人!聽過最誇張walkin要排5個鐘先拎到 所以建議用網頁小程式或者app落定單 如果唔係等到2046都有份茶香果然一絕 甘香清新 真係同平時啲廢水有分別 最推介招牌「伯牙絕弦」~夏日好岩飲嘅「春日桃桃」都好清甜醒神 新店開張門口仲有打卡同遊戲booth 集齊印章換禮物 送香港限定版𝘛𝘰𝘵𝘦 𝘉𝘢𝘨、鏡、徽章、香水唇膏等等
霸王茶姬正式登陸香港(‘-’*)來勢洶洶
腦細指明要飲 急急腳去撲返十杯做下午茶
新開張真係超級多人!
聽過最誇張walkin要排5個鐘先拎到

茶香果然一絕 甘香清新 真係同平時啲廢水有分別
最推介招牌「伯牙絕弦」~
夏日好岩飲嘅「春日桃桃」都好清甜醒神

尖沙咀新開的內地人氣茶飲品牌-霸王茶姬,優質既茶飲✌🏻✌🏻 霸王茶姬既茶飲係用原葉鮮奶製作,茶味香濃,品牌主打茶底0添加人工香精、鮮牛乳0奶精,0反式脂肪酸,同普通茶飲店既奶茶真係好大分別💕鋪頭一進駐香港,就已經吸引咗超多人排隊,店員忙到唔停手🤣想飲既朋友記住要下載APP提前落單🥹⭐️ 伯牙絕弦舖頭嘅招牌之一 茉莉茶底茶味香濃❤️⭐️ 春日桃桃超級少女風嘅粉紅色白桃忌廉好香濃的桃味 加上無花果碎作為裝飾賣相一流

尖沙咀新開的內地人氣茶飲品牌-霸王茶姬,優質既茶飲✌🏻✌🏻

⭐️ 伯牙絕弦
舖頭嘅招牌之一 茉莉茶底茶味香濃❤️

⭐️ 春日桃桃
超級少女風嘅粉紅色白桃忌廉
好香濃的桃味 加上無花果碎作為裝飾
賣相一流

霸王茶姬終於喺香港開幕啦🤩🤩 作為一個潮人梗係要去朝聖啦🤤今次試咗佢哋嘅招牌飲品 春日桃桃,奶油真係勁出色。佢哋嘅白桃風味奶油雪頂,口感輕盈,風味獨特,添咗一層香甜嘅滋味,真係好有心思。另外,無花果碎嘅加入,令整杯飲品多咗幾分豐富口感,層次感十足,實在好有創意!如果你係茶飲愛好者,或者想試下新口味,呢杯飲品一定唔會令你失望!下次會再試下其他飲品!😋靜靜雞指數 🐥🐥🐥🐣🥚🔂再偷食指數 ✅✅✅✅☑️💲減荷包指數 💸💵💵💵💵——————————————————店舖資料📍
霸王茶姬終於喺香港開幕啦🤩🤩
作為一個潮人梗係要去朝聖啦🤤

今次試咗佢哋嘅招牌飲品 春日桃桃,奶油真係勁出色。

😋靜靜雞指數 🐥🐥🐥🐣🥚
🔂再偷食指數 ✅✅✅✅☑️
💲減荷包指數 💸💵💵💵💵
——————————————————
店舖資料

📍
📍CHAGEE 霸王茶姬 (尖沙咀)超過4500間分店嘅霸王茶姫正式登陸香港,佢地主打茶類飲品,茶葉來自茶山,如果鍾意茶味濃嘅朋友,飲完應該返唔到轉頭🫶🏻佢哋嘅賣點係茶底零添加人工香精,冇奶精同埋反式脂肪💯如果唔想排長龍/等得耐,記得download佢哋嘅官方app「CHAGEE HK」預先落單,到時放lunch就即刻攞得,叉足電繼續工作啦!😎今次試左佢地嘅伯牙絕弦,茶底好濃,提神一流,每年賣到一億杯,果然有佢嘅原因
📍CHAGEE 霸王茶姬 (尖沙咀)

佢哋嘅賣點係茶底零添加人工香精,冇奶精同埋反式脂肪💯

2024-10-02
外卖自取
霸王茶姬系香港K-11 Art Mall插旗啦⛳️即刻買番杯番去💰一邊工作💻 一邊飲🥤提一提神✨多款人氣飲品,例如白霧紅塵、桂馥蘭香、伯牙絕弦、花田烏龍等都有系香港店發售🛒大紅袍茶底既白霧紅塵、桂花烏龍茶底既桂馥蘭香呢兩杯系我最愛🤣系深圳encore得最多次🤣而我今日就買左伯牙絕弦 🫖呢款系用左茉莉雪芽茶底 再加鮮奶製成😌茶底非常清香🌱茶同奶既比例完美 茶味比較突出所以非常岩我口味😎飲品杯身都貼有一張產品身份證🪪寫明熱量、咖啡因、蛋白質同納含量💛佢地既飲品都比較低卡健康 以大杯伯牙絕弦為例 就系250大卡..岩晒keep fit中又口痕既我🤣岩岩開業人流幾多,所以建議系佢地官方app / wechat小程式度落單先📱咁就可以省卻系現場等候既時間啦!𖤘 伯牙絕弦 | ᴴᴷᴰ𝟹𝟸
霸王茶姬系香港K-11 Art Mall插旗啦⛳️
即刻買番杯番去💰
一邊工作💻 一邊飲🥤
提一提神✨

多款人氣飲品,

大紅袍茶底既白霧紅塵、
桂花烏龍茶底既桂馥蘭香

茶底非常清香🌱
茶同奶既比例完美 茶味比較突出
所以非常岩我口味😎

飲品杯身都貼有一張產品身份證🪪
寫明熱量、咖啡因、蛋白質同納含量💛

佢地既飲品都比較低卡健康
以大杯伯牙絕弦為例 就系250大卡..
岩晒keep fit中又口痕既我🤣

岩岩開業人流幾多,
所以建議系佢地官方app / wechat小程式度落單先📱
咁就可以省卻系現場等候既時間啦!

𖤘 伯牙絕弦 | ᴴᴷᴰ𝟹𝟸
外卖自取
人氣茶飲品牌霸王茶姬於尖沙咀K11 Art mall正式開幕!一開業已經人頭湧湧,由於訂單太多,輪候時間都需時。店鋪有多款招牌茶飲,今次先喝兩杯招牌茶飲,分別是伯牙絕弦和桂馥蘭香。伯牙絕弦採用茉莉雪芽作為茶底,啖啖清新,而且茶味香濃。再加上牛乳的微甜,層次非常豐富。桂馥蘭香則是桂花烏龍茶底,茶味醇厚,桂花味清香,更可自選甜度。每杯都標明卡路里和咖啡因,一杯只有100多卡路里,絕對是健康低負擔之選!

2024-10-16 0 浏览
番工每日3點3,會飲番杯奶茶提提醒內地人氣茶飲品牌,霸王茶姬隆重登港當然要試一試啦🤭霸王茶姬選用鮮奶沖製,低卡健康,仲會標明卡里路,岩哂想飲又想瘦嘅上班族。·今次試左佢地人氣經典「伯牙絕弦」入口順滑,帶有濃郁茶香同奶香茶奶比例完美,難怪係人氣之選。而且少糖只有200卡,清爽健康用黎做下午茶提提醒岩哂。·溫馨提示提前係APP落單,預番時間去拎就唔洗等呀!而家仲有開業大優惠,雙杯享買一送一優惠·9.28-9.30買大杯伯牙絕弦可免費升級為盲盒杯,有機會能抽到知名品牌香奈兒唇膏同周邊商品,大家快啲去衝一波喇!
番工每日3點3,會飲番杯奶茶提提醒
內地人氣茶飲品牌,霸王茶姬隆重登港
當然要試一試啦🤭

今次試左佢地人氣經典「伯牙絕弦」
入口順滑,帶有濃郁茶香同奶香
茶奶比例完美,難怪係人氣之選。
而且少糖只有200卡,清爽健康用黎做下午茶提提醒岩哂。
溫馨提示提前係APP落單,預番時間去拎就唔洗等呀!
而家仲有開業大優惠,雙杯享買一送一優惠
9.28-9.30買大杯伯牙絕弦