我最近在 COMEBUYTEA (V Walk店) 嘗試了他們的珍珠奶茶,真是太好喝了!😍 這裡的環境非常舒適,適合和朋友聚會。我點的焦糖珍珠奶茶,焦糖的香氣與濃郁的奶茶完美結合,每一口都讓我感受到幸福。🍯 珍珠的嚼勁也很棒,Q彈的口感讓人欲罷不能!😋 我還特別喜歡這裡的服務,店員都很熱情,總是耐心地為我介紹新的口味。❤️ 如果你在 V Walk 一定要來試試他們的珍珠奶茶,絕對會讓你愛上!✨
2024-09-27
2024-06-06 114 浏览
不愉快的服務體驗確實令人沮喪。如遇到了一位態度不佳的男職員,我真的不敢相信,現代人的服務態度惡劣,這麼容易暴躁,會令客人不滿意。我覺得他們有很多改善空間⋯⋯⋯⋯⋯⋯

2024-05-19 134 浏览
條友自己係收銀位置做緊嘢(彎腰寫嘢冇問客人要飲咩/示意可以落單客人諗住等佢停手 得閑先出聲 呢啲叫禮貌跟住條友突然態度勁大聲惡劣:要咩就講啦???想問邊度得罪你???你唔想做咪自己辭職😅😅 跟住後面又對其他惡啲嘅客人講唔好意思/態度溫和啲下??依家欺善怕惡??Comebuytea 啲員工咩事 職位大啲就乜都得?
條友自己係收銀位置做緊嘢(彎腰寫嘢
冇問客人要飲咩/示意可以落單
客人諗住等佢停手 得閑先出聲 呢啲叫禮貌
跟住條友突然態度勁大聲惡劣:要咩就講啦
???想問邊度得罪你???
你唔想做咪自己辭職😅😅
跟住後面又對其他惡啲嘅客人講唔好意思/態度溫和啲
下??依家欺善怕惡??
Comebuytea 啲員工咩事 職位大啲就乜都得?
2024-03-31 118 浏览
留港消費,四點半買了杯鳳梨茉莉椰果Q,半甜少冰,刷新了三觀,再回看食評,才知道Openrice食評多麼公正中肯:服務態度極差、店員不知所謂。落單過程還好。一人守舖,同時要做三張單,應付得來。滴漏就似乎出問題,半杯茶沒滴進容器中。完成後高個子男店員看了一眼,放在一旁,以為是次貨不用,輾轉鏟三殼冰交到我手上。我問是否少冰,但豈容質疑?立馬邀請開封檢查。殊不知熱茶不可與冰,開出來冰塊當然所剩無幾。店員理所當然的表情:是顧客您錯了。退一萬步,略作解釋,改變顧客體驗,不是更好嗎?還是我應該在結業關注組上發表?抱歉在言裡大家也沒多少時間能看到。

退一萬步,略作解釋,改變顧客體驗,不是更好嗎?

2024-03-31
5 分钟 (外卖自取)
2024-02-24 149 浏览
Staff acts like robots and shows no interests in their work and customers. Absolutely disgusting. It’s a real shame as it seems a good outlet but so let down by the staff

2024-02-24
2023-04-23 357 浏览
成間舖3個店員,2個都唔做野嘅,狂傾計,冇禮貌,企係度十世都唔過黎落單,過到黎落單仲要黑口黑面,落完單又死番過去傾計,傾十世先開始沖茶,未試過等杯野飲等咁耐。企喺度望住個女店員沖,明明嗌左半糖少冰,完全冇少到,大半杯糖,最後仲要全部冰倒哂落去。到最後,見住佢沖完攞埋一邊,又唔嗌number,唔知係度做乜,咁我自己行過去攞啦,明明見到係我自己個number,個男店員仲要勁衰聲氣話: 「呢個唔係你架!」跟住望左兩眼又死死地氣攞番黎話係我嘅,都唔知佢做乜,不知所謂。我落單嘅時間係2023年4月23號 17:37,希望comebuytea會見到呢個comment可以check 番係邊3個店員,從而對店員質素作出調整。
2023-04-16 172 浏览
平時都好鍾意飲comebuytea,茶味比較突出,又多選擇。最鍾意飲紅柚烏龍蘆薈Q,無糖少冰,解渴又比較健康!鍾意茶味,健議揀無糖,無咁肥又飲到真啲茶味,蘆薈比比較配料健康一點!