2010-08-22
其實平時o係CWB返工已經食過好幾次,但次次一到手就掛住食完全忘記影相既念頭.終於等到佢開左分店,就決定忍一忍口,影一影相,寫一寫佢啦 Blueberry+糖不甩碎+House Crumbs Frozen Yogurt呢度既yogurt滑溜溜又creamy 但又無雪糕咁肥 食多d都唔怕~House Crumbs少少鹹多多脆,新張期內仲係送既tim,必食推介!Blueberry大大粒又多汁,一咬落去"卜卜"聲過癮得很呢~而糖不甩碎其實即係花生椰絲芝麻,不過撈埋House Crumbs食就唔太夾啊....佢完全蓋晒House Crumbs牛油同肉桂味道,而且甜得狠,第一次試呢隻topping但不是我杯茶,無下次lu~很喜歡這裡既yogurt係一層一層梅花間竹咁加埋toppings落去,而且份量十足,炎炎夏日食完一大杯之後真係心都涼埋呢