2025-05-19
最近喺荔枝角見到間超多人流嘅麵包舖,麵包低至$10就有,仲好多款式好有誠意🥰 呢度3點前仲有咖啡師在場,可以嘆埋杯啡,好嘆! 今次我就同屋企人掃咗好多款包😋🥭 Mango Denish($28)呢個芒果丹麥好靚!芒果粒香甜,丹麥酥脆香口,鹹甜組合加埋唔會漏🥰🥯 Oreo Chocolate Bagel ($25)呢個bagel都好正!朱古力味香濃,貝果煙韌,好推薦!🍕 Cheesy Tunafish Tomato Focaccia ($27)我哋仲買到超搶手嘅芝士吞拿魚蕃茄佛卡夏麵包!佢好似一塊pizza,夾住好多餡料🍕 鹹香十足!🥐 Ovaltine Croissant ($30)🍓 Strawberry Croissant ($30)仲有兩款爆餡牛角包車超驚喜!朱古力同士多啤梨都𡟚濃郁!🍫 Chocolate cube ($10)朱古力磚減價$10,超抵食,朱古力仲好香濃!Doughman (荔枝角)📍荔枝角長義街10號昌隆工業大廈地舖
🥭 Mango Denish($28)
🥯 Oreo Chocolate Bagel ($25)
呢個bagel都好正!朱古力味香濃,貝果煙韌,好推薦!
🥐 Ovaltine Croissant ($30)
🍓 Strawberry Croissant ($30)
仲有兩款爆餡牛角包車超驚喜!朱古力同士多啤梨都𡟚濃郁!
🍫 Chocolate cube ($10)
朱古力磚減價$10,超抵食,朱古力仲好香濃!
Doughman (荔枝角)
📍荔枝角長義街10號昌隆工業大廈地舖