2024-05-31 106 浏览
未食過咁難食我建議再進修完全食唔到有咩味 不倫不類其他分店會好食好多希望可以改善下同埋份量好小不過開到比較夜 如果仲想有生意希望可以改善下啲味道同份量 繼續努力啦。。
未食過咁難食我建議再進修

繼續努力啦
。。
外卖送餐
2024-02-26 162 浏览
食過好多間鹽水雞分店,平時最鐘意去葵涌,而家終於有間分店最近我屋企,好開心😊問番店員,原來上年已經開咗,我之後應該會多啲去食🤭食物水準唔錯👍🏻好味道,份量正常,唔係每間分店有杏鮑菇😍見到有,好開心😁老闆推介洋蔥湯🧅,只有大埔店獨有,所以忍唔住都叫黎試吓,洋蔥湯有驚喜,冇味精,又清甜😋個湯重有整個洋蔥,有得食又有湯飲,正👍🏻仲可以加佢whatapp 點餐,下次可以預先叫定,再去拎,方便又唔駛等☺️✌🏻

2024-02-26
外卖自取
保持到鹽水雞嘅食物質素,但係食物啲份量偏少,餸都切得比較薄同細,比旺角分店嘅食物份量少好多,一個人食一人餐唔夠飽,同樣地,兩至三人餐都係唔夠兩至三人食,變相係比其他分店賣得貴
外卖自取