2021-05-18 305 浏览
外賣要由落單、運送到手,順風順水、順順利利也不是必然。今日我哋上Deliveroo見到Euro GoGo 買滿$200有七五折(Foodpanda有八折),於是馬上叫齊同事落單叫外賣。Euro GoGo其實選擇唔少,有廚師精選(田螺/雞翼/靑口)、pizza一份/半份、沙律、意粉、蔬菜/薯蓉、薯皮,連甜品都有。我本身好鍾意食佢嘅「慢煮雞肉沙律」,雞肉肉質唔鞋;沙律菜新鮮好味、份量雖然不多,有少許甜甜地綠色醬喺菜面,另附上芒果同cream(白色我估係cream)。呢個沙律值得推介。之前試過磨菇、田螺、薯皮、甜品大部份都好好食,尤其薯皮個個都話好味。我自己就特別喜歡佢哋嘅「鮮茄芝士蘑菇」,好多濃香嘅茄汁浸住磨菇。今次試意粉,叫「意式青瓜鮮茄磨菇意粉」,本身用Deliveroo叫無得加remark,惟有打電話去餐廳,試吓問可唔可以意粉同鮮茄汁分上,職員同廚師講,起初答唔可以,但後來又答:「做俾佢喇!」好彩分咗醬,因為個醬好多好濃,如果全部一次過加哂,對我來講就會好咸。所以要稱讚下職員同廚師肯變通,能配合顧客嘅口味。其他同事叫pizza,百寶薄餅半份+煙肉芝士蘑菇薄餅各半份,味道也不錯,當然堂

慢煮雞肉沙律

意式青瓜鮮茄磨菇意粉

其他同事叫pizza,百寶薄餅半份+煙肉芝士蘑菇薄餅各半份,味道也不錯,當然堂食熱辣辣會更好味。
百寶薄餅半份+煙肉芝士蘑菇薄餅(加芝士)半份

Euro GoGo嘅食物質素幾高,不過平時嫌貴少少,但今次做75折就非常抵食,所以我哋打算再encore!
紅酒燉牛脷配意粉、白汁香腸蘑菇火腿意粉
2021-05-17
慢煮雞肉沙律
意式青瓜鮮茄磨菇意粉
百寶薄餅半份+煙肉芝士蘑菇薄餅(加芝士)半份
  • 鮮茄芝士焗蘑菇
2021-05-11 283 浏览
Long time no see, how are you😂甚為掛念你哋嘅美食 ,😀 哈哈 ! go 😊意粉、小食、薄餅 ... 等等可供選擇,套餐跟沙律或蒜蓉包、奉送熱飲/汽水,加$9 有香蕉🍌pancake清淡啲...素食午餐煙燻杏仁 香草意粉🍝套餐 $50賣相不錯,淡淡 香草 ...綠色粒粒杏仁香口意粉份量多多,再灑上芝士粉,滋味無窮蒜蓉包,陣陣蒜蓉香😋飄飄加個甜品 $ 9 pancake選擇了 香蕉🍌 😋灑上朱古力醬 ,甜甜蜜蜜😊香濃熱咖啡☕️好飽啊!完美 滿足

清淡啲...素食午餐
煙燻杏仁 香草意粉🍝套餐 $50
賣相不錯,淡淡 香草 ...綠色
粒粒杏仁香口
意粉份量多多,再灑上芝士粉,滋味無窮

蒜蓉包,陣陣蒜蓉香😋飄飄

加個甜品 $ 9 pancake
選擇了 香蕉🍌 😋
灑上朱古力醬 ,甜甜蜜蜜

😊香濃熱咖啡☕️

好飽啊!完美 滿足
2021-05-03
午餐
2021-05-01 217 浏览
今天下午想吃外賣 無意間發現有一間外賣平台做優惠 平日午市時段滿$150便可輸入優惠碼免運費 剛好又想吃Euro gogo 的pizza 便火速下單平日通常會點千島pizza 但今天想吃其他 所以點了這個辣肉腸Pepperoni 送到來pizza完整 而且還暖暖的 雖然有辣肉腸 但味道不太咸 比其他餐廳好吃除了pizza 還點了卡邦尼意粉 雖然略膩了一點 但味道不錯 不過 個人比較喜歡吃他們的磨菇肉醬意粉 哈哈雖然比在店吃少了飲品 但外送到家慢慢品嚐 也是一個不錯的午餐

辣肉腸薄餅

卡邦尼意粉
辣肉腸薄餅
2021-04-02 182 浏览
晨早空氣 ,清新開朗,陽光曬曬,帶來無限美迎接新的一天,從早餐開始屯門巿廣場 euro go go , 環境 寧靜 , 坐得舒適平常來這餐廳,多數都係食午餐,今早,剛覆診完,突然間好想 ...試吓早餐吧炒蛋配煙火煺跟牛角包🥐 $38三片火腿,薄薄大大塊,煙熏味道😊炒蛋夠嫩滑 😋奉上Heinz 士多啤梨🍓jam, President 牛油牛角包🥐看脆、熱辣辣,搽啲牛油,更加好吃😋增添滋味餐飲: 熱咖啡,大大杯,香濃 ,香滑,醒神總結: 早呀!美好的一天😊努力工作

晨早空氣 ,清新開朗,陽光曬曬,帶來無限美
迎接新的一天,從早餐開始

炒蛋配煙火煺跟牛角包🥐 $38
三片火腿,薄薄大大塊,煙熏味道😊
炒蛋夠嫩滑 😋

牛角包🥐看脆、熱辣辣,搽啲牛油,更加好吃😋增添滋味

餐飲: 熱咖啡,大大杯,香濃 ,香滑,醒神

總結: 早呀!美好的一天😊努力工作

2021-03-30
$38 (早餐)
2021-03-11 296 浏览
好耐冇食eruo go go, 平日七點前黎食,冇乜人,位置坐得舒服。兩人叫左個意粉,半個pizza ,之後想點好耐冇飲ge凍朱古力,諗左陣要唔要忌廉,有同冇只相差2蚊,雖然好邪惡,但結果都要埋忌廉,一系唔飲一飲就飲個滿足😂。另外叫左個蜜桃紅茶,後來因為見食物到齊而紅茶未到,問完侍應亦好快送到,服務唔錯👍🏻吞拿魚意粉 - 熱辣辣,汁夠味,芝士味香千島pizza(半個) - 足料多醬,餅底夠脆凍忌廉朱古力 - 愛甜飲ge人一定覺得好飲,我連cream都食埋,好邪惡,但滿足哂凍蜜桃紅茶 - ok, 正常水準

吞拿魚意粉 - 熱辣辣,汁夠味,芝士味香

千島pizza(半個) - 足料多醬,餅底夠脆

凍蜜桃紅茶 - ok, 正常水準

吞拿魚意粉
千島海鮮pizza
凍忌廉朱古力
凍蜜桃紅茶
2021-01-27 227 浏览
weekend euro gogo通常大排長龍,決定外賣返屋企食!更加舒服自在火腿腸仔蕃茄通粉平牛角包加熱咖啡☕️全是最好嘅配搭蕃茄濃湯酸酸辣辣開胃,牛角包返到屋企仲係熱辣辣㗎!配套嘅餐具好齊全牛油果醬都有,食食個牛角包都值回票價啦咖啡☕️像即磨,好香👍早餐🥣來講應該都係我家list

火腿腸仔蕃茄通粉平牛角包加熱咖啡☕️全是最好嘅配搭

蕃茄濃湯酸酸辣辣開胃,牛角包返到屋企仲係熱辣辣㗎!
配套嘅餐具好齊全牛油果醬都有,食食個牛角包都值回票價啦

咖啡☕️像即磨,好香👍

早餐🥣來講應該都係我家list
外卖自取
$40 (早餐)
2020-11-19 415 浏览
Let’s go 😊 lunch屯門市廣場euro go go , 簡單裝潢,環境舒適,店員服務態度真係幾好,點了餐 付款后,安排雅座,稍等等 食物奉上,有意粉、pizza , 小食 .... 套餐配汽水、熱飲、沙律或蒜蓉包意式青瓜鮮茄蘑菇意粉套餐 $50大大碟,份量多,個人特別喜歡勁酸番茄🍅味,開胃濃郁汁、蘑菇片、車厘茄、粒粒爽脆青瓜,再灑上芝士粉,滋味無窮 😋一片熱辣辣 蒜蓉包,香脆可口、蒜🧄味濃香濃熱咖啡☕️食得飽飽,開心😃 返工啦

Let’s go 😊 lunch

意式青瓜鮮茄蘑菇意粉套餐 $50
大大碟,份量多,
個人特別喜歡勁酸番茄🍅味,開胃
濃郁汁、蘑菇片、車厘茄、
粒粒爽脆青瓜,
再灑上芝士粉,滋味無窮 😋

一片熱辣辣 蒜蓉包,香脆可口、蒜🧄味濃

香濃熱咖啡☕️

食得飽飽,開心😃 返工啦

2020-11-19
午餐
2020-10-08 375 浏览
以前諗唔到食咩就成日食euro gogo😝貪佢又平又夠飽肚😳同埋絕大部份既地區都有佢🥰夠晒方便~而我最經常叫既就係蜜糖雞翼同埋菠菜汁龍脷柳闊條麵🍝佢個蜜糖雞翼好juicy唔會乾到縮晒水咁,好多肉汁;而菠菜汁龍脷柳闊條麵就健康得黎又夠邪惡😍超濃既菠菜白汁 仲要有勁多舊龍脷柳,絕無偷功減料!龍脷柳唔會好老,熟得岩岩好,好有口感架😋
2020-10-08 197 浏览
夠鐘啦 lunch time😀 let’s go想想,就呢度食吧步入 店 前面,先量度體溫,正常付款,然後安排雅座,舒舒服服😊有意粉、pizza , 小食 等等 ...白汁 香腸 火腿 蘑菇 意粉 套餐 $54可以選擇蒜蓉包或沙津咖啡 / 汽水一片包 🧄味濃、邊邊香脆 👍好想再來多幾片😀火腿片、蘑菇片、香腸片白汁 意粉份量多多,麻煩職員給我芝士粉,再撈撈灑上 增添美味 😋 very nice餐飲: 熱咖啡☕️ 香濃⋯⋯精神啦!吃飽飯,繼續返工 👌

夠鐘啦
lunch time😀 let’s go
想想,就呢度食吧
步入 店 前面,先量度體溫,正常
付款,然後安排雅座,舒舒服服😊

有意粉、pizza , 小食 等等 ...

白汁 香腸 火腿 蘑菇 意粉 套餐 $54
可以選擇蒜蓉包或沙津
咖啡 / 汽水

一片包 🧄味濃、邊邊香脆 👍
好想再來多幾片😀

火腿片、蘑菇片、香腸片
白汁 意粉份量多多,
麻煩職員給我芝士粉,再撈撈
灑上 增添美味 😋 very nice

餐飲: 熱咖啡☕️ 香濃⋯⋯精神啦!

吃飽飯,繼續返工 👌

2020-10-05
2020-07-31 366 浏览
晨早起身 叫個外賣 可以食牛角包 真係賞心樂;euro Gogo 嘅牛角包真心唔錯送到嚟仲係熱辣辣埋牛油雖然就有你咗啲肥咗啲但真係好香 配埋杯咖啡 已經非常夠飽 屋企人就鍾意食佢嘅蕃茄通
2020-07-24 227 浏览
今天稍為早起,到診所抽血啊完成這重要事情,去食早餐🥣吧Let’s go 🤗 euro go go,上次來這后,已經是很久了先睇睇早餐 menu, 到收銀處付款及量度體溫,$38 😋 炒蛋配煙火腿跟牛角包🥐奉上 Heinz strawberry 🍓 jam及牛油嘩!兩大片火腿,微微煙燻味道嫩滑炒蛋,份量算多估不到,熱辣辣牛角包🥐好大個喎塗上 “President” 牛油溶化在包上,滋味😋餐飲: 香濃咖啡,精神爽利😊開開心心🥰
今天稍為早起,到診所抽血啊
完成這重要事情,去食早餐🥣吧

先睇睇早餐 menu, 到收銀處付款及量度體溫,

$38 😋 炒蛋配煙火腿跟牛角包🥐
奉上 Heinz strawberry 🍓 jam及牛油

嘩!兩大片火腿,微微煙燻味道
嫩滑炒蛋,份量算多

估不到,熱辣辣牛角包🥐好大個喎
塗上 “President” 牛油
溶化在包上,滋味😋

餐飲: 香濃咖啡,精神爽利😊開開心心🥰

2020-07-23
$38 (早餐)
Remember that we love to come here for having meal during high school period, very relaxing and friendly environment We ordered tea time menu, Ham and sausages macaroni with Croissant, such a good choice, at first I wanted to order Spaghetti Bolognaise but it's with beef and so changed my choice.i like tomatoes sauces which having sweet lovely taste and macaroni is good too, normally im not big fan of it, good tea time choiceCroissant is good too with butter insides, next time can try the one wi

Ham and sausages macaroni
Croissant is good too with butter insides, next time can try the one with ham and cheese haaa
Croissant
But mashed potatoes with bacons and mushroom really surprised with its super small size lol
, like a kid snack meal, and I guess you will feel shocked with the size, honestly I can cook it better haaa, tried once is far enough loll
Milk tea and lemon tea
menu:
Overall, it's average standard cafe shop, esp good choice for a student haa cause the price is relatively reasonable
Ham and sausages macaroni
Croissant
2020-07-09 225 浏览
今日約咗幾個朋友到euro gogo食早餐, 我點咗一個蔬菜蛋批, 即磨咖啡。 由於蔬菜蛋批是真鮮焗製, 需要等15分鐘之後才有得食, 朋友的早餐差不多吃得七七八八,我的早餐才送上嚟 !但係等係值得嘅 !因為新鮮出爐嘅蔬菜蛋批熱辣辣非常好味
2020-06-21 216 浏览
早餐又點少得杯咖啡呢😆😆呢度嘅咖啡係即磨 好香 而且夠大杯,配埋牛角包就一流啦 天氣咁熱可以 外賣速遞 屋企食 真係賞心樂事 ✌️✌️火腿腸仔通都ok嘅湯底酸酸味味幾開胃 😩😌自動幫我分湯㖭 餐具同 牛油果將超多
早餐又點少得杯咖啡呢😆😆
呢度嘅咖啡係即磨 好香
而且夠大杯,配埋牛角包就一流啦
湯底酸酸味味幾開胃 😩😌
自動幫我分湯㖭
餐具同 牛油果將超多
2020-06-15 101 浏览
周末瞓到好晏但天氣咁熱都唔想落街食早餐一於有幫襯app啦香茄火腿腸仔通係佢哋嘅signature湯底做得唔錯仲可以選擇分開湯上牛角包真係出色送到黎仲熱辣辣去買牛油同果醬
周末瞓到好晏但天氣咁熱都唔想落街食早餐一於有幫襯app啦

香茄火腿腸仔通係佢哋嘅signature