2025-05-31 64 浏览
$388竟然有得BBQ再加埋唱K,可以免包場費,兩千尺超大,仲要望銅鑼灣景色,三五知己或者一大班人一齊私人聚會超抵玩。聽職員講星期四有live Band。同埋Bartender係攞獎的,國際調酒師協會會員。飲酒享受Cocktail唱K。聚會10分享受。嗰日我哋有帶寵物來,呢度都歡迎寵物,對寵物友善。不過如果寵物樓下大小二便就要自行清理,否則就會俾人額外收清潔費。嗰一日我哋唱咗幾個鐘頭K好抵玩唔使限時。
話說銅鑼灣夜空下,有間超Chill嘅2層酒吧 Falò Bistro簡直係年輕人嘅天堂!5樓空中花園,望住CWB霓虹夜景,仲有露營風BBQ任食,食到你肚滿腸肥~上層係室內酒吧+免費任唱K,仲可以帶毛孩一齊來Chill,Pet-friendly到飛起!上層酒吧有新出四款必試Cocktail:咖啡、芒果、話梅、柚子,咖啡Cocktail濃香撩人非常特別,芒果款配椰汁top,易入口又帶椰香味,話梅同柚子好清新,飲完即刻想encore!一入到下層,霓紅燈打卡牆同露營風佈置即刻令你手機影到爆!BBQ任食係自己燒,牛扒、雞翼、丸任你燒,飲品任飲。餐廳接受包場,生日會、Team Building都無問題!位置夠大,啱晒同三五知己開Party,交通方便餐廳營業至1點~食飯當晚有標賽包場,氣氛很好~

2025-04-29
用餐优惠
試食活動
Falò Bistro位於銅鑼灣中威商業大廈五樓,佔地兩千呎的精緻空間呈現出都市中的度假風情。這家別緻餐酒館分為室內外兩層設計,下層是綠意盎然的空中花園可任食BBQ,上層則設有時尚室內酒吧和卡拉OK區,為忙碌的都市人提供完美的放鬆天地。今次品嚐的撈汁海鮮絕對是視覺與味蕾的雙重盛宴,盤中央是鮮紅誘人的龍蝦,周圍環繞著豐盛的蝦、青口和蜆,還有珍貴鮑魚點綴其中。這道海鮮以花雕酒浸泡十多個小時,入口即能感受到那層次分明的酒香,與海鮮的天然鮮甜完美融合。醬汁濃郁而不喧賓奪主,讓每一口都能品味到海鮮的純粹原味。值得一提的是,店內有得獎國際調酒師駐場,每一杯特色雞尾酒都是匠心獨運的藝術品。今晚調酒師為我們精心調製了兩款獨特雞尾酒:一杯是清新怡人的柚子烏龍伏特加,巧妙融合蜂蜜牛油果汁,以炙烤橙片乾和翠綠檸檬葉作點綴,每一口都帶來層次豐富的味覺驚喜;另一杯則是充滿熱帶風情的西柚熱情果特調,頂層是香濃細膩的椰子酒乳酪泡沫,非傳統忌廉的創新口感令人回味無窮。在酒吧炫彩的藍紫燈光下,這些色彩漸變的雞尾酒不僅是視覺盛宴,更彰顯了調酒師的無限創意與精湛技藝。每週四晚上,仲有現場音樂表演,主結他手更是爆紅AI歌曲《
和卡拉OK區,
為忙碌的都市人提供完美的放鬆天地。

今次品嚐的撈汁海鮮
絕對是視覺與味蕾的雙重盛宴,盤中央是鮮紅誘人的龍蝦,
周圍環繞著豐盛的蝦、
青口和蜆,

巧妙融合蜂蜜牛油果汁,以炙烤橙片乾和翠綠檸檬葉作點綴,
頂層是香濃細膩的椰子酒乳酪泡沫,

每週四晚上,仲有現場音樂表演,主結他手更是爆紅AI歌曲《Dear Myself》的幕後創作天才,該曲在YouTube已突破200萬點擊,為餐廳增添了獨特的文藝氣息。

$388任食BBQ套餐性價比極高,完美適合知己好友聚會或公司主題包場。餐廳內的霓虹燈裝置與精心設計的空間提供了無數絕美打卡位,絕對是社交媒體上的必發熱點。整體而言,Falò Bistro完美融合了美食、美酒與美景,是銅鑼灣不可錯過的隱世瑰寶。
2025-05-01
  • cocktail
2025-05-01 39 浏览
我黎呢日系星期四 有Live Band🥳 當日2男1女男女 輪流唱~ 女仔靚女🤭Live Band 結他手為尹光AI歌曲Dear Myself 的作曲人(該歌曲6個月YouTube點擊率超過200萬)彈琴既哥哥 琴技都好好 仲自彈自唱~.✨食物揀左 撈汁海鮮🦞一大兜上台 已經大飽眼福😍冰鎮海鮮超新鮮✨ 撈汁酸辣醒胃~內有 龍蝦 大蝦 帶子 鮑魚 八爪魚仔 青口 蜆 螺片 象拔蚌 超豐富海鮮 好岩健身人士 蛋白質呀🤤🤤龍蝦🦞 手🖐🏻 甘大隻架🤤被帶子 蜆 系成排甘樣擺 一行行甘 一路拆一路食好過癮😂.✨Tiramisu cocktail 🍸 最新推出既 😍Falo Bistro 的 signature cocktail “tiramisu “ 由得獎調酒師親自調製 (以前曾獲得獎盃) 特殊採用 Coffee infused 方式 提升咖啡香味同時減少咗酒精嘅辛辣感除左咖啡香味更帶有薄薄嘅一層橙香 飲落有杏仁味和朱古力味餘韻 口感有厚度同時非常順滑 相當適合女士享用.✨🎶🎤2層 2千呎 Live Band 酒吧餐廳🍴逢星期四先有💫上層 晚上2000左右 至 22:00 👦🏼👩
我黎呢日系星期四 有Live Band🥳 當日2男1女
男女 輪流唱~ 女仔靚女🤭
Live Band 結他手為尹光AI歌曲
彈琴既哥哥 琴技都好好 仲自彈自唱~
✨食物揀左 撈汁海鮮🦞
一大兜上台 已經大飽眼福😍
冰鎮海鮮超新鮮✨ 撈汁酸辣醒胃~
龍蝦🦞 手🖐🏻 甘大隻架🤤
被帶子 蜆 系成排甘樣擺 一行行甘 一路拆一路食好過癮😂
✨Tiramisu cocktail 🍸
最新推出既 😍
口感有厚度同時非常順滑 相當適合女士享用.
✨🎶🎤2層 2千呎 Live Band 酒吧餐廳🍴
逢星期四先有
💫上層 晚上2000左右 至 22:00 👦🏼👩男女歌手都有
亦可以點唱歌曲~ 其餘時間可以唱K
💫下層 望住CWB夜景空中花園露營風任食BBQ ~
$388 BBQ 任食 ~ 推薦包埸👍🏻
可以帶寵物一齊chill+免費任唱k 嘅tasting~
  • 撈汁海鮮
我哋今日嚟到銅鑼灣嘅Falò Bistro,呢度環境真係超級chill🤩,兩層設計,下層係空中花園露營風BBQ場地,上層係室內酒吧同K房🎤,仲可以帶埋毛孩一齊嚟玩添🐶 (記得帶尿墊喔,如果唔係就要俾$500清潔費💰)今次我哋試咗佢哋嘅星期一至三BBQ任食,真係超級滿足🤤!無論係同朋友聚會🍻、情侶約會💑、定係一家大細👨‍👩‍👧‍👦嚟玩都非常適合!強烈推薦俾大家!👍🏻👍🏻👍🏻 如果一大班朋友嚟,仲可以考慮包場添!🥳#mochicouple_hk銅鑼灣搵食團⸝⸝‪⸝♡ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ꔛ ʕ´•ᴥ•`ʔ ‧˚ Falò Bistro嘅空中花園設計真係好正👍🏻,望住CWB夜景🌃吹住微風🌬️同朋友一齊燒嘢食🍖,真係人生一大樂事🥰!上層嘅室內酒吧裝修得好有格調✨,仲有專業嘅唱K設備🎤俾你一展歌喉🎶!講到食物,真係要俾個5星好評🌟🌟🌟🌟🌟!所有嘢食都經過精心醃製,燒完之後香噴噴,外脆內嫩,真係好食到停唔到口😋!任食BBQ拼盤$388豬扒🐷:厚切豬扒😉醃得好入味🤪燒到外層微微焦香😊內裡仲保持住肉汁😇口感一流👍🏻!牛扒🥩:牛扒肉質鮮嫩,燒烤後外層焦香,牛味濃郁!🐄 每一啖都

#mochicouple_hk銅鑼灣搵食團

任食BBQ拼盤$388
牛扒🥩:牛扒肉質鮮嫩,燒烤後外層焦香,牛味濃郁!🐄 每一啖都充滿住牛嘅鮮味!🧂
廚師腸🌭:燒完之後更加香口,係BBQ必備之選!
雞翼🍗:雞翼絕對係呢度嘅MVP👑!外皮燒到金黃香脆,咬落去啖啖肉汁🤤!
豬頸肉🐷: 大癲!未見過咁大塊既豬頸肉!食落特別軟滑爽彈口感😗
雞扒🐓:勁大塊!大過miss mochi個手掌!外層微脆🤓肉質鮮嫩多汁
各式丸類🍡:各式各樣嘅丸類,例如魚蛋、牛丸等等,口感彈牙,味道鮮美,啱晒鍾意食丸嘅朋友!
飲品:除咗BBQ之外,呢度嘅Cocktails🍹都好值得一試!由得獎國際調酒師🏆👨‍🍳親自調製,味道層次豐富,真係好有驚喜🤩!仲有無限無酒精飲品任飲🥤,真係抵到爛!

🌟想知道更多美食🤪記得follow@mochicouple_hk啦😍🎉📸

📍 銅鑼灣駱克道447-449號中威商業大廈5樓
🚇銅鑼灣站C出口,步行約3分鐘
🕒 Mon-Sun:18:30-00:00
#香港美食#香港好去處#香港必食#香港燒烤#港式燒烤#銅鑼灣好去處#銅鑼灣必食#銅鑼灣燒烤#港式燒烤推介#hkfoodie#foodiehk#酒吧餐廳#香港打卡#打卡酒吧#香港BBQ
2025-04-30 4 浏览
銅鑼灣鬧市竟然有2千呎雙層酒吧,簡直係年輕人嘅秘密基地!下層係露營風空中花園,$388 BBQ任食,燒到你變燒烤KOL!上層有型格室內酒吧+免費K房!一踏入下層,霓紅燈打卡牆同夢幻佈置即刻令你社交平台爆post!BBQ任食隨你燒,牛扒、串燒、海鮮,陣陣炭香真係令人唾液氾濫!上到酒吧區,國際調酒師協會嘅得獎Bartender親手調出嘅Cocktail係全場MVP!招牌四款Cocktail超有性格:柚子烏龍Cola清新爆表,話梅陳皮Rum酸甜過癮,蜂蜜青檸Top梳打同Honey芒果西柚汁蜜糖椰子Top甜到心坎,仲有Coffee Campari,咖啡控飲完即刻上癮!每杯都係視覺同味覺嘅雙重享受!

2025-04-22 0 浏览
呢次嚟咗一間BBQ場超正😋😋😋首先$388 BBQ任食絕對不容錯過!除咗包含各種令人垂涎既BBQ美食,令你大快朵頤同時,仲可以搭配著無限汽水任飲,物超所值🤩🤩🤩可以品嚐到多款美味BBQ選擇其中包括有豬扒、廚師腸、雞翼同各式丸類😋🤤🤗嘢食全部都經過過精心醃製,烤制後香氣四溢,外焦內嫩,令人一口接一口🥳🥳🥳特別係雞翼,香脆外皮同多汁既肉質搭配,令人欲罷不能😎😎😎此外,場內bartender更加係國際調酒師協會會員,並且曾獲得多個獎項😙😙😙無論係經典調酒還定係創意雞尾酒,都應有盡有,但可惜呢次未能品嚐到呢度嘅酒🤯🤯🤯無論係朋友聚會,定係家庭聚餐,這裡的BBQ任食都係絕佳選擇,令每一位食客都能滿載而歸✌🏻✌🏻✌🏻
搭配著無限汽水任飲,物超所值🤩🤩🤩

2025-04-17 1 浏览
呢度室內可以食撈汁海鮮,飲Cocktails, 逢星期四仲有Live Band下層室外空中花園任食BBQ,有霓紅燈打卡外牆食野好feel好chill呢度駐場調酒師國際有得獎!今次呢兩杯特調分別係柚子Infuse烏龍茶加梳打:好香柚子好易入口茉莉花茶gin infuse 加檸檬蜜糖加檸檬花: 茶香酒感balance得好好,酸甜感好正撈汁海鮮拼盤撈汁海鮮非常足料有龍蝦,蝦,鮑魚,帶子,螺,花甲,青口,魷魚等用左花椒油撈真係好香但係又唔會太辣海鮮全部都好新鮮肉質都爽口彈牙Falò Bistro地址:銅鑼灣駱克道447-449號中威商業大廈5樓
下層室外空中花園任食BBQ,有霓紅燈打卡外牆
食野好feel好chill

呢度駐場調酒師國際有得獎!
今次呢兩杯特調分別係
柚子Infuse烏龍茶加梳打:好香柚子好易入口

撈汁海鮮拼盤
撈汁海鮮非常足料
有龍蝦,蝦,鮑魚,帶子,螺,花甲,青口,魷魚等
用左花椒油撈真係好香
但係又唔會太辣
海鮮全部都好新鮮
肉質都爽口彈牙

Falò Bistro
地址:銅鑼灣駱克道447-449號中威商業大廈5樓
🔥 星期四/日限定優惠👉 撈汁海鮮拼盤 $238/位 + Live Band表演 + 招牌Cocktails 🍖 星期一至三係BBQ任食$388/位,一樣有唱K!🎤 Live Band驚喜尹光AI神曲《Dear Myself》作曲人坐鎮! (YouTube 200萬點擊嘅音樂人親自演奏🎸) 🍽️ 撈汁海鮮拼盤🦞 龍蝦 | 🦐 大蝦 | 🦪 帶子 | 🐙 八爪魚仔 | 青口 | 蜆 | 螺片 👉 冰鎮海鮮超新鮮!撈汁酸辣醒胃,龍蝦肉彈牙到震💥 推薦指數:★★★★★ 🍹 必飲得獎Cocktails🏆 國際調酒師協會會員主理 🍊 「Baby Sitter」:用咗Maker's Mark波本威士忌嘅醇厚 + St-Germain接骨木花嘅優雅甜香 + Cointreau橙酒嘅柑橘風味,三層口感超平衡! 🍏 「Green Apple Whiskey」:清新蘋果香 + 威士忌醇厚,酸爽平衡易入口📸 打卡位✅ 室內型格酒吧枱 ✅ 霓虹燈音樂牆(Live Band背景超有feel) ✅ 寵物友善空間🐕(記住自備尿片呀!) 📞 推薦包場:生日/朋友聚會一流!
🔥 星期四/日限定優惠
🍖 星期一至三係BBQ任食$388/位,一樣有唱K!

🎤 Live Band驚喜
尹光AI神曲《Dear Myself》作曲人坐鎮!
(YouTube 200萬點擊嘅音樂人親自演奏🎸)

🍽️ 撈汁海鮮拼盤
👉 冰鎮海鮮超新鮮!撈汁酸辣醒胃,龍蝦肉彈牙到震💥
推薦指數:★★★★★

🍹 必飲得獎Cocktails
🏆 國際調酒師協會會員主理

📸 打卡位
✅ 室內型格酒吧枱
✅ 霓虹燈音樂牆(Live Band背景超有feel)
✅ 寵物友善空間🐕(記住自備尿片呀!)

📞 推薦包場:生日/朋友聚會一流!
2025-03-07 243 浏览
最近同幾個朋友去咗 Falò Bistro,玩左成晚!有兩層,空間寬敞,氛圍超正。🔥 空中花園BBQ + 撈汁海鮮:我哋揀咗坐喺下層嘅空中花園,嗌咗 3 個鐘任飲任食BBQ,食物有牛扒、豬扒、雞扒、芝士腸同多款丸類等,飲品方面有非酒精嘅罐裝飲品同紙包飲品。仲叫咗撈汁海鮮,有青口、鮑魚、蝦等等,喺市區天台食得非常過癮!而且仲有霓虹燈外牆,岩哂打卡。問過店員,原來仲有包場選擇,下次人多啲再試下!🎤 室內酒吧 + 唱K:上層嘅室內酒吧有卡拉OK舞台,我哋唱得好high!撞正星期四晚仲有Live band表演。飲埋得獎調酒師駐場即調Cocktail🍸🔸 American Ginseng 花旗參山梨入口甘甘地,同花旗參幾夾 🔸 Damask Rose 大馬士革玫瑰 Roku六GIN好香玫瑰味又淡淡嘅西柚味道,朋友唔飲酒,試咗啖都話好飲 🍸

飲埋得獎調酒師駐場即調Cocktail🍸
🔸 American Ginseng 花旗參山梨
入口甘甘地,同花旗參幾夾
🔸 Damask Rose 大馬士革玫瑰 Roku六GIN
好香玫瑰味又淡淡嘅西柚味道,朋友唔飲酒,試咗啖都話好飲 🍸
放工唔使入新界同去party room都可以任飲任食BBQ餐廳設有兩層,佔地2千呎上層為室內酒吧+唱K Section🎤逢星期4晚上會有Live Band下層為户外BBQ區, 霓紅燈外牆令氛圍截然不同店內有得獎國際調酒師調製嘅特色cocktails🍸餐廳為寵物友善餐廳,可以帶埋毛孩🐶🐱🔸任飲任食三小時BBQ $388/人店舖用備長炭為燒烤炭,多數用於圍爐燒,溫度高兼少煙,食物會快熟DBBQ 食材達20多款,包括牛扒、豬頸肉、雞翼…任飲包非酒精飲品,罐裝同紙包飲品🔸撈汁海鮮 $188/人海蝦|鮑魚|扇貝|花甲|青口|八爪魚海鮮都好新鮮,鮮蝦鮑魚彈牙入味味道帶微辣好惹味😋*以上兩樣星期一至日全天候同價一大班人可以包場,最多可以容納80人🔸American Ginseng 花旗參 山梨 $120花旗參飲落好驚喜,甘甘地又幾夾🔸Damask Rose 大馬士革玫瑰 Roku六GIN $108依杯比較易入口,好香玫瑰味又淡淡嘅西柚味道🍸
放工唔使入新界同去party room都可以任飲任食BBQ
餐廳設有兩層,佔地2千呎
上層為室內酒吧+唱K Section🎤
逢星期4晚上會有Live Band
下層為户外BBQ區, 霓紅燈外牆令氛圍截然不同
店內有得獎國際調酒師調製嘅特色cocktails🍸
餐廳為寵物友善餐廳,可以帶埋毛孩🐶🐱

🔸任飲任食三小時BBQ $388/人
店舖用備長炭為燒烤炭,
多數用於圍爐燒,溫度高兼少煙,食物會快熟D
BBQ 食材達20多款,包括牛扒、豬頸肉、雞翼…
任飲包非酒精飲品,罐裝同紙包飲品

🔸撈汁海鮮 $188/人
海蝦|鮑魚|扇貝|花甲|青口|八爪魚
海鮮都好新鮮,鮮蝦鮑魚彈牙入味
味道帶微辣好惹味😋

*以上兩樣星期一至日全天候同價
一大班人可以包場,最多可以容納80人

🔸American Ginseng 花旗參 山梨 $120
花旗參飲落好驚喜,甘甘地又幾夾
依杯比較易入口,好香玫瑰味又淡淡嘅西柚味道🍸
如果想約一大班朋友燒烤/飲酒/唱K,還想地點方便易到,甚至能帶寵物一齊chill,就不能不到這間兩層共2千呎的室內外酒吧燒烤餐廳了(識玩嘅更可以包場)🤗上層室內:酒吧🍸+唱K/表演舞台🎤下層室外:空中花園任食BBQ🍢店內有得獎國際調酒師駐場;逢星期4晚有Live Band,結他手更是尹光AI歌曲 Dear Myself 的作曲人,知佢咩料啦🫡🔥燒烤任食 + 罐裝/紙包飲品任飲+唱K $388🍢燒烤任食:豬扒、雞扒、雞翼、多春魚、香腸、龍蝦丸、芝士丸、粟米、翠玉瓜、娃娃菜等各式各樣食物一應俱全,可以選擇自行用燒烤叉或網燒👍🏻🧃罐裝/紙包飲品任飲:除了基本的可樂、雪碧和橙汁,還有維他奶、黑加侖子汁、菊花茶、甘蔗水和馬蹄水等👍🏻🍸雞尾酒:如果想把酒談心,可以額外加錢品嚐得獎國際調酒師調配的雞尾酒。我和朋友分別品嚐了Whiskey Sour和Sake Cucumber Martini,感覺清新、易入口,中和了燒烤的油膩和熱氣感😆

上層室內:酒吧🍸+唱K/表演舞台🎤

下層室外:空中花園任食BBQ🍢

🔥燒烤任食 + 罐裝/紙包飲品任飲+唱K $388

2025-03-01 108 浏览
同朋友仔去咗依間銅鑼灣兩層2千呎室內外兩層酒吧🔥上層係室內酒吧,有唱K舞台🎤。下層係空中花園,$388 可任食BBQ,一班朋友嚟嘅包場好正!我哋見天氣涼涼地,揀咗室外BBQ真係啱晒,係火爐旁邊暖笠笠😆見到一大盤嘢食真係好有驚喜!😍食材種類好豐富,有牛豬雞扒、秋刀魚、豬頸肉、腸仔、雞翼、各種丸類、腐皮魚肉卷等,仲有蔬菜類例如翠玉瓜、金針菇、粟米、大白菜等。肉類有調到味,好食喎!店內其中一個賣點係有得獎國際調酒師駐場。所以我哋當然要試吓佢哋嘅招牌cocktails!第一款cocktail係將花旗參釀入日本山梨威士忌🥃,真係估唔到有依個組合。花旗參香氣特出,同山梨威士忌嘅果香同甜味互相平衡,酒味濃郁,好喜歡😍。另一款cocktail 🍹帶柚子果香,清新中帶陣陣香甜,酒味香醇輕盈,非常好入口😋。兩款我都覺得好飲,有機會嘗試埋其他cocktails。逢星期四晚上會有Live Band。結他手係尹光AI歌曲 Dear Myself 嘅作曲人,下次就啱時間都想嚟聽Live Band。

兩款我都覺得好飲,有機會嘗試埋其他cocktails。

之前同男朋友去咗間銅鑼灣室內外兩層酒吧🍸,呢度有一層空中花園可以BBQ,一層係室內酒吧,可以唱K🎤、逢星期4晚上仲有Live Band添🥳 Live Band 結他手仲係尹光AI歌曲 Dear Myself 嘅作曲人添🥰🦞 撈汁海鮮/燒烤海鮮 ($188/人)海鮮set有海蝦🦐、海螺、生蠔🦪、花甲、扇貝、鮑魚、青口、八爪魚🐙⋯⋯呢度嘅Bartander係國際調酒師協會會員並曾獲得獎盃,佢會為客人調制特色Cocktail㗎🍸 鍾愛飲酒唔好錯過🙂‍↕️呢度仲有特別嘅Pixel外牆比客人打卡添~📍 Falò Bistro地址:銅鑼灣駱克道447-449號中威商業大廈5樓

🦞 撈汁海鮮/燒烤海鮮 ($188/人)

呢度仲有特別嘅Pixel外牆比客人打卡添~

📍 Falò Bistro
地址:銅鑼灣駱克道447-449號中威商業大廈5樓
2024-12-15 247 浏览
B.大排檔商務套餐 每人$288芝麻雞黃金蝦醬爆豬頸肉泰式凍豬手椒鹽鮮魷避風塘雞軟骨藤椒魚皮上湯浸時蔬蔬菜很嫩口五香肉丁炒飯這道芝麻雞香脆可口,真是下飯的好選擇!黃金蝦外皮酥脆,鮮甜多汁,美味十足。醬爆豬頸肉入味鮮嫩,讓人回味無窮。泰式凍豬手酸辣開胃,口感獨特。椒鹽鮮魷鮮嫩彈牙,避風塘雞軟骨香脆多汁,帶點微辣的風味。藤椒魚皮辣味十足,刺激味蕾。上湯浸時蔬清淡爽口,蔬菜保持嫩滑口感。最後的五香肉丁炒飯香氣撲鼻,口感香醇,是一道完美的結尾。整體而言,這份商務套餐的菜色豐富多樣,風味獨特,讓人回味無窮。值得一試!#香港好去處 #香港旅行#香港打卡 #香港小店 #香港製造 #香港生活 #香港🇭🇰 #香港品牌 #香港店 #香港景點 #香港電影 #香港街拍 #香港美食指南 #香港美食推介 #香港美食日記 #香港美食地圖 #香港美食分享 #香港美食推薦 #香港美食攻略 #香港美食天堂
B.大排檔商務套餐 每人$288
芝麻雞