2022-12-12
無論係聖誕假定Happy Friday 約埋朋友聚會不失為好享受。呢間酒吧餐廳有埋唱K🎤同掟鏢🎯,不過係共用空間,所以包場/成班朋友去會好玩啲。 另外有幾間包箱房間,最低消費$3000,都幾豪華。 我哋2 個人放咗工7:00pm去會少啲人,本來想叫blue Hawaiian但係bartender 未返,之後坐咗幾個鐘,又食到好飽, 環境算係乾淨。臨走前愈夜愈多人, 仲有少少煙酒味,同埋聽到其他人大顯歌喉🙈🤣,所以下次都係多啲人,咁就唱到歌之餘,又玩得盡興。掃QR code落單,趁早去啲美食就會快啲到,Encore 嘅雞翼等咗幾耐,店員話好多單排隊。 碳燒羊架$168必叫嘅👍,有三隻,燒得香嫩,完全唔羶。🦑避風塘魷魚鬚$98幾香口,但比較乾身,落咗唔少濃味嘅炸蒜、指天椒。蜜汁燒豬頸肉$78蜜汁入味,豬頸肉脆邊,肉質軟腍,比較簿身。🍆重慶燒茄子 $68食過少辣都係偏向似中辣,幾有後勁,要喺咁飲水,不過店員都樂意換過碟走辣。蕃茄肉醬意粉$78食串燒當正餐未夠飽,有2 款意粉選擇。 幾大碟,麵條煮得彈牙,調味帶甜,估唔到酒吧意粉都唔錯。 秘製雞中翼 $68 因為係最後encore , 等到以為
我哋2 個人放咗工7:00pm去會少啲人,本來想叫blue Hawaiian但係 bartender 未返,之後坐咗幾個鐘,又食到好飽, 環境算係乾淨。臨走前愈夜愈多人, 仲有少少煙酒味,同埋聽到其他人大顯歌喉🙈🤣,所以下次都係多啲人,咁就唱到歌之餘,又玩得盡興。
碳燒羊架$168
必叫嘅👍,有三隻,燒得香嫩,完全唔羶。
🦑避風塘魷魚鬚$98
幾香口,但比較乾身,落咗唔少濃味嘅炸蒜、指天椒。
蜜汁燒豬頸肉$78
蜜汁入味,豬頸肉脆邊,肉質軟腍,比較簿身。
🍆重慶燒茄子 $68
蕃茄肉醬意粉$78
秘製雞中翼 $68
因為係最後encore , 等到以為唔會嚟🙈,最後失而復得咁。🤣蜜糖雞翼自細就鍾意食,食得津津有味,不過有1-2 隻熟度差少少。