2010-06-01
上星期六同女朋友行街, 經過一間外賣壽司店,佢無啦啦話想食軟殼蟹手卷, 回頭一望, 原來佢比張poster吸引左, 咁我話好啦橫店餓餓地, 就入左去啦(見佢話廿蚊兩件手卷咁底先入咖咋)入到去得個兩個位, 好彩我見d人都係外賣, 所以我地可以坐底~睇到張menu, 嘩, 好平所以我就好豪咁叫女友叫多d啦~ 蔥三文魚: 呢個真係超好食, 點講個種好食呢, 可以話係入口即溶, 甘香可口, 叫完想話再叫 三文魚籽: 好新鮮既魚籽, 入口拍拍聲, 好味到甩轆呀, 好彩女友唔中意食, 我一個人食晒 軟殼蟹手卷: 我睇住佢包出黎, 食落好新鮮, 好香口, 廿蚊貨仔一d都唔覺得細件 吞拿魚: 外表差d, 不過原來外表斯文, 內裡open... 入口完全無雪味, 應該話好有鮮味先岩 海膽: 又係好新鮮, 入口好甜, 又係形容唔到咁好食 其他都ok, 就係普通左少少~其實仲有好多刺身外賣, 下次先買黎食~總的來說, 一定會再返黎食, 由其是個蔥三文魚
睇到張menu, 嘩, 好平所以我就好豪咁叫女友叫多d啦~
海膽: 又係好新鮮, 入口好甜, 又係形容唔到咁好食
其他都ok, 就係普通左少少~
其實仲有好多刺身外賣, 下次先買黎食~
總的來說, 一定會再返黎食, 由其是個蔥三文魚