招聘中
月薪 (面议)
$18,000-$25,000
月薪 (面议)
2005-01-02 24 浏览
之前試過吉士布丁華夫筒,好好食呢~但就好飽,食完覺得會肥十磅.呢款華夫筒係set 好d內容的,雪糕一定要vanilla同吉士布丁,配料一定要佢地0既brownies2小粒,另外加custer同cream再加朱古力醬.我自己覺得呢個配搭都几好~几夾.雲尼拿同吉士布丁不嬲都好食,夠實之餘又夠滑~2粒brownies就ok啦,唔算好好食但唔差,加埋d cream我覺得好好食,成個set都好0岩冬天食,我成日覺得雪葩0岩夏天,cream d0既0岩冬天...不過真的几heavy,唔healthy,哈哈...各位女士食完要做多d運動囉~

2005-01-01 8 浏览
可能而家competition 真係大o左, 以前H記點會係o甘叫你試食ga?!一去到, d staff就好熱情o甘叫你try, 我try o左個唔記得咩甜酒味,幾好食ga~之後同fd 一齊夾份食Danish Cone ,要士多啤梨cheesecake同夏威宜果仁,雪糕係一貫的好,唔多講了。反而係d topping 好好lor,d red bean 好好食,係日式罐頭貨,份量都唔少,good!而個cone又夠脆,又夠味,好!好係好過上一次o係老尖食o個次!仲有,d staff 好有禮貌~

好係好過上一次o係老尖食o個次!

仲有,d staff 好有禮貌~
2004-11-23 9 浏览
試左新口味, custard pudding吉士布丁,都ok,食落幾香蛋味而iced lemon tea,唔夠甜,如果鍾意飲少甜既可能會鍾意
2004-09-10 12 浏览
食完viets, 太唔開心啦, 於是去食haagen dazs排解不快~~ 我要左一個strawberry味cone, 好正好fresh好好食~~ 勁love strawberry 味呀~~
2004-07-14 30 浏览
前幾日經過新世紀間分店,過去望下,店員好落力咁介紹兩款新做promotion既甜品,係有荔枝雪糕同荔枝果肉的,都係52蚊,但係我最終都無試到,只係要左雙球。士多啤梨係必食,新出的荔枝都好好食,好清,值得一試架!
2004-02-10 43 浏览
今日食左個48蚊0既雪糕,有2個scoops,有水果,有醬汁,果仁同忌廉~好好味呀!!!其實佢一個球要28蚊,2個球要47蚊,但如果你想加水果,就加一蚊有哂以上0既食物!!!我2個球要咖啡味同belgian chocolate,我個人唔太鐘意朱古力,不過同學0既盛讚之下,我就叫左belgian chocolate,但我都係鐘意咖啡多d~水果我要桃,醬要朱古力醬,而個果仁碎我原本要almond,佢地話賣哂,咁我就要左朱古力碎喇~都唔錯!