招聘中
$18,000-$25,000
月薪 (面议)
$14,000-$18,000
月薪 (面议)
中秋佳節又唔到了,今次多謝朋友送了Häagen-Dazs雪糕月餅 🥮 - Twinkle Night Mix 給我,月餅禮盒包裝以紫色同埋兔仔🐇為主角都幾靚,盒雪糕月餅🥮聚集清新果香同經典雪糕口味,盡享華麗滋味,雪糕月餅🥮有六款口味雪糕月餅 - 夏威夷果仁、比利時朱古力、呍呢嗱、焦糖脆餅、芒果、士多啤梨(各1件),梗有一款啱你。先試咗比利時朱古力雪糕月餅,好味的,上層朱古力好大塊下加埋比利時朱古力 真係有點邪惡👿。

2024-09-03
$350 (其他)
2024-03-15 60 浏览
Haagen-Dazs夏威夷果仁雪糕是我最愛食,每次食都一定必叫,以前便利商店同超級市場都冇得買Haagen-Dazs夏威夷果仁雪糕~長期等Haagen-Dazs便買一送一優惠都會去食~現在便利商店同超級市場都有得買~滿足
其他
除了雪糕火鍋,haagen dazs最近出咗款新產品叫Haaburger,係好似銅鑼燒咁中間就夾住雪糕💂🏼‍♀️《提子冧酒-Haaburger》$60佢有好多款雪糕俾你選擇,可以選擇一個味道去做haaburger的夾心!喺焦糖脆餅同提子冧酒中間做咗選擇,打算試吓未試過嘅提子冧酒味等咗大概5分鐘到就有得食❤️ 佢會幫你整熱返個burger,所以拎上手好熱!一咬落去個包焗到外脆內軟,個包好熱個雪糕又好凍,冰火交融的感覺好正提子冧酒個味都好好食,雪糕食到酒味之餘又有香甜嘅提子乾,同burger都好夾!可以再encore。頒發軍階: 上將🎖🎖🎖🎖

💂🏼‍♀️《提子冧酒-Haaburger》$60

頒發軍階: 上將🎖🎖🎖🎖
提子冧酒-Haaburger
提子冧酒-Haaburger
2021-08-05 314 浏览
今日同朋友做做吓嘢,諗住出去high 個tea, 因為個lunch比較早咗啲食,本身諗住去茶餐廳食個下午茶,但因為真係食唔落嘅關係,所以就選擇咗去食雪糕。見到Häagen-Dazs諗住入去食個杯裝雪糕就走,點知見到有tea 既set, 佢又唔算好貴,因為食個雪糕本身都要六十幾至七十蚊,而呢一個Tea set 只需要$75,又有嘢飲又有蛋糕又有雪糕。雪糕嘅味係可以自己揀嘅,蛋糕就指定左某幾款,而我選擇左榛子蛋糕,個榛子蛋糕味都算OK,好鬆軟,而配搭左石榴雪糕,我覺得濃得嚟有少少清新,我仲配左一杯cappuccino。真心覺得算係抵食
真心覺得算係抵食
榛子朱古力蛋糕配石榴雪糕
Cappuccino
Tea  set
榛子朱古力蛋糕配石榴雪糕
Cappuccino
Tea  set
2019-09-26 671 浏览
經常光顧這一家雪糕,以前比較愛吃綠茶味,比利時朱古力味,但今次我選擇了冧酒提子味。發現有酒香味的雪糕配上香甜的提子乾,一起用在口內的時候,感覺非常新鮮。推介大家下次是這一隻味道。
2019-06-28 436 浏览
Shopping with my friends and she has the coupon of Häagen-Dazs so we ordered two scoops waffle cone with peach. The kiwi mango favor is so fresh and a bit sour. I love this combination. Another scoop is strawberry cheesecake favor which is much sweeter and creamy. The cone is crispy enough and peach matches with the ice-cream. I would love to introduce my friends to buy Häagen-Dazs ice cream. 😋

2018-10-02 441 浏览
Häagen-Dazs最近推出咗花生果仁系列雪糕🍦 脆心花生醬單球配華芙筒($48) 係好濃嘅花生醬!!!! 入面係烘焙嘅焦糖花生粒😍 食落啖啖脆口 好好味!👍🏼👍🏼 貴價野真係唔會成日食 但呢隻味誠意推介大家試試!😋
Häagen-Dazs最近推出咗花生果仁系列雪糕🍦
脆心花生醬單球配華芙筒($48)
係好濃嘅花生醬!!!! 入面係烘焙嘅焦糖花生粒😍
食落啖啖脆口 好好味!👍🏼👍🏼
貴價野真係唔會成日食
但呢隻味誠意推介大家試試!😋
2018-04-15 517 浏览
今天去大埔,下午茶時間吃了個Haagen-Dazs雪糕。單球好似不抵食,所以點了個香菓派對。選了兩種雪糕,藍莓味味道較淡,呍呢嗱焦糖朱古力蛋糕味道較濃較甜。竟然有4塊棉花糖,有點膩。生果主要是罐頭香桃及少許藍莓。整個賣相很吸引,味道亦不錯。

2018-04-14
2018-03-12 302 浏览
同屋企人食完飯之後,適逢今日遇到Haagen Dazs 今日用八達通買一送一...即係買雙球送上球嘅意思,咁緊我同屋企人就梗係唔會錯過啦~~記得以前大埔間Haagen Dazs 係喺一田隔離,依家鋪面搬咗過嚟呢邊,闊落咗,坐得都舒服啲嘅我哋嗌咗提子冧酒、比利時朱古力、士多啤梨同埋焦糖脆餅,焦糖脆餅幾乎係我每次都會叫嘅味道,因為我覺得焦糖味,溝埋佢嗰啲好鬆脆嘅餅乾,個味道係非常之夾㗎!!不過有啲人就會嫌佢甜咗啲,我就覺得剛好啦😆😆

不過有啲人就會嫌佢甜咗啲,我就覺得剛好啦😆😆
2017-04-11 357 浏览
星期五(Happy Friday), 食完晚飯一要食番個甜品先叫美完我選了食Haagen Hazs 嘅香蕉船, 有三個自選雪糕球,配上香蕉、 餅乾 、巧克力醬 而成, 外型像一條船, 所以就叫香蕉船! Haagen Hazs 命名愛情號 !So sweet. 愛情號 (Mini Love Boat $ 72) 新口味的玫瑰紅桑子茘枚雪糕, 味道好特別, 好清新, 有荔枝果香味 , 甜美可口 !我見到"愛的心花", 好靚呀! 下次來試你 ! 見到咁靚嘅雪糕, 特別開心!

愛情號 (Mini Love Boat $ 72)
我見到"愛的心花", 好靚呀! 下次來試你 !
見到咁靚嘅雪糕, 特別開心!

2016-11-19 346 浏览
雖然我錯左重點,個朱古力雪糕球係迷你版,杯主角變成咖啡沙冰,但我真係好鍾意上層嗰啲cream,甜甜地又好滑。細細粒雪糕真係少食多滋味一啖就無咗啦!但最緊要都係因為我買咗好多現金卷,$50張,而呢杯咁靚嘅飲品只要$51蚊perfect budget! 但我覺得呢間店嘅員工工作比較散漫,服務有啲欠佳!希望可以留意一下
perfect budget!