2022-09-08
《Häagen-Dazs™ 羅浮 ‧ 映月9個裝🥮》唔知大家最中意咩月餅呢~?👧🏻 Foodie出動:㊙️話你知,其實傳統嘅雙黃白蓮蓉係我Favourite🤣(雙黃白蓮蓉> 雪糕月餅> 奶黃月餅> 冰皮月餅)印象中上年試咗四個Häagen-Dazs™ 雪糕月餅🍦 但上年嗰啲唔啱我口味🤣 所以對於今年嗰啲都冇好大期望~今年試咗9款🤣 個人排名如下:比利時朱古力> 士多啤梨芝士餅> 黑朱古力杏仁> 士多啤梨> 焦糖脆餅> 曲奇呍呢嗱、藍莓> 芒果、夏威夷果仁💡 Nutrition貼士:·美食當前一定要食👻·以為我真係一次過食晒9個月餅🤣?其實每個食咗一啖😋 只係朱古力食咗一個🍫 其他同屋企人分享~·要食就要食高級既😌(因為價錢問題所以你唔會食好多🤣)備註,口味如下:🌙 明月 : 士多啤梨雪糕配日向夏蜜柑檸檬夾心✨ 繁星 : 藍莓、比利時朱古力、士多啤梨芝士餅、芒果、夏威夷果仁、曲奇呍呢嗱、焦糖脆餅、黑朱古力杏仁雪糕; 全配雲石紋朱古力外層 (各1件)原價 $925;特價 $894價格💰 🌟🌟🌟/5味道😋 🌟🌟🌟🌟/5性價
唔知大家最中意咩月餅呢~?
👧🏻 Foodie出動:
㊙️話你知,其實傳統嘅雙黃白蓮蓉係我Favourite🤣
(雙黃白蓮蓉> 雪糕月餅> 奶黃月餅> 冰皮月餅)
今年試咗9款🤣 個人排名如下:
💡 Nutrition貼士:
·美食當前一定要食👻
·要食就要食高級既😌(因為價錢問題所以你唔會食好多🤣)
備註,口味如下:
🌙 明月 : 士多啤梨雪糕配日向夏蜜柑檸檬夾心