2025-07-05
Blue Monday 收工後約咗班fd 去咗一間好有vibes嘅西餐廳,晚市推介menu真心吸引,食物賣相又靚又好食!以下係我哋食咗嘅菜式同真實感受,畀你參考吓!🍷紅酒慢煮牛面頰配薯蓉(二人份)$298呢個牛面頰真係入口即化!😊紅酒慢煮到肉質軟腍,濃濃酒香同牛肉鮮味爆發,啖啖都係幸福。薯蓉滑到似cream,奶香超正,再配埋香甜嘅醬汁,食完仲想encore。👅二人份量同bestie share食!自家製蒜香四川醬大蝦意大利粉 $138呢碟意粉係中西fusion嘅神作!大蝦又大又鮮🍤四川醬微辣帶麻,🌶️又唔算辣都食唔到,仲有濃濃蒜香,食到停唔到口。意粉軟硬適中,吸晒醬汁,每啖都好satisfying。鍾意食辣又唔食得好辣嘅你一定會中!Bubble Tiramisu $68呢個Tiramisu真係輕到似食雲!☁️入口即溶,Tiramisu cream濃郁咖啡同酒香,甜度比例啱啱好,口感豐富,食完完全係幸福感爆棚。為完美嘅晚餐劃上句號呢間餐廳真心係chill食好嘢嘅好地方!食物質素高,味道同擺盤都好用心,環境好寧靜好舒服,啱晒同朋友或者另一半嚟。服務員好nice,服務態度好好。紅酒牛面頰同Ti
🍷紅酒慢煮牛面頰配薯蓉(二人份)$298
自家製蒜香四川醬大蝦意大利粉 $138
Bubble Tiramisu $68
呢間餐廳真心係chill食好嘢嘅好地方!食物質素高,味道同擺盤都好用心,環境好寧靜好舒服,啱晒同朋友或者另一半嚟。服務員好nice,服務態度好好。紅酒牛面頰同Tiramisu 係我嘅心頭好,超值試!價錢合理。