2021-07-29 7 浏览
朋友帶我來I Leisure食Seafood Bag, 沒想到餐廳環境挺特別,一部分是打卡雀籠位,另一部分是Beer Pong和飛標位。我們先叫一份小食燒牛肋骨,雖然牛肉較薄身,但份量也挺多,而且是日式的。牛仔骨鋪滿紫菜,也有燒汁甜甜的醃過,味道不錯。接著,便是我們最期待便是海鮮搖盤了,我們選了5款海鮮,包括鮑魚、扇貝、蜆、青口和蝦。店員會shake一shake海鮮袋,然後一打開會聞到很香的蒜茸牛油味,原來是餐廳獨家的馬來西亞辣汁,配上大量蒜蓉粒,又香辣又惹味,和海鮮真是絕配!海鮮份量和質素都很高,份量絕對夠兩人食。原隻鮑魚脆口,又入味;而海蝦亦吸收醬汁精華,很好吃!另外扇貝亦很大隻和新鮮,整個seafood bag真的很豐富。 而除了海鮮,𥚃面的配料其實也是主角之一,像粟米十分香甜,亦有濃濃牛油香;而司華力腸厚身有口感,兩樣都好食到嫌不夠!幸好餐廳最近有兩人同行優惠,叫主菜就可以送一份麻辣小龍蝦!真的很抵食,小龍蝦鮮甜,而且骨脆肉鮮,加上麻辣汁很夾,愈食愈辣,嘴角都麻了,但食起來很過癮,停不下來!整體來說,海鮮質素真的很好,加上自家製醬汁很夠味又配搭到,值得一試。

我們先叫一份小食燒牛肋骨,

接著,便是我們最期待便是海鮮搖盤了,

海鮮份量和質素都很高,份量絕對夠兩人食。

幸好餐廳最近有兩人同行優惠,叫主菜就可以送一份麻辣小龍蝦!

2021-07-29 8 浏览
尖沙咀出名多野食黎到新開既I Leisure除左晚市仲有得玩下酒game,shisha,鏢🦂麻辣小龍蝦一份十隻小龍蝦都幾辣下㗎而且越食越麻🦐Platter B 皇牌套餐(五款海鮮)採用餐廳獨創既馬來西亞特色辣汁泰式醬汁製成既五款自選海鮮有鮑魚,青口,帆立貝,大蜆,同蝦除此以外仲有粟米,腸仔等配料仲有得揀大中小辣🍝和牛肉醬蕃茄意粉大大碟意份茄香味同芝士味都重而和牛份量都多一個人一定食唔曬另外,2人同行叫主食就送麻辣小龍蝦1份開心
尖沙咀出名多野食
黎到新開既I Leisure
除左晚市仲有得玩下酒game,shisha,鏢

🦂麻辣小龍蝦
一份十隻小龍蝦
都幾辣下㗎
而且越食越麻

🦐Platter B 皇牌套餐(五款海鮮)
採用餐廳獨創既馬來西亞特色辣汁
泰式醬汁製成既五款自選海鮮
有鮑魚,青口,帆立貝,大蜆,同蝦
除此以外仲有粟米,腸仔等配料
仲有得揀大中小辣

一個人一定食唔曬

另外,2人同行叫主食就送麻辣小龍蝦1份
開心

2021-07-29 12 浏览
今日朋友話想去酒吧於是同佢嚟到尖沙咀嘅呢間l Leisure 餐廳有食物又有酒飲仲有酒game玩真係包羅萬有呀餐廳嘅裝修幾靚 用咗好多雲石同埋金屬去做配襯 完全唔同正常嘅酒吧風格麻辣小龍蝦 辣味唔太重 連唔識得辣嘅我都可以食到 非常惹味 小龍蝦肉質有咬口夏威夷風情薄餅 餅底夠曬薄脆 仲有煙煙韌韌嘅口感上面嘅芝士超級多呀 加埋菠蘿同煙肉 非常夾海鮮shake shake袋 可以揀唔同嘅海鮮 我哋就揀咗扇貝 鮑魚 青口 大蜆 大蝦 當中我最鍾意嘅就係扇貝啦 肉超級大粒爽口彈牙仲有鮮甜味道 其他海鮮都非常新鮮 仲包埋薯仔 粟米 香腸等等嘅配料 勁豐富呀

2021-07-28 17 浏览
尖沙咀新開I Leisure的招牌特色Shake Shake海鮮袋,海鮮控的我當然要來一試,餐廳有以鳥籠設計的座位,很適合打卡,場內還有飛標、beer pong可以玩,一邊吃一邊娛樂,一班朋友的聚腳好選擇招牌Shake Shake海鮮搖籃有5款海鮮,鮑魚、元貝、青口、大蜆、海蝦,配菜還有腸仔和粟米,它們的海鮮都是由香港仔魚類批發市場直送,所以十分新鮮,鮑魚肥美鮮甜,很彈牙又有嚼勁,元貝大隻肉厚新鮮,青口、大蜆和海蝦都有很多隻,海蝦新鮮爽彈,蜆肉肉質飽滿而且很入味,青口味道鮮甜,Shake Shake海鮮用的醬汁是餐廳獨創的馬來西亞特色辣汁,充滿蒜蓉,惹味濃郁,吃得很過癮麻辣小龍蝦二人同行惠顧主食就送一份麻辣小龍蝦,這碟龍蝦份量不少,麻辣味香濃,剝殻非常容易,而且入味,小龍蝦肉充滿麻辣香料味,很香口又滋味,令人吃個不停黑松露什菌忌廉意粉黑松露香氣撲鼻,忌廉汁夠稠身,調味很好,味道濃郁,入口充滿松露香,很美味

招牌Shake Shake海鮮搖籃

麻辣小龍蝦

黑松露什菌忌廉意粉

2021-07-27 24 浏览
早一兩年Shake Shake海鮮袋嘅熱潮興起已經好想去食😋但一直都覺得太貴今次趁男朋友生日就同佢去食慶祝生日❤️今次呢間餐廳同時係酒吧🍴麻辣小龍蝦🦞香港唔算好多地方有得食小龍蝦今次餐廳有就當然要試下😋小龍蝦算係比較大隻拆左殼啲肉都脹卜卜幾爽口❤️麻辣汁香辣之餘帶有少少麻忍唔住不停接住食😚🍴特色海鮮Shake Shake袋重頭戲嘅Shake Shake袋我地今次揀左5款海鮮分別係鮮鮑魚、大元貝、青口、大蜆同海蝦❤️個人推薦一定要嗌鮑魚同大元貝大大隻之餘仲好新鮮爽口入味😋手掌咁大隻咬落啖啖肉~今次叫左小辣個人覺得唔算好辣鍾意食啦嘅朋友仔可以試下中辣以上~不過都唔建議叫太辣會蓋過左海鮮本身嘅鮮味~😚醬汁係餐廳獨創具馬來西亞風味嘅辣汁~甜甜地好香奶油味好開胃不停要點汁超肥🤣除左海鮮之外本身仲配左粟米、德國芝士腸~粟米好甜仲好索味平時唔食嘅男朋友都食左幾舊🥳芝士腸嘅芝士味濃切左片配埋醬汁好惹味好好食❤️想再追加幾條🤫🍴白酒蜆肉彩椒意粉食左咁多海鮮食翻個主食先滿足~今次就叫左呢款清清地唔會太濃味嘅意粉🍝上枱嘅時候呆左完全見唔到意粉表面鋪滿蜆🤣淡淡嘅白酒味配埋蜆都幾鮮甜~啲蜆肉仲可以點翻shake sha

🍴麻辣小龍蝦🦞

🍴特色海鮮Shake Shake袋

🍴白酒蜆肉彩椒意粉
食左咁多海鮮食翻個主食先滿足~今次就叫左呢款清清地唔會太濃味嘅意粉🍝上枱嘅時候呆左完全見唔到意粉表面鋪滿蜆🤣淡淡嘅白酒味配埋蜆都幾鮮甜~啲蜆肉仲可以點翻shake shake袋啲汁好惹味.

餐廳環境裝修都幾靚仲要有酒game玩都幾啱各界人士去🤣
情侶拍拖食餐飯啱~閨蜜傾計慶祝生日啱~三五知己飲下野都得🤣

📍 I Leisure (尖沙咀)
尖沙咀北京道65至69號環球商業大廈12樓
  • Shake  Shake海鮮袋
1K
今晚揀選「I Leisure」全因為其Shake Shake海鮮Platter,能自選多款海鮮,配上獨創嘅馬來西亞辣汁,非常有特色。一入餐廳就比呢個鳥籠設計嘅卡位所吸引,有種奢華得黎又復古嘅感覺,打卡一流。除此之此,餐廳仲有一張Beer Pong檯,兩部鏢機,估唔到仲可以黎Happy Hour...先食麻辣小龍蝦($188),雖然內地幾興食小龍蝦,但香港又唔係太Popular......一客共有十餘隻,麻辣味濃郁,香辣可口,而且辣汁滲曬入蝦肉,非常入味,食多幾隻都覺得有少少辣。備註:餐廳有提供免費即棄手套,Shake Shake海鮮Platter有三個價錢:$388、$588、$808,分別可自選三款、五款及八款海鮮,配料仲有幾件粟米。我地揀左活鮑魚、大元貝、貴妃蚌、大蜆及海蝦五款($508),首先,餐廳秘製嘅馬來西亞辣汁非常香口惹味,香辣得黎又唔會太嗆或掩蓋海鮮嘅鮮味,連配料嘅粟米都變得幾惹味。鮑魚肉質爽嫩,夠軟腍;元貝同樣夠嫩滑,無Overcooked;貴妃蚌及蜆同樣Juicy多汁德國豬手($198):燒豬手都唔錯,調味適中,微咸,皮夠香脆但唔會太燶太硬,而肉質都夠滑唔會太乾。

備註:餐廳有提供免費即棄手套,

2021-06-16
2021-07-22 56 浏览
原來呢間喺一間酒吧🍻室內超有酒吧特色,仲有酒Game枱同飛鏢,估唔到採用鳥籠做座位裝飾,想飲咩酒同店員講就OK🥂🍺可惜當日我唔飲得凍嘢,所以就無叫到了。🦞前菜 麻辣小龍蝦 $188冷盤小龍蝦好多隻,要人手慢慢剝殼加油啊!麻辣味道幾濃,🦐Platter B海鮮袋 $558 店員送上枱後喺度Shake Shake就開打,裡面包含5種海鮮, 包括鮑魚. 扇貝, 海蝦🦐青口, 大蜆, 仲附有幾塊粟米同腸仔,海蝦都喺要剝殼!呢個海鮮袋依靠海鮮的新鮮度,味道比較清淡,鮑肉同扇貝都大大隻啖啖肉,蜆同青口都比較大隻!🍝什錦海鮮冬陰功意粉 $108我諗我食麻辣小龍蝦食到味蕾麻痺了🤣呢個冬陰公意粉唔太辣,海鮮就細細嘅蜆肉,意粉彈牙。
估唔到採用鳥籠做座位裝飾,
想飲咩酒同店員講就OK🥂🍺
可惜當日我唔飲得凍嘢,所以就無叫到了。
🦞前菜 麻辣小龍蝦 $188
冷盤小龍蝦好多隻,要人手慢慢剝殼加油啊!麻辣味道幾濃,

🦐Platter B海鮮袋 $558

🍝什錦海鮮冬陰功意粉 $108
  • 什錦海鮮冬陰功意粉
  • Platter B
- 位於尖沙咀既I leisure係間有情調同氛圍放鬆既酒吧餐廳。剛踏入門口,金色既大鳥籠座位就係眼前,有格調之餘,唔會浮誇,非常吸睛。- 今次我地叫左招牌Shake Shake海鮮🦐,總共五款。店員送上既時候,會幫你預先將醬汁Shake勻,並提示你食既時候小心唔好俾海鮮既殼𠝹親,非常貼心。- 打開既時候,海鮮袋蒸氣騰騰,真係熱辣辣送上。我地選擇倒佢出黎慢慢食,肉眼可以見到海鮮盤表面有大量蒜蓉🧄,加上餐廳獨創既馬來西亞特色辣汁🇲🇾,非常惹味,岩哂嗜辣既朋友🌶。- 海鮮種類共有5️⃣款,我地叫左鮑魚、海蝦、大元貝、大蜆同青口。- 鮑魚軟嫩但有嚼勁,質地厚身白滑,配上蒜蓉同辣汁一流🤤。海蝦數量都好多,搣果時唔會霉,非常新鮮。大元貝肉身大大粒,爽口彈牙,放落口啖啖肉,但完全唔會韌。大蜆同青口鮮甜味美,唔會有腥味。配菜有豬肉腸同粟米,飽肚感十足,粟米仲吸哂辣味,非常醒胃。- 而家二人同行,惠顧一份主食,就會免費送上麻辣小龍蝦🦞。雖然係免費,但店家非常大方,麻辣小龍蝦上枱勁大份,麻辣味撲鼻,同樣好惹味。- 呢份麻辣小龍蝦,紅色勁顯眼,輕輕搣開就食到。味道上,同樣好惹味,麻辣味強勁,認真講

殼𠝹親,非常貼心。

- 呢份麻辣小龍蝦,紅色勁顯眼,輕輕搣開就食到。味道上,同樣好惹味,麻辣味強勁,認真講既係麻比辣強勁,岩哂我又想食麻辣,但又怕好辣既矛盾心態。

- 小食方面,我地叫左德國豬手。呢份豬手真係非常值得稱讚,首先豬手係無骨既,已經值得加分。另外,豬手唔會好肥,更加唔會好鹹,然而個皮脆到不得了,咬落去真係咔嚓咔嚓聲。而啖啖肉再配上黃芥辣,味道非常平衡,完全唔覺得油膩。

2021-07-20 16 浏览
呢間新開無耐嘅I-Leisure,有空間感,提供主食、小食及coctails選擇,又有得睇波,放工同朋友聚下一流🤩-麻辣小龍蝦 $188限時活動二人同行惠顧主食送呢個小龍蝦,真係超級抵!蝦肉竟然意想不到地爽彈鮮甜,麻辣調味好香口😍-5款海鮮Shake Shake袋 $558除左粟米、腸仔等配菜外,仲有五款海鮮,包括扇貝、鮑魚、蝦🦐、青口同蜆,份量十分足夠,調味好香蒜味🥳-Tom Yum意粉🍝 $108好特別嘅fusion菜,有海鮮及冬陰功醬汁製作而成嘅意粉,都幾開胃。冬陰功味道可以再濃d。
麻辣小龍蝦 $188
限時活動二人同行惠顧主食送呢個小龍蝦,真係超級抵!
蝦肉竟然意想不到地爽彈鮮甜,麻辣調味好香口😍

5款海鮮Shake Shake袋 $558

Tom Yum意粉🍝 $108
冬陰功味道可以再濃d。
2021-07-19 5 浏览
其實我係第一次係香港食shake shake海鮮,之前去泰國旅行食過,感覺一般。今次朋友仔介紹,話帶我食好西,就試下啦 呢期好興去酒吧食好西,這間位置幾方便,仲有得玩(我老公至愛的)飛鏢講番野食,今次同朋友仔2個叫左5款海鮮shakeshake袋,有好nice既waiter哥哥幫你shake, 唔怕整到周圍係依家2人同行,叫餐牌主食仲送一份小龍蝦,有成10幾隻架所以我地叫左冬陰功海鮮意粉,一於全海鮮餐 海鮮Shakeshake袋比我想像仲大袋,個醬汁係獨有馬來西亞特色辣汁,可以選大中小辣,我地叫小辣,已經好正好惹味海鮮都好新鮮,仲有吸晒未嘅粟米!不得不提個意粉都好正,冬陰功味好好味好正!2個食到飽飽
今次朋友仔介紹,話帶我食好西,就試下啦

依家2人同行,叫餐牌主食仲送一份小龍蝦,有成10幾隻架
所以我地叫左冬陰功海鮮意粉,一於全海鮮餐

海鮮都好新鮮,仲有吸晒未嘅粟米!
不得不提個意粉都好正,冬陰功味好好味好正!2個食到飽飽

2021-07-15
作為一個Seafood lover ❤️ 點會錯過尖沙咀新開西餐廳海鮮🦞shake shake 袋,上網睇到有多款新鮮生猛海鮮加入秘製醬汁,睇到流曬口水🤤,今日終於約到閨蜜👭去Chill ☺️下。I Leisure 空間感十足,走高貴優雅裝潢路線,燈光柔和,播放著悅耳外國流行歌曲,恍如置身係外國高級酒吧🍻🍸,當然呢到提供cocktails 🍹mocktail 🥂,而且仲有飛鏢機,可以同朋友一戰高下。餐廳🍴提供圍裙及手套🧤,好細心,唔怕整污糟衫褲,又吾洗洗手✌🏽海鮮袋🦞🦑🦐(HKD 588):可自選5 款海鮮,鮑魚、青口、大元貝、大蜆及 海蝦,每日新鮮到貨🪄,店員會係面前將餐廳獨創秘製馬來西亞🇲🇾辣醬汁與海鮮搖動混合,等海鮮同配料均勻地吸收惹味醬汁精華方可食用 ,醬汁可選辣度,我地嗜辣之人當然簡中辣🌶食落有辣勁好過癮。海蝦🦐彈牙爽口,微微帶辣,仲有好多蒜蓉提鮮,越食越辣。鮑魚充滿嚼勁,嫩口而帶迷人蒜蓉香,辣汁完美依附係鮑魚上,鮮味加倍,份外惹味。大元貝清潔得十分乾淨,肉身白滑,一咬醬汁爆曬出黎,肉質爽彈,同時食到本身元貝鮮甜,不得了。蜆肉大粒飽滿,質感較厚實,鮮味不減。仲有香甜飽滿粟米🌽做配

海鮮袋🦞🦑🦐(HKD 588):

仲有香甜飽滿粟米🌽做配菜,清新香甜多汁中和醬汁辣度,食到就黎想啜手指。

晚市二人同行,即送 1 份小龍蝦🦞,色彩繽紛,輕輕滅開關節,肉質鮮嫩,吸收左麻辣汁,好惹味開胃,新鮮果然唔同。

雜錦海鮮冬陰功意粉🍝(HKD 108): 既然係食海鮮餐當然要食埋覺得個獨家首創冬陰功炒意粉,海鮮嘅鮮味配合冬陰功嘅酸辣味,非常開胃充滿泰國風情 ,仲有香茅青檸吊一吊味,入邊有毫不吝嗇蜆肉魷魚🦑,意粉爽彈有咬口,高質❤️

總結:
抵食海鮮袋🦞🦐🦑🦀SHake shake
雜錦海鮮冬陰功意粉🍝值得一試

2021-07-18 13 浏览
🦞呢排成日見人食shake shake海鮮勁開心咁,我又去咗跟風,佢係用咗餐廳自製嘅馬來西亞辣汁,然後比你自選一啲海鮮,成袋咁送上,打卡夠晒有趣📸🦞shake shake海鮮搖盤:今次揀咗鮑魚,大元貝,海蝦,青口同大蜆,入面仲有粟米同芝士腸❤️揀咗小辣,個辣汁食到東南亞嘅椰香味同獨特嘅蒜香😋而且海鮮質素十分之高,尤其鮑魚同元貝都係又大隻又彈牙,一流之選😍可以話係今期必試必打卡!另外值得一提,個粟米同辣汁十分之夾👍🏻🦞麻辣小龍蝦:個辣度比shake shake海鮮高小小,同埋係川辣果種風格,🌶完全係另一種風味,小龍蝦肉質夠晒鮮甜😚🐽德國豬手:呢個又係勁正!起晒啲肉比你,唔洗自己慢慢搞😘做到德國豬手嘅重點,就係外皮烤得夠香脆,咬落去肉質實淨得嚟又滑,唔會油膩,十分推介一戰❤️🏆關於呢間餐廳仲有幾個賣點:✅服務好✅有鳥籠設計座位,打卡夠夢幻✅其實佢係高檔酒吧格局,就咁飲下嘢都寫意✅有飛鏢機,Beer Pong呢啲玩✅兩人惠顧,只要買主食就會送麻辣小龍蝦

🏆關於呢間餐廳仲有幾個賣點:
✅服務好
✅有鳥籠設計座位,打卡夠夢幻
✅其實佢係高檔酒吧格局,就咁飲下嘢都寫意
✅有飛鏢機,Beer Pong呢啲玩
✅兩人惠顧,只要買主食就會送麻辣小龍蝦
2021-07-18 18 浏览
朋友好鐘意食海鮮,佢今日帶我食一間環境有特色既餐廳呢邊有打卡既鳥籠卡位另一邊有玩飛鏢同酒game既設備相當多元化!叫左主打既Shake shake海鮮袋超大袋!入面有青口、扇貝、鮑魚、蜆、蝦等至少5款海鮮,叫左小辣,惹味得黎又唔會遮掩海鮮既鮮甜😋😋好味好味!麻辣小龍蝦($188)呢款相對上就再辣啲,但味道就更加吸引,令人有食唔停既感覺!餐廳提供左即棄手套、圍裙同垃圾桶,非常衛生同方便燒牛肋骨叫多個小菜,牛肉份量都幾多
朋友好鐘意食海鮮,佢今日帶我食一間環境有特色既餐廳

呢邊有打卡既鳥籠卡位

另一邊有玩飛鏢同酒game既設備

相當多元化!
叫左主打既Shake shake海鮮袋

麻辣小龍蝦($188)

呢款相對上就再辣啲,但味道就更加吸引,令人有食唔停既感覺!

餐廳提供左即棄手套、圍裙同垃圾桶,非常衛生同方便

燒牛肋骨

叫多個小菜,牛肉份量都幾多
2021-07-17 10 浏览
今日約咗個好耐冇見嘅朋友食飯,大家之前傾開都好想試吓Shake Shake海鮮所以今日就相約咗嚟試吓啦海鮮嘅組合係自由配搭,我哋就揀咗五款唔同嘅海鮮店員首先成包拎比我地影相先,跟住就會係我地面前搖勻醬汁我哋叫咗蜆、鮑魚、元貝、青口同蝦除咗我哋揀選嘅五款海鮮之外,海鮮包裏面仲會有其他唔同嘅配料,包括粟米同腸仔呢個海鮮包真係幾好食,個醬汁好惹味,海鮮都吸收晒醬汁嘅精華食完呢個海鮮包好似有啲意猶未盡,所以我哋再叫咗一個麻辣小龍蝦麻辣小龍蝦個醬汁都好濃好惹味,估唔到個蝦肉都咁容易整到出嚟,起初仲好擔心唔知點食添最後就叫咗個炸魚薯條,個炸魚都幾大塊,魚肉都幾滑,最重要嘅係新鮮熱辣整出嚟如果大家有興趣試吓海鮮包我都推介大家嚟試吓呢一間
所以今日就相約咗嚟試吓啦

海鮮嘅組合係自由配搭,我哋就揀咗五款唔同嘅海鮮

店員首先成包拎比我地影相先,跟住就會係我地面前搖勻醬汁
我哋叫咗蜆、鮑魚、元貝、青口同蝦

呢個海鮮包真係幾好食,個醬汁好惹味,海鮮都吸收晒醬汁嘅精華
如果大家有興趣試吓海鮮包我都推介大家嚟試吓呢一間
2021-07-17 7 浏览
I Leisure尖沙咀北京道65至69號環球商業大廈12樓週末收工當然要同朋友慶祝,我哋決定今次喺尖沙咀度食飯,見到網上呢一間餐廳環境好好,仲有鳥籠座位可以坐,啱晒我哋打卡,所以提前都book咗位~入到餐廳環境好靚,侍應亦都安排咗我哋坐鳥籠座位,仲會同我哋講解餐牌食物,我哋就點咗佢哋嘅招牌shake shake海鮮同幾款小食首先嚟到就係shake shake海鮮,個醬汁係餐廳獨家調製,係馬來西亞嘅獨特辣汁,我哋就揀咗小辣,就咁點少少汁食,已經非常惹味,海鮮入邊有青口,蝦,帆立貝,鮑魚,芝士腸同粟米,幾款海鮮都好新鮮,我哋最鍾意係帆立貝,非常鮮甜又大隻叫海鮮餐同埋二人同行嘅話,餐廳會送一碟小龍蝦,小龍蝦每一隻都好大隻,而且好容易剝殼。只要輕輕一拍蝦殼,就已經可以拎出蝦肉,入邊蝦肉非常鮮甜,配埋川色辣汁食真係食唔停口小食方面我哋叫咗醬汁牛肋骨,牛肋骨係用韓式燒汁去醃製,味道甜甜地好容易入口,份量亦都多,都有成十幾塊㗎另外我哋仲叫多咗一個避風塘墨魚咀,墨魚嘴酥炸香脆,配埋泰式甜辣醬食竟然都好夾,個底仲有大量炸蒜,真係落足料整我哋坐咗都兩三個鐘,見7嘅氣氛都好好,出邊仲有戶外座位可以揀,不過
I Leisure
尖沙咀北京道65至69號環球商業大廈12樓

我哋坐咗都兩三個鐘,見7嘅氣氛都好好,出邊仲有戶外座位可以揀,不過天氣太熱,我哋都覺得坐入邊會舒服啲🤣