路過 J.CO 門口就被呢兩個咁可愛的聖誕冬甩吸了入去 ...買了幾個冬甩返去喇 !!!梗係要買兩隻聖誕限定冬甩返去應吓節 ~~聖誕老人冬甩 Papa Noel冬甩夾著幼滑的忌廉餡,蘸上白朱古力再撒上椰絲作為鬍子和紅色針糖的聖誕帽子,就變成可愛的聖誕老人 Papa Noel ~~聖誕小鹿冬甩 Rudolph牛奶朱古力夾心冬甩蘸上牛奶朱古力,加上 pretzel 鹿角和紅櫻桃鼻子就變成可愛的聖誕小鹿 Rudolph ~~聖誕限定冬甩〈HK$16〉發售至 27/12 咋 ~~** 以上分享是以我的口味、體質和情況作出分享及感受,一試 / 合用與否請自行決定
買了幾個冬甩返去喇 !!!
梗係要買兩隻聖誕限定冬甩返去應吓節 ~~
聖誕老人冬甩 Papa Noel
冬甩夾著幼滑的忌廉餡,蘸上白朱古力

聖誕小鹿冬甩 Rudolph
就變成可愛的聖誕小鹿 Rudolph ~~

聖誕限定冬甩〈HK$16〉發售至 27/12 咋 ~~

2021-12-21
下午茶
  • 聖誕老人冬甩
  • 聖誕小鹿冬甩
2021-12-24 472 浏览
Jco除了Donuts之外, 還有coffee, 是一間小茶座餐廳, 另外有提供早餐和lunch set今日買了一Set mini size donuts 🍩 , 一set入面有12款口味, 如果有選擇困難症的話, 買這款就最好不過賣相非常吸引, 七彩繽紛小朋友同大人見到都會很鐘意, mini size 真的很方便, 可以試到更多款人氣招牌味道, donuts比想像中沒有太甜, 很鬆軟口感很好我自己最喜歡朱古力口味同rainbow口味, 濃濃朱古力味食落很滿足, 一層層牛油香脆酥皮, 不膩也不太甜

• Rainbow donuts
2021-12-21 423 浏览
之前去旅行都好鐘意食 Donut,Kripe kreme、Mister Donut 定係 Dunkin' Donuts都一定會買黎食呢家無得去旅行,係香港食住 JCO 頂住先啦JCO 今年仲推出限定聖誕小鹿同聖誕老人冬甩,咁鐘意食冬甩的我,又點可以錯過呢食物方面 :聖誕老人冬甩 Papanoel : 白朱古力配以幼滑忌廉內餡,帶給你甜蜜滋味聖誕小鹿冬甩 Rudolph : 牛奶朱古力配以綿密朱古力奶油內餡,雙重享受Ours Tips : 聖誕限定冬甩系列發售日期到27號,記住快D去試下啦

呢家無得去旅行,係香港食住 JCO 頂住先啦

食物方面 :

2021-10-29 990 浏览
係旺角想同朋友坐下飲下野既好地方,位置都近地鐵站,行過去都好方便。donut既選擇好多,之後有同事散水餅買呢度既donut都幾受大家喜愛,下次買散水餅都會考慮過黎買。見出左冬甩雪糕三文治,個樣幾靚幾吸引就叫左Oreo Ice Cream Sandwich 試下,雪糕可以簡普通牛奶味或者泰式奶茶味。最後為左方便起見都系將個三文治切開左上下兩份黎食,覺得味道一般但賣相都幾唔錯,飲品好幾大杯幾抵飲。總體來說放假同朋友出旺角既話呢度會成為續攤既好地方!
總體來說放假同朋友出旺角既話呢度會成為續攤既好地方!
2021-10-29 895 浏览
香港專賣donuts 既地方都真係唔多,呢到賣既口味好多,有排簡! 個人推介既係royal tea,唔會太甜! 食落又好creamy。另外,tira miss u 都係我一定會買既味道 ! 食落唔會乾,包身仲好soft。不過我最鐘意都係原味,less is more 呀嘛! 原味真係好考個包做得好唔好,因為冇其他味道sidetrack,佢面頭有少少糖,食落岩岩好,唔會喧賓奪主!!!!!!!!!!!!!!!!!鐘意食donut唔好錯過
2021-10-29 926 浏览
終於比我搵到好好味嘅冬甩啦!味道好,價錢又合理!我家下每次經過旺角、灣仔同中環都會買啲返屋企食!真係好開心同埋我都介紹咗比幾個朋友去試吓,佢哋都話好好味,希望呢類嘅donut 店,可以更加多分店去新界區會更開心。
同埋我都介紹咗比幾個朋友去試吓,佢哋都話好好味
2021-10-24 857 浏览
之前幾次夜晚收工去J.Co都摸門釘, 今次終於比我買到心心念念嘅冬甩啦本身想堂食, 但實在太多人, 於是就買完返屋企食本身大食妹淨係諗住買一個冬甩自己食, 但外賣要兩個先至有盒, 於是大食妹就買多個<Cheese Cakelicious>J.Co嘅冬甩超級好食, 基本上每個人都係幾十個幾十個咁買, 但大食妹買黎做下午茶, 就唔買咁多啦Cheese Cakelicious係其中一隻大食妹推介嘅口味外面好似用Orea餅碎包裹住, 配合裏面比較light嘅cream, 令人一試難忘<Mr. Green Tea>有包餡嘅冬甩會比較Heavy, 想食輕盈少少嘅就可以嗌呢個Mr. Green Tea冬甩上高沾上綠茶朱古力同nut, 味道唔錯口感更豐富
本身想堂食, 但實在太多人, 於是就買完返屋企食
<Cheese Cakelicious>

<Mr. Green Tea>
冬甩上高沾上綠茶朱古力同nut, 味道唔錯口感更豐富
  • Cheese Cakelicious
  • Mr. Green Tea
Tried J Co Nut in other countries but not in Hongkong and I am so surprised it indeed so popular in hk, just came in for a while, people just keep going in and out the shop, big wave of people lollll, so crazy, really hard to wait a good seat here, i’m so luck finally can get a table here, it’s a bit noisy for a cafe shop comparing with other coffee shop, cause there are way more people lolll, and itll be much relaxing if playing music here, for the environemnt, i like the one in korea more haa,
, have to try try whether the donuts taste that good which attracting so many peopleee

Berry Spears is less sweet than I think, the strawberry jam on the top having a bit artificial taste of strawberry but it’s good not having too high level of sweetness
, mixing with cream cheese, it tastes good even not yet reach my super high expectation, but it’s indeed a lovely treat haaa
, too evil they are, it’s important to pick a right choice haaa
Jcoccino is way too good
and i’m love in ittt yayaa, next time should stick with my favorite chocolate haaa, this one far more better that berry spears one honestly i’d say haa, the topping cappuccino chocolatey combination such a great demotion like the description said haaa
, strong flavor and those creams are so full to spit out haaa, and i like crispy almond slices on the top tooo haa
i simply like this one, other cheese cakelicious is attractive to me too, maybe try next time but not berry or fruit flavor  lol lolll, yaya
Donuts

insides:

menu:
The seat is broken a bit, not very comsy sitting here, though the environment still good, the staff is nicee, and the food is good too, i like Jcoccino, is the name telling us this is a signature donut in JCO Donut haa, i love the donuts here which won’t be too sweet haa, Let’s take a bit for a glazzier smile(;
Donuts
2021-09-29 914 浏览
近排好多人來打卡,好似日本有食過呢個有好多口味可以選擇!因為食左晚餐 好飽 就試左兩件!抹茶味 🌟🌟🌟🌟🌟 出面層抹茶入口即化 中間是摩卡cream 呢個組合估唔到都幾好食 !抹茶都幾濃味 另一款是朱古力🍫🌟🌟🌟🌟🌟中間都係cream ,麵包好鬆軟。朱古力应该係小朋友的摯愛!店內可以自助加水 !都覺得幾甜 唔係幾想飲飲品 如果唔鍾意咁甜可以試下杏仁味 $16一件,6件$90 價錢來講都抵食嘅 下次會在試試其他口味
近排好多人來打卡,好似日本有食過呢個
有好多口味可以選擇!因為食左晚餐 好飽 就試左兩件!

店內可以自助加水 !都覺得幾甜 唔係幾想飲飲品
下次會在試試其他口味
2021-09-09 921 浏览
轉左新工,新Office無咖啡機!而每朝都要飲返杯又唔想飲Sxxxxxxxx嘅我就上嚟search到呢間!今朝第一次光顧,叫左杯Espresso Single,$19一杯,扺入!Dine-in仲要係陶瓷杯,唔似某咖啡店用個紙杯俾我,好似食藥咁!坐位仲係舒服嘅,就算高櫈都係重身實淨嗰種,唔會搖搖下!見佢仲有AllDay同Donut都好吸引,下次試下先!咖啡味好出,飲完返到公司仲有甘味喺口入面!👍🏻👍🏻👍🏻
轉左新工,新Office無咖啡機!
坐位仲係舒服嘅,就算高櫈都係重身實淨嗰種,唔會搖搖下!
見佢仲有AllDay同Donut都好吸引,下次試下先!
咖啡味好出,飲完返到公司仲有甘味喺口入面!👍🏻👍🏻👍🏻
Espresso  Single
2021-09-09
$19 (早餐)
Espresso  Single
2021-08-26 1000 浏览
屋企小朋友都好中意食甜點,又中意見食一啲靚既甜點,今日經過呢間店本身打算買咖啡點知見到有各式各樣嘅冬甩,於是就落手買咗一盒返屋企。點知返到屋企果然不出我所料,一下子就俾人食咗幾件。不過以呢個價錢黎講,佢既質素唔錯,性價比都算高,無論係開party,定係做散水餅都係一個唔錯嘅選擇。而且冬甩有分大同細,細就係比較迷你,一啖即刻食晒,咁我就冇買到細嗰款黎試。下次嘅話去買埋細嗰款黎試,細細粒幾得意,相信小朋友一定會好鍾意
2021-08-07 1256 浏览
幸福味道的下午茶❤️每個冬甩都吸引呀,款式多,花多眼亂,好難選擇!❇️分別試了四款味道- Strawberry Rainbow- Why Nut- Mr Mokacha- Heaven Berry🌀整體而言,味道不會太甜,好味呢😋 個人較喜歡Mr Mokacha, 因為爆餡呀!甜品控必試!
幸福味道的下午茶❤️
每個冬甩都吸引呀,款式多,花多眼亂,好難選擇!

❇️分別試了四款味道
- Strawberry Rainbow
- Why Nut
- Mr Mokacha
- Heaven Berry

甜品控必試!
2021-07-31 1014 浏览
☀️🐝j.c.o一直係旺角比較少人嘅連鎖咖啡店,位置都好方便。🤍所以我有時都會嚟飲下咖啡,嘆下~٩۹(๑•̀ω•́ ๑)۶🤍今次嚟飲左iced caramel jcoccino🤍個人覺得唔錯,係會再飲嘅飲料,焦糖味好出,唔會因為凍而淡左,而且鮮奶都好滑,好飲!(σ°∀°)σ..:*☆🤍另外,j.c.o嘅donuts 一直好出名,所以就試左tira miss u,明顯就係tiramisu嘅味啦~🤍個人覺得幾好食,雖然係咖啡味,但因為個包係甜,所以食落都唔苦,又幾飽肚!(。’▽’。)♡🐝🐝
🤍今次嚟飲左iced caramel jcoccino

🐝🐝
2021-07-18 1285 浏览
閙市中遺珠人流最旺街角它低調的窗廚被淹沒得消失有天緣份引領看見冬甩三明治海報在下一刻再探入店內盡是一班英語溝通的⋯⋯外。傭。令我卻步而去今天一早行過小舖回復平靜我輕推門一進七彩繽紛冬甩親切即做三明治還有各㗎啡裝置即被品味環繞早餐雖不盡驚喜但與在早上難以找到又比天定價全日早餐更實際確切滿足需要招牌冬甩淺甜又滿足變奏雪糕成為三明治每一口都感幸福絕對是值得嘗試果茶簡單合乎預期Edaciousness 7/10時間流逝漸漸這空間成為了外語橫空的異國度剛沉醉舌尖上感覺仍未曾消滅成回憶
閙市中遺珠

剛沉醉舌尖上感覺
仍未曾消滅成回憶
2021-07-18
2021-06-24 1664 浏览
買左一盒12個大既冬甩返去公司同同事share,花多眼亂, 揀左好耐,因為好多味,最後揀左 Yin yang,Tiramisu,Royal Tea,Rainbow Chocolate,Oreology,Crunchy crunchy。我自己食左TirAmisu 同Yin Yang。Tiramisu 冇咩Tiramisu 味,甜味偏多,配Black coffee 就會好啲,Yin Yang就好好味,入面分別有咖啡味同茶味,唔會死甜。
2021-06-19
5 分钟 (外卖自取)