MAMTOM

2025-01-27 619 浏览
MAMTOM尖沙咀麼地道62號永安廣場地下1-6及45-46號舖經開尖沙咀,老友推介地道東南亞菜,環境舒適,食材新鮮,入去Chill吓先。😚Papaya SaladGreen papaya, snake beans, dried shrimps, chilli & peanuts, tamatind dressing青木瓜沙律配料有新鮮青木瓜、蛇豆、辣椒、花生、蝦乾和羅望子調味料。青木瓜口感煙韌,花生香脆爽口,蝦乾惹味,試下半條辣椒,一口咬落去,辣度提升,酸酸甜甜的醬汁好開胃,推薦!😻Red Curry Chickenm with Jasmine Rice紅咖哩雞配茉莉香米雞肉新鮮,肉汁豐富,口感煙韌啖啖肉,香甜的小薯,薯味濃郁,洋蔥和配菜吸收了咖哩醬汁的精華,好惹味,鹹度適中,送飯一流,推薦!🤤Coconut Gelato香滑的雪糕,香濃的椰子味,椰絲提升層次,甜度適中,好味道!💖Lipton Tea茶味濃郁,茶壺保溫,飲完好舒暢。😺MAMTOM 環境舒適氣氛好,食材新鮮高質,侍應服務態度好,還會再來。😎🤘🏻
MAMTOM

尖沙咀麼地道62號永安廣場
地下1-6及45-46號舖

Papaya Salad

青木瓜沙律

紅咖哩雞配茉莉香米

Coconut Gelato

Lipton Tea

茶味濃郁,茶壺保溫,飲完好舒暢。😺

2025-01-27
2024-11-24 3935 浏览
位於尖東海傍的泰越酒吧餐廳「MAMTOM」設有室內外座位,室內天花佈滿波波燈,配上開放式酒吧區,環境氣氛富有異國風情,餐廳主打泰越式fusion菜,例如招牌菜式「Pho Bo Wagyu」以慢煮24小時牛肉高湯搭配烤牛骨髓、「DIY米紙生菜包」可以自行配上肉類、「榴槤椰子雪糕糯米飯」等等,非常特別包你一定有驚喜👍▪️Pho Bo Wagyu co $ 168▪️ADD on Roasted Bone Marrow $ 75這個暫時是我食過數一數二好食嘅越南牛肉湯河,首先湯頭是用上慢煮24小時既牛肉高湯,先飲一啖牛肉味道濃郁非常鮮甜,配上優質嘅牛肉,牛胸腩和西冷牛排,口感鮮嫩肉味香濃,我哋仲額外追加咗燒牛骨髓 ,牛脂肪香到不得了,加在湯上配合越南米粉,紅洋蔥和香蔥一齊食,牛油脂味味道非常突出,真心推薦非常好食🫶▪️Grilled NY Striploin 300G $ 298烤西冷牛扒好出色,烤至外層焦香,肉質大約四成熟,仍呈粉嫩狀態,口感鮮嫩,味道已用海鹽調味,配上蒜頭鹹香味道,可以食出牛扒嘅原味道,亦可配上廚師自家製嘅香草醬和香辣醬,更加惹味▪️Morning Glory $ 58炒通莱配
▪️Pho Bo Wagyu co $ 168

▪️Morning Glory $ 58
炒通莱配上蒜頭、辣椒和炸蒜,特別喜歡通菜的醬汁,味道甜香惹味,配合青嫩爽口嘅通菜,美味

▪️DIY
DIY嘅意思係可以自己將生菜、越南米紙、越南香草、菠蘿、青瓜、醃青木瓜和蘿蔔、炸蒜、越南甜辣醬自由組合,我們將所有食材包在一起,味道好清新,而且酸甜酸甜又爽口,更可以自行配上肉類,就好似越南嘅肉類檬卷一樣,有得玩有得食,非常唔錯

▪️Durian Sticky Rice & Coconut Sundae $ 118
榴槤糯米飯配椰子雪糕,榴槤控一定大愛,榴槤好多肉鮮甜無比,清甜嘅椰子雪糕配上糯米飯,加上甜椰漿,面層仲灑上花生碎,椰子味超濃,怎會不好吃

▪️Mamtom Cooler $ 88
自家製酸橙甜酒配上檸檬草和梳打,再加上一片葉式檸檬,味道好清新帶柑橘的香氣

▪️Coconut Smoothie $ 88
這杯新鮮就是皇道,用上新鮮椰子打成的椰子奶昔,面層鋪上香脆的焗椰子肉,整杯奶昔就是椰子的味道,超好飲

• Pho Bo Wagyu
  • Roasted Bone Marrow
2024-11-13 4859 浏览
Grilled NY Striploin 烤西冷牛扒 300g $298西冷牛扒5成熟好大份,外層烤到香脆,牛味濃,有兩款醬:越南香草醬好草青味,鯷魚菠蘿汁好惹味比較鐘意!Pho Bo Wagyu $168慢煮二十四小時牛肉高湯、胸腩、西冷牛扒河粉Add on Roasted Bone Marrow烤牛骨髓 $75果然經過24小時慢煮過嘅湯底好濃牛肉味,河粉煙煙韌韌好有咬口!牛骨髓入口即溶,好美味!牛魔王一定愛上!DIY $78生菜、菠蘿、青瓜、醃青木瓜蘿蔔絲、越南甜辣醬、米紙🥗自由配搭配菜嘅米紙卷,配料有好多種蔬菜,感覺好健康零負擔,基本上每一種配菜都會捲埋一齊食,沾上越南甜辣醬紫米卷就會腍,越南嘅甜辣醬比泰式嘅甜辣醬更辣,怕辣嘅朋友仔點少少已經可以好惹味👍🏻Morning Glory 蒜頭辣椒炒通菜 $58東南亞炒通菜系同泰式通菜唔一樣嘅味道~可以一試Durian sticky rice and coconut sundae $118榴槤糯米飯及椰子雪糕🍦‼️必食item賣相好靚嘅新地雪糕,分開椰子雪糕球同埋榴槤雪糕球,聞嘅時候係唔會聞到有榴槤味,食落口雪糕好滑同埋好濃榴槤味,咦咁糯
Grilled NY Striploin
烤西冷牛扒 300g $298

Pho Bo Wagyu $168
慢煮二十四小時牛肉高湯、胸腩、西冷牛扒河粉
Add on Roasted Bone Marrow
烤牛骨髓 $75

DIY $78
生菜、菠蘿、青瓜、醃青木瓜蘿蔔絲、越南甜辣醬、米紙🥗

Morning Glory 蒜頭辣椒炒通菜 $58
東南亞炒通菜系同泰式通菜唔一樣嘅味道~可以一試

榴槤糯米飯及椰子雪糕🍦
‼️必食item
賣相好靚嘅新地雪糕,分開椰子雪糕球同埋榴槤雪糕球,聞嘅時候係唔會聞到有榴槤味,食落口雪糕好滑同埋好濃榴槤味,咦咁糯米飯喺邊呀?原來食完兩個雪糕球之後新地杯中間就係糯米飯啦!唔怪得知職員俾咗兩隻碟我哋食新地啦!原來係俾我哋兩個杯出嚟雪糕同埋糯米飯一齊食㗎!我哋食完雪糕先發覺有糯米飯🤣

Fresh coconut $88
新鮮嘅椰子🥥水,啱晒食完肉類解解渴,特別fresh呀!🫶🏻
  • Pho  Bo  Wagyu
  • Durian  Sticky  Rice  &  Coconut  Sundae
2024-11-10 4456 浏览
一直bookmark 左呢間係尖東的越南fusion菜,今晚終於有機會去食啦,好期待。DIY $78自己可以親手包越南米紙卷,有濱海,醃咗嘅白蘿蔔絲,青瓜,菠蘿,生菜,越南香草,另外有個酸酸辣辣嘅sauce,將所有材料包埋再點呢個醬食,好開胃。Grilled Lamb Chop $288有三大舊羊架,一啲都唔會有羶味,肥瘦適中,而且肉質比我想像中嫩滑。Pho Bo Wagyu $168再加左條烤牛骨髓 $78河粉好煙韌,湯底超濃牛肉味,牛肉份量都幾多,個牛骨髓入口即溶,成個配搭好有驚喜👍👍😍😍Smoky Mil $98好有儀式感的一杯cocktail,會將啲煙打入個玻璃罩到,再蓋住杯cocktail,一打開好香煙熏味,入口好順滑。Mango Silk Sling $98好夏日的感覺,因為用左Mango 同Coconut,好清新的感覺。榴槤糯米飯椰子雪糕 $118佢啲雪糕好棉密,椰子雪糕個味都好出,唔會俾榴槤味雪糕蓋過左,再加上啲花生碎同糯米飯增加口感,為呢一餐劃上完美句號,真係好滿足🥰🥰

DIY $78

Mango Silk Sling $98

榴槤糯米飯椰子雪糕 $118
  • Pho Bo Wagyu
  • Grilled Lamb Chop
Happy Friday飯局,選址尖沙咀永安廣場一間餐廳,主打新派東南亞菜,菜式融合傳統嘅又有,西式啲啲嘅都有;裝修別緻,店內員工主要以英語溝通,熱情又主動,好客100👍🏻目測客人有一半人都係外國人,可以坐室外氣氛唔錯😌叫兩杯飲品先:“Coconut Smoothie” + “Mamtom Cooler”“Crispy Fried Green Papaya Salad”炸木瓜沙律,脆卜卜好似食薯條咁,甜甜地得嚟調味調得極惹味,瞬間清晒成碟,朋友話下次再嚟一定要encore呢個~ “Pho Bo Wagyu”每枱必有其影踪就知人氣高企~ 越南牛肉河粉最重要係湯底同河粉,呢碗湯頭又香又鮮甜,飲完都唔太口渴!牛肉切得薄嫩,肉味極濃;河粉新鮮,滑溜口感強👍🏻👍🏻ADD ON “Roasted Bone Marrow”額外加錢加一條大牛骨髓,油脂香到一個點入口舒服唔會太膩,撈落湯度再連埋其他配料一齊食正“Wok Fired Wagyu”切開荷包蛋,和牛份量多,醬油少少辣辣地好惹味,牛迷必試~“The Pineapple Sorbet in Pineapple Shell”用菠蘿殼上,雪葩好香菠蘿

1996 浏览

叫兩杯飲品先:

“Pho Bo Wagyu”
Pho Bo Wagyu

ADD ON “Roasted Bone Marrow”
額外加錢加一條大牛骨髓,油脂香到一個點
入口舒服唔會太膩,撈落湯度再連埋其他配料一齊食正

“Wok Fired Wagyu”

切開荷包蛋,和牛份量多,醬油少少辣辣地好惹味,牛迷必試~

用菠蘿殼上,雪葩好香菠蘿味!好適合餐後食,清甜解渴,食完成個人透心涼

Pho Bo Wagyu
6天前 0 浏览
這間餐廳以東南亞風情為主題,設計裝修好有特色。空間感十足,分為室內外用餐區,令客人能夠在自然光下享受美食。室內牆身上裝飾以精緻的木櫃,增添點溫暖的感覺,而天花板則掛著好多的燈飾,營造出特別的效果,彷彿置身在東南亞地方。餐點方面,每一道菜都有其獨特的味道。CRISPY FRIED GREEN PAPAYA SALAD(脆皮炸青木瓜沙律 )口感清新,配搭脆卜卜的炸物,好有口感。BUN THIT NUONG(烤肉米線 )嫩滑牛肉條和新鮮的蔬菜,配醃漬青木瓜與胡蘿蔔,口味層次分明,酸酸甜甜好開胃。TOM YUM STEAM RED SNAPPER (冬陰蒸紅鯛)鮮美魚肉,配合濃郁的冬陰湯,酸辣適中。BABY GAI LAN(炒芥蘭苗 )口感脆嫩。最後,Fried Banana & Coconut Ice Cream(炸香蕉配椰子雪糕)炸香蕉的外皮香脆配椰子雪糕,為今餐畫上最完美嘅句號。

2025-01-26
午餐
庆祝纪念
纪念日
2025-02-06 0 浏览
尖東呢邊啲餐廳環境chill啲,適合慢慢享受😎 呢間越泰菜有室內室外座位,飲嘢食嘢都一流!先叫咗個蝦柚子沙律 $138。泰式沙律最緊要係酸甜鹹夠晒層次,呢個做得唔錯!啲蝦夠新鮮,柚子清甜,味道平衡。配料豐富,有腰果、紅蔥頭,仲有啲香草🌿之後蟹肉炒飯 $158,蟹肉份量都算多,炒飯帶鑊氣,炒得幾香!配料有蔥花、芫茜,簡單但夠香。炸紅鯛魚配羅望子醬 $298,條魚夠新鮮大條,炸得香脆又唔會太油,啲羅望子醬酸甜適中,同條魚夾埋好開胃!蒜蓉炒芥蘭仔 $58,夠哂咸香。甜品鳳梨雪葩配新鮮菠蘿 $128,賣相好靚,用真菠蘿殼盛載!個雪葩夠清新,菠蘿味香甜,最啱同朋友share。

蒜蓉炒芥蘭仔 $58,夠哂咸香。

2025-02-06 0 浏览
因為近海邊 環境感覺很chill當日挺大風 所以選擇坐在室內🛎️ Spicy Chicken Satay好特別的雞肉串燒肉厚而幼嫩 有烤香的味道沙嗲醬惹味 混合了大蒜 檸檬草 辣椒 椰子🛎️ Tamarind Glazed Fried Red Snapper 紅鯛很大條 外皮炸得很香脆內裡的魚肉非常幼滑 醬汁酸酸辣辣 十分好吃 適合配飯吃🛎️ Baby Gai Lan芥蘭爽脆 色澤翠綠面上的炸蒜令味道昇華 非常可口 🛎️ Fried Banana & Coconut Ice Cream很特別的甜品 香蕉面的炸粉很薄且很脆很甜裏面的香蕉軟腍 像吃Monchi賠償椰子雪糕 一冷一熱很特別🍹 Fresh coconut 吃東南亞菜必點椰青十分新鮮大個 椰青水鮮甜環境🏡 有室外和室內 要境挺chill服務👨🏻‍🍳 店員態度有禮 回應快衛生🛁 感覺乾淨 沒發現明顯污糟
因為近海邊 環境感覺很chill

環境🏡 有室外和室內 要境挺chill

服務👨🏻‍🍳 店員態度有禮 回應快

衛生🛁 感覺乾淨 沒發現明顯污糟
2025-02-04 0 浏览
呢日同屋企人去咗尖沙咀呢間越南fusion餐廳食dinner,餐廳嘅環境非常好,有室內同好超嘅室外位置,室外位置係尖沙咀海旁,可以望到維港嘅海景。打開餐牌,見到啲菜式都好特別,望落去好吸引。首先有免費既蝦片,好香脆。前菜點左烤章魚和秋葵串,配上羅望子奶油釉,好夾。章魚口感爽口彈牙,正。主菜方面,點左冬蔭蒸紅鯛,酸酸辣辣,好開胃,紅鯛亦都好新鮮。湯河方面,點左pho bo wagyu,湯底用咗慢煮手24小時牛肉高湯,非常濃郁,配上鮮味嘅和牛,再加埋牛骨骨碎,簡直完美。蔬菜點咗芥蘭苗,都唔錯。甜品點咗炸香蕉配椰子雪糕。
打開餐牌,見到啲菜式都好特別,望落去好吸引。

首先有免費既蝦片,好香脆。

蔬菜點咗芥蘭苗,都唔錯。
甜品點咗炸香蕉配椰子雪糕。
2025-02-03 0 浏览
Mamtom餐廳位於九龍尖沙咀麼地道62號永安廣場地下,餐廳裝修以酒吧格式設計,設有戶外座位,餐廳主打東南亞菜,還有清真食物選擇。 Crisp Fried Green Papaya Salad脆皮炸青木瓜沙律,有脆卜卜口感,甜甜地,有花生粒和花生碎,好香口的沙律。Tom Yum Steam Ref Snapper冬陰功湯煮紅鯛魚,紅鯛魚味有甜酸辣配料,湯底係冬陰功湯好惹味。Bun Thit Nuong-Grilled Hanger烤牛肉米線,配料好豐富,有多款雜菜,花生,腰果,牛肉食落好香嫩,配料酸酸地好開胃。Baby Gai Lan芥蘭苗,廚師用香蒜炒芥蘭苗,芥蘭苗食落青嫩帶有蒜香味。
Mamtom

Tom Yum Steam Ref Snapper

Bun Thit Nuong-Grilled Hanger

Baby Gai Lan
芥蘭苗,廚師用香蒜炒芥蘭苗,芥蘭苗食落青嫩帶有蒜香味。

2025-02-03 0 浏览
朋友又帶我覓食了,聽講餐廳係泰越fushion菜。餐廳位於海傍,天花佈滿波波燈,配上開放式酒吧區,富有異國風情。很可惜朋友唔食牛,我哋只點咗魚同雞類-Crispy fried green papaya salad$138平常食係青木瓜絲沙律,今次係炸木瓜絲沙律,比較少見。木瓜炸得酥脆香口,仲有豆角、花生、香葉等加埋酸酸辣辣汁,好開胃。重點係份量都好多🫢-Baby gai lan$58佢係唔辣版嘅泰式馬拉醬,炒得好香口。芥蘭bb很新鮮,十分嫩滑。-Bun thit nuong(grilled chicken)$148烤雞撈檬,雞件烤得香,但有啲過熟所以肉質較硬🫣 仲有啲紅蘿蔔絲、青瓜、芽菜撈埋酸汁,感覺十分清新。-Tom yum steam red snapper$298明爐配紅鯛魚冬陰公,紅鯛魚真係好大條。魚肉質嫩滑,啖啖肉🙀餐廳用咗唔同香料去烹調條魚,所以無乜魚腥味👏🏻魚底下仲放埋粉絲,粉絲更加吸湯汁,好好食😋 -Watermelon smoothie$98見到佢哋用咗好多西瓜肉打汁,好正呀,又好甜👍🏻-Fried banana&coconunt ice cream$118炸原條香蕉
很可惜朋友唔食牛,我哋只點咗魚同雞類

-Baby gai lan$58

-Watermelon smoothie$98
見到佢哋用咗好多西瓜肉打汁,好正呀,又好甜👍🏻

炸原條香蕉配椰子雪糕,又係好地道嘅甜品。香蕉表面應該加咗少少焦糖一齊炸,所以脆口又好甜,做到外冷內熱嘅口感。椰子雪糕食到少少椰肉,證明真材實料。
2025-02-03 0 浏览
呢間喺尖東嘅餐廳表面係有啲似酒巴嘅格局,實質上係食東南亞菜,感覺係有啲越南加有啲泰國口味,價錢都好大眾化,而且有露天位置,對住尖沙咀海旁嘅海景非常舒服,感覺開陽。呢度嘅午餐餐牌價錢非常吸引,講緊大部份都係$80有前菜加主菜,仲有一杯嘢飲添,尖沙咀地區要坐得舒舒服服,呢個價錢真係非常抵食。前菜我哋各自嗌咗春卷同埋田園沙律,田園沙律當然就係我期待嘅有泰式感覺口味嘅醬汁,香辣清新,春卷就好香脆,最鍾意佢配咗兩大塊生菜夾住食冇咁熱氣。主菜我哋食咗紅咖喱雞肉,個雞肉係用炭燒出嚟㗎,配埋自家製紅咖喱非常開胃,椰漿味好突出,但有少少微辣,出色!另外我哋就加咗錢叫越南牛肉湯粉,牛肉湯嘅香料味非常濃郁,我自己係好鍾意呢一種好重香料嘅感覺,欣賞佢唔係用肥牛,老實講呢種牛肉湯啲牛肉如果係用肥牛嘅話一啲都唔襯,反而依家用瘦瘦地嘅牛,口感煙靭啲更好。加$18可以有甜品,我哋分別叫咗榴槤雪糕同埋炸香蕉,我覺得炸香蕉好抵食呀,佢個脆皮配咗啲花生碎同煉奶,感覺唔會太漏,但係口感豐富。尖沙咀有呢個價錢配咁樣質素嘅午餐,環境休閒,性價比幾高,店員服務都好親切,離開附近絕對可以嚟試吓!

.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.👅 一次過滿足食齊越泰菜兩個願望 @ 🌟 MAMTOM 🌟.💁‍♀️ 圖片展示美食為:香辣雞肉沙爹羅望子釉炸紅鯛魚炭烤羊肉米線炸香蕉配椰子雪糕.👽 尖東一帶嘅餐廳一向都有莫名嘅吸引力,覺得特別CHILL,又有氣氛,其中呢間食泰越菜嘅餐廳裝修寧舍吸引。.🐔 呢個「香辣雞肉沙爹」必叫,唔信我你後悔。搭配檸檬草、大蒜、椰子同辣椒,香辣嘅風味同椰香真係好誘人惹味。.🐟 食泰國菜最鍾意食原條蒸魚,呢度係「羅望子釉炸紅鯛魚」而唔係一般嘅烏頭,用料優質!配以腰果、辣椒、羅望子釉,調味非常惹味,好有特色,鍾意食蒸魚的話千祈唔好錯過!.🍜 越南風味濃厚嘅「炭烤羊肉米線」,裡面有米線、豆芽、黃瓜、醃漬青木瓜、胡蘿蔔、炸紅蔥頭、花生、蔥油,配南方魚露,米線彈牙,各種配料嘅味道豐富。.🍨 認真,呢個「炸香蕉配椰子雪糕」,就算唔係嚟食飯,淨係嚟食甜品都值得食。有嗰種南洋風味,好肥大嘅炸香蕉,然後有好大嘅兩球椰香爆棚嘅椰子雪糕!跟住超級多花生,堅好味!.🤩 呢間餐廳位置好就腳,服務親切,最正係啲嘢食呢係新派嘅越泰菜,值得去試下。.📍 尖沙咀麼地道62號永安廣場地
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
👅 一次過滿足食齊越泰菜兩個願望 @ 🌟 MAMTOM 🌟
💁‍♀️ 圖片展示美食為:

📍 尖沙咀麼地道62號永安廣場地下1-6及45-46號舖
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
2025-02-01 0 浏览
朋友約咗喺尖東海旁附近嘅東南亞餐廳,個環境勁chill,而且個裝修比較新穎,菜式未至於好多,但係每款都好好食👍🏻Spicy Chicken Satay 🐔同平時食嘅泰式沙嗲唔同,佢係比較香辣鹹香,而且雞肉厚身好多,食落更有口感Bun Thit Nuong Grilled Hanger 🐮好食,勁足料,有好多牛肉,仲切到細細粒,方便撈埋一齊食,仲好多芽菜九層塔嘅香料勁香❤️❤️❤️Baby Gai Lan 🥬Tom Yum Steamed Snapper 🐟勁推介❤️好大條,夠哂4個人食,冬陰功嘅香味好自然,用咗好多嘅香料,香茅味道超級出,酸辣酸辣🌶️好開胃同埋好啱冬天飲,紅鯛魚嘅肉質啱啱好,好滑再吸收埋冬陰功嘅湯汁,令到味道更加有層次Fried Banana Coconut Ice Cream 🍌🥥又幾得意,椰子雪糕個味道幾濃,而且有好多花生碎撈埋係超級好食,有脆脆嘅口感,炸香蕉外層焦糖嘅味道,大蕉本體有帶少少酸味同雪糕好match🫶🏻

Spicy Chicken Satay 🐔

Baby Gai Lan 🥬

Tom Yum Steamed Snapper 🐟

帶少少酸味同雪糕好match🫶🏻

2025-02-01 0 浏览
🔸SPICY CHICKEN SATAY呢個沙嗲雞串有別於平時嘅沙嗲雞粒,呢個係原條嘅雞肉,啖啖肉,辣辣地,加上沙嗲醬,幾好味!🔸BUN THIT NUONG - GRILLED HANGER STEAK主要係一個撈米線嘅感覺,加上泰式嘅醬汁,酸辣酸辣,好惹味,加上佢嘅炭烤封門牛柳味道唔錯👍🏻🔸TOM YUM STEAM RED SNAPPER雖然個名係蒸,但條魚其實係有炸過,而且廚師已經將魚肉切晒出嚟,食落好方便,加上冬陰功汁,都幾惹味!🔸BABY GAI LAN芥蘭苗炒得好翠綠,蒜香味濃,整體唔錯🔸PINEAPPLE SORBET造型好可愛,係用一個菠蘿殼裝住菠蘿雪葩,酸酸甜甜,感覺好清新

🔸SPICY CHICKEN SATAY

🔸TOM YUM STEAM RED SNAPPER

🔸BABY GAI LAN
芥蘭苗炒得好翠綠,蒜香味濃,整體唔錯

🔸PINEAPPLE SORBET