2019-10-12
三個月內黎咗三次,平均一個月一次,每次黎都感覺良好,今次特登带細仔黎慶祝生日,食下好西。今次食lunch,叫a la carte,點咗煙三文魚凱撒沙律,白酒煮蜆,classics pizza, burger combo, 並以甜品platter 作結。最值得推介是白酒煮蜆,蜆肉肥美,蒜味,牛油味香,每次黎食都咁好味!classic pizza夠正宗,薄批料夠微辣,正!Burger combo有D失望,漢堡扒好像混合了太多粉令肉質有D假,肉味未夠濃,唔多汁,有待改善。甜品水準可以,除朱古力蛋糕是水準以上之作,其他不算有太大驚喜。整體食物質素很好,唯稍微調味太咸,下次來會提提侍應稍為調整,或是我個人口味比較淡。服務係呢到最值得讚的地方,侍應夠attentive,親切,話頭醒尾,好過很多5星酒店
classic pizza夠正宗,薄批料夠微辣,正!