2020-04-27
同老公今日嚟到旺角做嘢,唔經唔覺就到食晏時間,去咗近嚟嘅人氣🔥餐Micasadeco & Cafe撐枱腳👫煙三文魚菠菜班尼迪蛋🥚麵包內夾着嫩菠菜、煙三文魚、半熟流心慢煮蛋嘅egg benedict,淋上開胃嘅荷蘭汁,味道豐富,口感集鬆軟、鮮爽、滑溜於一身,真係一流😋海膽汁黑松露意粉🍝黑松露味香濃,海膽汁平均沾到意粉上面,食落每一口都有啖啖海膽味,真係大滿足😚香辣茄汁大蝦🦐意粉原本以為係一般意粉,既有出乎意料嘅驚喜❤️香辣茄汁做得好well balanced👍兩者都好平均,加上大蝦啖啖肉,好味焦糖梳乎厘班戟梳乎厘係呢度嘅名菜,蓬鬆挺立,充滿空氣感嘅綿滑口感💫,配上日本海鹽和焦糖,味甜而不膩,頓時覺得食到陣陣幸福感🥰🥰揚揚整體指數:9/10👍揚揚環境指數:9/10👍 (又鄰近地鐵站)揚揚味道指數:9/10👍揚揚服務指數:9/10👍(由reception 到經理都好nice)揚揚抵食指數:9/10👍揚揚返食機會:9/10👍
煙三文魚菠菜班尼迪蛋🥚
海膽汁黑松露意粉🍝
香辣茄汁大蝦🦐意粉
焦糖梳乎厘班戟
揚揚整體指數:9/10👍
揚揚環境指數:9/10👍 (又鄰近地鐵站)
揚揚味道指數:9/10👍
揚揚抵食指數:9/10👍