2024-09-26
💖 MORE YOGURT (尖沙咀)✨尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️大家知唔知道大肚就係要飲天然嘢🤤我一直都好鍾意飲乳酪,MORE YOGURT係甄選內蒙古草原牧場嘅乳酪,堅持還原食材自然的味道🌿夠哂健康‼️。今日同老公行過K11Musea發現More Yogurt季節限定出左藍莓口味😋每日限量發售!今日早去,所以仲有得買‼️-藍莓乳酪奶昔🫐 $45我老公第一個超唔鍾意食水果嘅人,唯一令佢可以放落口嘅就只有藍莓🤣,所以今次嘅乳酪奶昔佢都選擇咗藍莓口味😌。佢好快就已經成杯飲晒!我諗要每個星期都帶佢嚟飲返杯。-藍莓牛油果乳酪奶昔🥑 $49佢地嘅原創牛油果乳酪奶昔系列 ,年售杯量超2千萬杯,你話唔試下點得呢!見佢做緊季節限定,所以我就揀咗藍莓同埋牛油果口味,有大半舊原切牛油果鋪面💚飲晒之後仲可以食埋舊牛油果😳
💖 MORE YOGURT (尖沙咀)
-藍莓乳酪奶昔🫐 $45
-藍莓牛油果乳酪奶昔🥑 $49