2024-07-17
呢間新開嘅日式放題店位於銅鑼灣B出口步行幾分鐘就到。餐廳主打任食壽喜燒。有五個級別嘅套餐可供選擇,最平$228就食到。點左個最豐富嘅Level 5餐 :🍽️《嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放堤》呢個套餐可以一次過可以食到115品。套餐包任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物、甜品同火鍋配料。另外,新開張限定,每4位預訂惠顧lv 5餐會送龍蝦刺身一隻。🦞原隻龍蝦刺身入口唔算好甜,但尚算新鮮厚肉。🥩以下呢幾款肉我幾鍾意,入口鮮嫩雪花分布幾均勻。山形縣產藏王和牛上肉、山形縣產藏王和牛赤身肉、和牛牛舌🌟每位加$100可以食埋A5霜降黑毛和牛 ,呢款肉真係超有驚喜!🤩點埋蛋漿更加juice,入口即溶,配上壽喜燒湯底,超滿足呀😋。刺身推介:帆立貝、三文魚🍣壽司:每位加送壽司拼盤,有大拖羅/中拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛、三文魚腩壽司各一件。🍤炸物方面選擇都有好多,包括:日本廣島蠔、鮑魚、芝士年糕、迷你一口芝士🧀、蟹肉忌廉薯餅、炸蠔🦪、炸雞🍗、炸餃子等等。全部都新鮮即炸,特別推介炸蠔同芝士年糕。甜品:每人仲有一份日式疏乎厘班戟🥞。自助區都提供好多飲品、自家製甜品、火鍋配料、前菜、關
🦞原隻龍蝦刺身入口唔算好甜,但尚算新鮮厚肉。
🥩以下呢幾款肉我幾鍾意,入口鮮嫩雪花分布幾均勻。
山形縣產藏王和牛上肉、山形縣產藏王和牛赤身肉、和牛牛舌
刺身推介:帆立貝、三文魚
全部都新鮮即炸,特別推介炸蠔同芝士年糕。
甜品:每人仲有一份日式疏乎厘班戟🥞。
自助區都提供好多飲品、自家製甜品、火鍋配料、前菜、關東煮 🍢、咖喱飯🍛、雪糕🍦同日式和食都係無限任食。仲有百味堂雪糕可以自己唧。
📝整體而言:餐廳座位寬敞,仲有有日式榻榻米同獨立包廂,和牛質素性價比高,其他食物質素都吾錯,有行過不妨試試。絕對不會令你失望。