呢間都幾紅,最近喺石硤尾仲開左分店,緊記佢5:30pm last order,因為我地失敗過一次😂Badass Grilled Street Corn $62燒粟米都幾辣,但幾野味同埋多汁嘅,幾刺激!Spicy Sichuan Chicken Grilled Cheese $80外層好脆,但佢切得細件,唔會太界口,里面腍身;四川麻辣都幾出;雞絲幾嫩滑。Wagyu Cheese Burger w/ nachos chips $139漢堡既醬好好味,牛肉熟度岩岩好,多汁既。Peanut Butter Chocolate Milkshake $59Baileys Coffee Milkshake $69Strawberry Lemonade Soda $48我就試左有朱古力🍫花生🥜醬奶昔,比fiveguys稀d 飲落冇咁辛苦,冇果種好難吞既感覺,裏面有花生🥜碎 ,好香、好有咬口 。記得預留時間排隊🫶🏻😌🤟🏻最新餐牌:

燒粟米都幾辣,但幾野味同埋多汁嘅,幾刺激!

漢堡既醬好好味,牛肉熟度岩岩好,多汁既。

Baileys Coffee Milkshake $69
Strawberry Lemonade Soda $48

記得預留時間排隊🫶🏻

😌🤟🏻
最新餐牌:
2022-07-10
2022-07-04 536 浏览
🥞Pancake burger🍔 (Bacon🥓, fried eggs🍳, portobello🍄) ($108) The bun is replaced by pancakes and sunny-side-ups. Portobello is insanely juicy. The combination of saltiness (bacon) and sweetness (maple) gives an interesting experience. 🥤Peanut butter chocolate milkshake + whip cream ($63 + $4)🥤It’s crunchy, densely flavoured and thick like you’re drinking peanut butter. Very satisfying.🥤Matcha milkshake + whip cream($63 + $4)I’m a big fan of matcha🍵. The drink’s rich, sweet and delicious. I like ho

🥞Pancake burger🍔

I’m a big fan of matcha🍵. The drink’s rich, sweet and delicious. I like how smooth the balance of flavor feels in the mouth🤤

🧀Cheesy fries ($45)🍟
Crispy and cheesy! Although the cut is thinner I expected I still Love it!😋

🏠Ambience
- Colourful decor🇺🇸
- Limited seats
- Kinda packed
2022-06-24 606 浏览
芝士煙肉三文治($76)以為呢個配搭坐底都會好味,點知真係一般,cp值都幾低🥲因為啲配料唔係好平均咁樣分配喺個三文治入面,所以有啲位會突然試到芝士有啲奇怪酸味, 搶咗其他配料嘅味。雖然整體都未到好差,但係就真係少失望,始終一直都想食呢間嘢☹️Caramel Peanut Butter Bacon Milkshake $73 (+$4 whipped cream) 👉🏻就覺得真係幾貴,同埋都真係好一般,偶然食到少少Bacon碎就會覺得好突兀🥲🥲點餐嘅時候店員有問朋友要唔要whipped cream ,以為唔使額外加錢點知要加$4同埋cream唔香🥲Matcha Milkshake $63 (+$4 whipped cream) 👉🏻冇咩特別但係飲得出係比較廉價嘅抹茶🥲 $63唔應該俾啲咁嘅嘢😕

芝士煙肉三文治($76)

呢間咁有美式風情既小店係奶昔專門店,仲有好幾款Comfort food姐係好邪惡既野,例如芝士治、Pancake、薯條等等🍟之前去過西環店,好鍾意佢既風格、設計,好鬼馬好型咁😎呢日已經食完lunch就再黎飲下野坐下咁🥤🔸Key Lime Pie 🥤🔸Classic Chocolate 🍫 一人一杯奶昔,英式青檸派就比較傑身啲,如果自己飲晒會飽左😂佢有啲青檸皮,有啲口感,酸酸地咁。朱古力就無咁傑,味道正常😛🔸Cheesy Fries 🍟因為有最低消費每人$75,就加多個薯條🍟芝士味比較鹹,薯條係幼身嗰種,都幾脆!📍#NoMilkshakeNoLife (#石硤尾美食)石硤尾白田街13號美葵樓地下G01號舖

🔸Key Lime Pie 🥤

🔸Classic Chocolate 🍫

🔸Cheesy Fries 🍟

📍#NoMilkshakeNoLife (#石硤尾美食)
石硤尾白田街13號美葵樓地下G01號舖
2022-05-22 539 浏览
之前跟朋友一起點了檸檬梳打、青檸奶昔加玉米片、芝士薯條、爆米花蜜糖香蕉煙肉pancake。本來只想點青檸奶昔,店員有推薦加玉米片,所以就加了試試看,喝了之後覺得真的很配,沒有加的話就少了一種口感。芝士薯條剛送到的時候吃了幾口,熱的時候吃更好吃。pancake的料雖然都是咸甜咸甜的,但也很配。
2022-05-16 493 浏览
全港最好味嘅MILKSHAKE! 邪惡之選!呢度嘅milkshake一試難忘,成日都特登過黎買外賣飲😍我嘅至愛係Peanut butter chocolate, 香濃嘅朱古力同花生醬配搭冇得輸,入面仲有粒粒花生,每一啖都令我讚嘆不絕🤣 抹茶係新味道,茶味好出,抹茶味唔會話好假,有少許回甘。另外都試過Oreo,milkshake 係雲呢拿味,配上粒粒嘅朱古力同埋Oreo碎,超級好味!石塘咀分店餐廳空間較細,得三四張枱,weekend黎就要早啲啦!
全港最好味嘅MILKSHAKE! 邪惡之選!
呢度嘅milkshake一試難忘,成日都特登過黎買外賣飲😍
抹茶係新味道,茶味好出,抹茶味唔會話好假,有少許回甘。

2022-05-04 600 浏览
🍪【#西環】No Milkshake No Life💥芝士拉絲美味爆燈💥.🍪知道有呢間餐廳好耐,又一直冇試👀今次一試,發現佢簡直係芝士控嘅天堂😍✧For anyone who is crazily obsessed with cheese, here is the heaven to get your cheese fix!🍪店內裝潢色彩繽紛,播放輕快音樂,活力十足☀️位置不多✧Colorful decor and spirit-lifting music bring liveliness to the dining place. Seats are limited! ~~~~~~~~~~~~~🍽 和牛芝士漢堡配香辣薯條 Wagyu Cheese Burger w/ fries $138(4/5)☺️和牛漢堡扒肉質嫩滑,蕃茄生菜夠新鮮店員推介加大啡菇(+$20),好juicy!😍醬汁有啲似千島醬,我麻麻地🥺升級芝士薯條(+$10)😍好多芝士😋煙韌拉絲又香濃👍🏻✧It’s tender patty pairing with fresh tomato and lettuce. Glad we
🍪【#西環】No Milkshake No Life
💥芝士拉絲美味爆燈💥
🍪店內裝潢色彩繽紛,播放輕快音樂,活力十足☀️位置不多

和牛芝士漢堡配香辣薯條

☺️和牛漢堡扒肉質嫩滑,蕃茄生菜夠新鮮
店員推介加大啡菇(+$20),好juicy!😍
醬汁有啲似千島醬,我麻麻地🥺
升級芝士薯條(+$10)😍好多芝士😋煙韌拉絲又香濃👍🏻
Glad we took the server’s advice to fit in a juicy portobello and it’s a delight!
The sauce tastes like thousand island dressing.
We add $10 to upgrade the french fries to cheese fries. It is highly recommended!
🍽 煙肉烤芝士治 Bacon Grill Cheese $76 (5/5)
煙肉烤芝士治

必試嘅超邪惡爆漿芝士治!😈
我地都超級鍾意芝士!大大啖食好滿足🥺🥺🥺
煙肉炸得脆卜卜😋
推介一定要加焦糖洋蔥(+$8)‼️
會將成個芝士治味道昇華10倍😍
另外加咗太陽蛋(+$10)🍳
一切開蛋漿就流晒出嚟🤤味道好夾
✧Who’s down for the melty, gooey and addictive cheese? This sure is the flawless grilled cheese sandwich with crunchy bacon. Treat yourself better and add caramelized onions (+$8) . I assure you the sandwich will taste 10 times better. An extra sunny-side-up is similarly fitting.
焦糖花生煙肉奶昔 Caramel Peanut Butter Bacon Milkshake $69 (4/5)
焦糖花生煙肉奶昔

一向唔飲奶昔,嚟到循例試下招牌款式
花生醬味極香濃😳口感綿密細滑☺️
最特別係加咗好多煙肉碎,幾過癮,有啲似花生碎🤣不過其實對整體味道影響唔大
焦糖味就唔係好突出
✧As the restaurant name tips off, its specialty lies in milkshake. This signature milkshake is silky-smooth and densely flavored, best known for the creative addition of bacon crumbles that elevates the overall texture (while it actually does not change the taste of the drink).
~~~~~~~~~~~~~
🍪嚟到一定要食芝士治!
✧Grilled cheese sandwich is the must-order dish!

~~~~~~~~~~~~~
味道 Taste:🍪🍪🍪🍪🍪/5 (芝士治 Grilled Cheese Sandwich)
環境 Ambience:🍪🍪🍪🍪/5
和牛芝士漢堡配香辣薯條
煙肉烤芝士治
焦糖花生煙肉奶昔
2022-04-26 450 浏览
以前喺附近返學嘅時候都幾鍾意食 @nomilkshakenolife 😋印象中佢哋嘅嘢食好邪惡好好食,所以今次特登返西環食!不過今次食完就有少少失望🥺可能冇食到佢哋最出名最邪惡嘅grilled cheese ಠ_ಠ假期大概1:00去到等幾張枱15分鐘左右度,都合理~ღ 太陽蛋牛肉薯條 $108基本上所有嘢加蛋汁對我來講都會加分😋薯條香脆,粒粒牛肉有唔同香料嘅味道,少辣,幾過癮。但整體唔算太特別,比較推介牛扒芝士薯條😝有得啖啖肉咁食正啲!╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟮/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳/𝟭𝟬ღ 美式班戟漢堡 $108配料豐富;有兩隻太陽蛋🍳、蒜蓉大啡菇🍄同埋煙肉🥓,配埋楓糖醬,一鹹一甜記得意~可惜pancake口感比較失望,有啲乾。下次都係食grilled cheese 🧀╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟲.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟲/𝟭𝟬ღ 皇者焦糖花生醬真脆煙肉 $69印象中之前飲過呢個覺得麻麻,但今次三樣嘢之中奶昔最好飲!!質感好滑,特別鍾意煙肉碎,大大粒有咬口,又增添鹹香味!不過花生醬味同埋焦糖味都好香濃,兩個人share人會好啲✨╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬 𝗿

假期大概1:00去到等幾張枱15分鐘左右度,都合理~

ღ 太陽蛋牛肉薯條 $108

ღ 美式班戟漢堡 $108

ღ 皇者焦糖花生醬真脆煙肉 $69
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟲/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬

𝗡𝗼 𝗠𝗶𝗹𝗸𝘀𝗵𝗮𝗸𝗲 𝗡𝗼 𝗟𝗶𝗳𝗲 @nomilkshakenolife
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟲.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_saiwan #BELLYwongs_shekkipmei
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_western #BELLYwongs_cheese
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_affordable • $𝟭𝟱𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ᴍᴀʏʙᴇ
✵ 𝒓𝒆𝒎𝒂𝒓𝒌𝒔
╰┈➤
喜歡海量芝士的 大慨也會對這家的浮誇粉紅色三文治有興趣熱烘至香脆可口的麵包 用紅菜頭染上天然的玫紅色夾層中洶涌澎湃而岀的半融芝士 咬起來軟軟糯糯的口感 好不過癮(๑♡∀♡๑)相比之下 包面刨上一絲絲乾身的𝗣𝗮𝗿𝗺𝗲𝘀𝗮𝗻 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝗲喜歡能食岀原有芝士的奶香 味道則較濃和鹹 和牛漢堡味道不錯 麵包烘得乾身略帶硬脆感中間的和牛吃起來很𝗝𝘂𝗶𝗰𝘆的牛肉味 厚度也是給的慷慨少不了伴上卜卜脆的幼身薯條 加上少許辣味香草粉 滋味十足還有~還有~最期待的花生醬𝗺𝗶𝘅煙肉口味奶昔不止真才實料的多醬多焦糖 質地稠杰的重口味連每一啖入口都食到咸咸脆脆的煙肉粒花生粒光是飲這個奶昔 應該也能飽上好幾個小時結果把它們加起來 成了一段超級邪惡兼高卡的下午茶時光(笑)𓇠𖤥 𝗡𝗼 𝗠𝗶𝗹𝗸𝘀𝗵𝗮𝗸𝗲 𝗡𝗼 𝗟𝗶𝗳𝗲西環石塘咀山道31-37號地下A舖༶ 黐線芝士黐住芝士治 ₇₈༶ 和牛芝士漢堡包配薯條 ₁₃₅༶ 皇者焦糖花生醬真脆煙肉奶昔 ₆₉𓇠
喜歡海量芝士的 大慨也會對這家的浮誇粉紅色三文治有興趣
熱烘至香脆可口的麵包 用紅菜頭染上天然的玫紅色
夾層中洶涌澎湃而岀的半融芝士
咬起來軟軟糯糯的口感 好不過癮(๑♡∀♡๑)
喜歡能食岀原有芝士的奶香 味道則較濃和鹹

還有~還有~最期待的花生醬𝗺𝗶𝘅煙肉口味奶昔
不止真才實料的多醬多焦糖 質地稠杰的重口味
連每一啖入口都食到咸咸脆脆的煙肉粒花生粒
光是飲這個奶昔 應該也能飽上好幾個小時
結果把它們加起來 成了一段超級邪惡兼高卡的下午茶時光(笑)

𓇠

𓇠
皇者焦糖花生醬真脆煙肉奶昔 ₆₉
皇者焦糖花生醬真脆煙肉奶昔 ₆₉
2022-04-16 312 浏览
Overhyped but lives up to it, the menu choices are diverse and have original takes on both Asian/Western palettes Would prefer to see more choices on milkshakes, it’s super limited and not that original from other places like shakeshack/five guys…Service is great but wouldn’t recommend going on a week end due to long queuing

2022-04-11 379 浏览
好耐無出去食野, 我倆就去食好啲喇🤗 近近喺屋企附近睇下有咩正野食😏最終揀左呢間 "No Milkshake No Life", 因為見到相好吸引!!我地叫左🍔和牛芝士漢堡配香辣薯條- 漢堡煎得好香少少濃, 但非常 juicy, 中間既焦糖洋蔥, 完全係個漢堡既重點, 十分清甜, 配合成個包完全無膩感! 🍟太陽蛋牛肉薯條- 好似食 nachos 咁, 不過係薯條, 個醬汁味道酸酸辣辣, 泰國味道好重, 都好食!🥤皇者焦糖花生醬真脆煙肉奶昔- 濃濃既花生醬配上有口感既脆煙肉, 甜甜咸咸, 口感好匯豐又好特別!🥤花生醬朱古力奶昔- 花生醬非常濃厚, 配合朱古力, 真係非常夾!

我地叫左
🍔和牛芝士漢堡配香辣薯條

🍟太陽蛋牛肉薯條

🥤皇者焦糖花生醬真脆煙肉奶昔

🥤花生醬朱古力奶昔
- 花生醬非常濃厚, 配合朱古力, 真係非常夾!
2022-04-10
  • 皇者焦糖花生醬真脆煙肉
  • 和牛芝士漢堡包配薯條
  • 花生醬朱古力奶昔
2022-03-23 545 浏览
#_bigfoodbaby西環#_bigfoodbaby石硤尾呢排真係少出去食飯🙈所以都係post返啲倉底貨🤣呢間係美式餐廳應該好多人都識,尤其鄰近薄扶林大學,係好多學生嘅飯堂😋但係西環分店嘅環境真係較細,座位亦偏窄,可能石硤尾分店會好坐啲🧐🌝黐線芝士黐住芝士治 $78真係名副其實嘅黐線芝士,真係多到黐線🤣而且熱辣辣勁拉絲粉紅色的三文治係因為落咗紅菜頭,不過真係太多cheese要兩份share先得唔係就太膩🌝Key lime pie $69酸酸甜甜幾清新,Balance 返奶昔本身嘅膩,而入面真係飲到lime pie嘅批碎,幾有口感✨📍No Milkshake No Life (山道) (西環)西環石塘咀山道31-37號地下A舖📍No Milkshake No Life (白田街) (石硤尾)石硤尾白田街13號美葵樓地下G01號舖
#_bigfoodbaby西環
#_bigfoodbaby石硤尾

呢排真係少出去食飯🙈
所以都係post返啲倉底貨🤣
呢間係美式餐廳應該好多人都識,
尤其鄰近薄扶林大學,
係好多學生嘅飯堂😋
但係西環分店嘅環境真係較細,
座位亦偏窄,
可能石硤尾分店會好坐啲🧐

🌝黐線芝士黐住芝士治 $78
真係名副其實嘅黐線芝士,
真係多到黐線🤣而且熱辣辣勁拉絲
粉紅色的三文治係因為落咗紅菜頭,
不過真係太多cheese要兩份share先得唔係就太膩

🌝Key lime pie $69
酸酸甜甜幾清新,
Balance 返奶昔本身嘅膩,
而入面真係飲到lime pie嘅批碎,
幾有口感✨

西環石塘咀山道31-37號地下A舖

石硤尾白田街13號美葵樓地下G01號舖
2022-02-02 956 浏览
Double wagyu cheese burger with fries $178 Bacon grilled cheese $76 Caramel peanut butter bacon milkshake$69.本來想食佢嗰個痴線芝士三文治,但係佢話而家冇做所以最後叫咗個Bacon grilled cheese,都拉到芝士出嚟嘅但係就冇痴線芝士三文治嗰個個畫面咁震撼.至於個漢堡店員一開始已經極力推介所以我哋都叫做真係好多肉汁嘅咬落去都係好食同埋感覺到係新鮮嘅,最緊要係即叫即整,另外啲薯條係幼薯條,要額外叫佢比茄汁.奶昔就真係無敵啦餐廳係個長上面都寫咗佢係全港最好飲嘅奶昔,我覺得佢真係我飲過奶昔入邊最好飲嘅,裏面有啲煙肉嘅睡得再加埋花生醬嘅香味而且又好又幼滑,真係好正.CP值及夠飽價錢係正常啦,burger 店價錢嘅,份量都正常🥺.翻啅行開經過會買杯奶昔🤣
Bacon grilled cheese $76
CP值及夠飽
價錢係正常啦,burger 店價錢嘅,份量都正常🥺
翻啅
行開經過會買杯奶昔🤣
2022-01-31 587 浏览
📍No Milkshake No Life - #YFF西環-呢間邪惡指數超標既餐廳一直都係我既bookmarks入面 店內環境玩味十足 好多美式deco 打卡一流~餐廳主打comfort food 啱晒大家cheat day過黎放縱一下🤡-🔸堅揪真煙肉芝士治 ▫️𝘽𝙖𝙘𝙤𝙣 𝙂𝙧𝙞𝙡𝙡𝙚𝙙 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 ($76)三文治即叫叫烘 上菜時非常熱辣辣麵包用上danish toast 烘到非常香脆 極重牛油香!但包身較油 拎起黎食嗰陣成手都係油 有啲狼狽🥶入面夾咗滿滿既拉絲芝士同埋煙肉 建議大家要趁熱食 如果唔係芝士凍咗就會變硬 咁就影響口感架喇~-🔸炸辣雞漢堡配薯條▫️𝙁𝙧𝙞𝙚𝙙 𝘽𝙪𝙛𝙛𝙖𝙡𝙤 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙬/ 𝙁𝙧𝙞𝙚𝙨 ($88) 呢個burger比我想像中有驚喜😜炸雞炸到外脆內軟 入面既雞肉一啲都唔乾 反而嫩滑有肉汁醬汁酸酸辣辣 幾解膩開胃 配料有Mexican chilli、芝士、生菜 同埋焦糖洋蔥 同埋整體成個包幾有墨西哥風味 🇲🇽而伴碟既薯條都誠意滿滿 用咗裏上紅椒粉既cajun fries 甜甜地又香身脆口 夠晒惹味🍟-🔸花生醬朱古力奶昔 ▫️𝙋𝙚𝙖𝙣𝙪𝙩 𝘽
呢間邪惡指數超標既餐廳一直都係我既bookmarks入面
店內環境玩味十足 好多美式deco 打卡一流~
🔸堅揪真煙肉芝士治
▫️𝘽𝙖𝙘𝙤𝙣 𝙂𝙧𝙞𝙡𝙡𝙚𝙙 𝘾𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 ($76)
三文治即叫叫烘 上菜時非常熱辣辣
但包身較油 拎起黎食嗰陣成手都係油 有啲狼狽🥶
🔸炸辣雞漢堡配薯條
呢個burger比我想像中有驚喜😜
炸雞炸到外脆內軟 入面既雞肉一啲都唔乾 反而嫩滑有肉汁
甜甜地又香身脆口 夠晒惹味🍟
🔸花生醬朱古力奶昔
▫️𝙋𝙚𝙖𝙣𝙪𝙩 𝘽𝙪𝙩𝙩𝙚𝙧 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙈𝙞𝙡𝙠𝙨𝙝𝙖𝙠𝙚 ($59)
黎得呢間餐廳食野又點可以唔試吓佢地既特色奶昔~
好可惜皇牌既焦糖花生醬煙肉奶昔已經一早sold out😢😢
不過今次呢杯花生醬朱古力奶昔都好有驚喜 飲落口感同味道都非常非常濃郁 好漿口 但味道又唔會甜到起啖
而且入面仲飲到粒粒既粗粒花生碎 增加口感之餘仲幫到成杯奶昔提升層次 水準十足 果然係招牌飲品😚
2022-01-24 467 浏览
星期六的中午與兩個囡帶埋隻狗🐶來探店,泊車喺保德街咪錶位,行過嚟好方便,其實佢個位置就喺香港大學站地鐵站對出。小店走美式風格,內裏裝修色彩繽紛,年青化。因為我們帶了狗仔🐶,所以安排坐在店內唯一的露天茶座,四周被植物包圍,環境幾舒適。一大兩小order了焦糖花生🥜醬真脆煙肉奶昔$69紅莓🍓醬烤芝士冶$65牛肉墨西哥夾餅$98炸辣雞漢堡配薯條$98,薯條加芝士另加$10焦糖花生🥜醬真脆煙肉奶昔:鹹鹹甜甜,仲食到煙肉碎,幾特別。👍👍紅莓🍓醬烤芝士冶:新鮮紅莓🍓醬,加上澎湃嘅芝士,麵包焗得香脆,外脆內軟。👍👍牛肉墨西哥夾餅:比較辣,小朋友未必食到,配上香草及醬汁👍👍炸辣雞漢堡配薯條:另加$10加芝士醬,份量大,炸雞、薯條都是即炸,🐔肉保留肉汁,好食。👍👍整體食物質素不錯,環境也舒適,年青人聚腳的好地方。

一大兩小order了
焦糖花生🥜醬真脆煙肉奶昔$69
紅莓🍓醬烤芝士冶$65
牛肉墨西哥夾餅$98
炸辣雞漢堡配薯條$98,薯條加芝士另加$10

牛肉墨西哥夾餅:比較辣,小朋友未必食到,配上香草及醬汁👍👍

整體食物質素不錯,環境也舒適,年青人聚腳的好地方。

2022-01-15