2022-07-11
呢間都幾紅,最近喺石硤尾仲開左分店,緊記佢5:30pm last order,因為我地失敗過一次😂Badass Grilled Street Corn $62燒粟米都幾辣,但幾野味同埋多汁嘅,幾刺激!Spicy Sichuan Chicken Grilled Cheese $80外層好脆,但佢切得細件,唔會太界口,里面腍身;四川麻辣都幾出;雞絲幾嫩滑。Wagyu Cheese Burger w/ nachos chips $139漢堡既醬好好味,牛肉熟度岩岩好,多汁既。Peanut Butter Chocolate Milkshake $59Baileys Coffee Milkshake $69Strawberry Lemonade Soda $48我就試左有朱古力🍫花生🥜醬奶昔,比fiveguys稀d 飲落冇咁辛苦,冇果種好難吞既感覺,裏面有花生🥜碎 ,好香、好有咬口 。記得預留時間排隊🫶🏻😌🤟🏻最新餐牌:
燒粟米都幾辣,但幾野味同埋多汁嘅,幾刺激!
漢堡既醬好好味,牛肉熟度岩岩好,多汁既。
Baileys Coffee Milkshake $69
Strawberry Lemonade Soda $48