2001-10-11 9 浏览
之前的食評以為係UCC cafe,更正: 呢間的麵包好好味,都算多種類,成日都有新鮮出爐的麵包,價錢唔算貴.
2001-09-19 16 浏览
我試過take away 格仔三文治,好似街邊D仲好食, D蛋榚&coffee 都好普通,又唔平,不如上一層去EAT,或者上到去二樓的Pacific coffee仲好喇.
2001-09-18 13 浏览
呢度d牛角包仔真係好好味~又香又脆又抵食~其他麵包都好好味!!
呢度d牛角包仔真係好好味~
又香又脆又抵食~
其他麵包都好好味!!
2001-06-29 13 浏览
芝士波波熱食好香幾好味,超熟麵包o係日本係NO.1 best seller, o黎到HK 都一樣好賣,事實上亦都真係好夠彈性其實日本麵包勝在製法嚴緊,而且夠創意,成日有新款.不過日本麵包有個通病:甜包真係甜o左D
2001-06-28 10 浏览
西餅:「三角綠茶餅」幾好,好香綠茶味;「士多啤梨拿破侖」就普通啦(可能因為腍o左),不過入面o的Custard Cream 都唔差…但「三角朱古力餅」就無乜朱古力味;麵包方面,豆沙包同杏仁酥都幾好!其他就普普通通喇…我個人認為,一般日式或連瑣式餅店o既麵包都無港式o個o的做得咁好、咁鬆軟;但係佢o地o係餡料o既味道同選擇方面又較優勝喎;真係各有千秋,好難取捨~
麵包方面,豆沙包同杏仁酥都幾好!其他就普普通通喇…