2011-11-01 19 浏览
網上團購了二人套餐 餐單如下ancake Colours 套餐 (2人份)任選以下精美小食一客1.燒岩蠔拼盤6隻(價值$119) 2.燒原條豬仔肋骨配薯菜(價值$185) 3.餐牌上pizza任選一款(價值$130) 4.紐約芝士餅及藍莓芝士餅各一 + 法式焦糖燉蛋(價值$96)任選以下飲品一款1.美國加洲California U.S.A 進口 Red Wine750ml(價值$196)或 White Wine750ml(價值$185) 1枝2.餐牌上調酒類飲品任選2杯(價值$174)3.餐牌上特式飲品類任選2杯(價值$84)4.餐牌上任選啤酒類半打(價值$138)買之前沒看清楚 以為個套餐係有前菜燒蠔,豬肋骨,pizza 加甜品.去到先知 只係選一樣 感覺好誤導性 點會有燒蠔同芝士餅同d pizza放埋一齊比人4選一做主菜架用餐時聽到旁邊個2個團購食客一樣誤會了...!既然已買了只好叫個比較有信心既野 燒原條豬仔肋骨配薯菜等了20分鐘才來 薯條不錯 比m記好食不過個豬仔骨唔掂 非常咸 個汁好似李x記既叉燒醬...肉好鞋 而且肉身十分干 食完條舌頭咸到麻痺叫了2杯沙冰 奇異果鮮果沙冰
網上團購了二人套餐 餐單如下:

Pancake Colours 套餐 (2人份)
任選以下精美小食一客
1.燒岩蠔拼盤6隻(價值$119)
2.燒原條豬仔肋骨配薯菜(價值$185)
3.餐牌上pizza任選一款(價值$130)

任選以下飲品一款
或 White Wine750ml(價值$185) 1枝
2.餐牌上調酒類飲品任選2杯(價值$174)
3.餐牌上特式飲品類任選2杯(價值$84)
4.餐牌上任選啤酒類半打(價值$138)

去到先知 只係選一樣
用餐時聽到旁邊個2個團購食客一樣誤會了...!
既然已買了只好叫個比較有信心既野 燒原條豬仔肋骨配薯菜

等了20分鐘才來 薯條不錯 比m記好食
不過個豬仔骨唔掂 非常咸 個汁好似李x記既叉燒醬...
肉好鞋 而且肉身十分干 食完條舌頭咸到麻痺

叫了2杯沙冰 奇異果鮮果沙冰 顏色鮮綠 一飲感覺就知唔係鮮果..
另一杯紅豆綠茶都ok

$120 基本只係買個薯條同2杯野 因為個豬仔骨真係食左幾啖就沒有食了!

2011-11-01
2011-10-29 9 浏览
男友在團購買了此家cafe的coupon,所以有機會來試。早一天卜位都無問題。入座時侍應好有心咁嘗試揾窗邊位比我哋,但最後都冇,算吧,無乜所謂,有心已經好難得了。餐湯係忌薕粟米湯,其實又係麵粉湯一碗。不過不失,一般啦。饅魚蛋包飯,個飯細到一定食唔飽一個成年男人。但味道都OK。十二安士煎豬扒蛋包飯-落枱時嗰刻係牽動食慾,個蛋包飯明顯比饅魚嗰碟大好多。滿心歡喜鋸豬扒了,不知道餐廳是否想考驗客人的耐性及牙力,真係有趙口到呢.......食左一舊已經想放棄淨番嗰一大塊。除左勁有咬口既豬扒外,整碟野既味道,特別係蛋包飯真係好好食。餐飲,整個餐牌勻勻三,四十樣,只有兩個綠茶同檸茶唔使加錢。甜品方面,今日係朱古力奶凍,有黏性又帶彈力既奶凍,唔講我會以為自己食緊彈牙芝麻糕,仲要係失敗左嗰隻。最後,值得一提既係洗手間,傳出一股惡臭,今人食慾都掩蓋既惡臭。餐廳方面真係有必要檢討這一點。想找待應既時候, 每次都要企高個身, "樣樣下", 每次都要1-2 mins先至有人應. even係埋單本人就認為,無任何原因令我再黎幫襯,試過一次就完完全全足夠有餘了,失望!
男友在團購買了此家cafe的coupon,所以有機會來試。

早一天卜位都無問題。
餐湯係忌薕粟米湯,其實又係麵粉湯一碗。不過不失,一般啦。
湯 - 不過不失
饅魚蛋包飯,個飯細到一定食唔飽一個成年男人。但味道都OK。
饅魚蛋包飯 - 份量少得有點兒哪個
煎豬扒蛋包飯 - 份量足, 但豬扒奇韌
餐飲,整個餐牌勻勻三,四十樣,只有兩個綠茶同檸茶唔使加錢。

十分彈牙既朱古力奶凍

2011-10-21
煎豬扒蛋包飯 - 份量足, 但豬扒奇韌
友人說一直很期待去這一間餐廳,因為有多達 60 多款 Board Game和美麗的環境去到發現只得波子棋,飛行棋和UNO是免費的,其他都是VIP專用,而VIP一年年費是$60,非常失望…我們一行四人點了個五百多元的四人餐,包括4個餐湯,2個主菜,1個小食拼盤,4個甜品,4個飲品先說服務,除了女經理外所有人都是愛理不理, 態度還不是很友善. 不是不答問題就是動作超慢食物倒是來得很快,5分鐘所有食物已經到齊了!先說餐湯,今日的是日餐湯是羅宋湯,味道也可以主菜點了豬肋骨和黑松露野菜意大利飯. 豬肋骨比想像中大份,有層厚厚的肥膏,肉質比較乾但也不錯. 而意大利飯是沒有味道沒有忌薕而且乾到似黏土,友人要用茄汁調味PIZZA 點了夏威夷口味的, 一咬落去麵包還麵包, TOPPING還TOPPING. 而且沒有味道還出水了,很”特別”的一個PIZZA小食拼盤,春卷真係好難食,原本是青咖喱軟殼蟹春卷,味道似WASABI,有難忘的回憶.薯條唔脆, 雞翼腸仔尚可飲品點了雪糕紅豆滑冰,芒果益力多滑冰和熱菊花檸蜜, 雪糕紅豆滑冰即是紅豆冰, 也OK. 友人說芒果益力多滑冰很難飲但熱菊花檸蜜還不錯.甜品點了乳酪

食物倒是來得很快,5分鐘所有食物已經到齊了!

先說餐湯,今日的是日餐湯是羅宋湯,味道也可以

.薯條唔脆, 雞翼腸仔尚可

甜品點了乳酪雪糕宇治綠茶, 芒果乳酪雪糕和香蕉PANCAKE. 乳酪雪糕味道怪怪的,而且也太甜了,所以食了1/3已放棄了!

環境可以,但SOFA很不舒服,成日差D滑下去. 而我們結果只玩了飛行棋和UNO,但也玩得很開心

整體來說, 食物服務是差的,回憶是好的

2011-10-16
2011-09-28 7 浏览
已經是第四次來到這間cafe 了但今次才第一次和老公來老公入到去話覺得環境都幾舒服我們叫了兩客晚餐+一客小食豬肋骨 ~ 好大條呀. 差點吃不完. 肉好淋. 味道也挺不錯的芝士鵝肝雞扒軟殼蟹飯可能我唔like 鵝肝. 個汁味道我就一般. 但個軟殼蟹炸得好好味. 又夠脆. 又夠咸買相有少少差la. 但都ok ge我地另外加咗個芝士肉醬薯條. 我之前食過覺得好好味的. 今天的味道好似有點不同.但又唔係難食. 普普通通晚餐其實還包了餐湯. 飲品和一客小甜品. 甜品是朱古力奶凍. 因為個人不好奶類製品. 所以沒嘗試了他們的飲品有杯麥香紅茶都幾好味的. 清清地而由於今次有團購coupon 的關係. 兩個人埋單才160 完呢 ! 抵 !!! . 平時只係個豬仔骨都已經 $168 了
已經是第四次來到這間cafe 了

但今次才第一次和老公來

老公入到去話覺得環境都幾舒服

我們叫了兩客晚餐+一客小食

芝士鵝肝雞扒軟殼蟹飯

買相有少少差la. 但都ok ge
但又唔係難食. 普普通通
他們的飲品有杯麥香紅茶都幾好味的. 清清地

而由於今次有團購coupon 的關係.

兩個人埋單才160 完呢 ! 抵 !!! .
平時只係個豬仔骨都已經 $168 了
2011-09-26
  • 豬仔骨
  • 麥香紅茶
2011-09-27 13 浏览
今晚唔想煮飯, 兩隻化骨龍話要去下年青人去既地方, 所以就去左cafe度解決我地既晚餐一入餐廳, 個裝修都唔錯, 又有梳化凳坐~ Good~硬件唔錯, 軟件就麻麻.....Waiter叫極都唔黎...唔黎既原因係...未吹完水...要吹埋幾句先黎...凱撒沙津個汁好怪芝士肉醬薯條...唔夠芝士....個飯好好味...我地三個搶住食...千層闊條麵.....Good....飲品好差....總體唔錯..但仍有改善空間~

一入餐廳, 個裝修都唔錯, 又有梳化凳坐~ Good~

硬件唔錯, 軟件就麻麻.....

凱撒沙津
凱撒沙津個汁好怪
芝士肉醬薯條...唔夠芝士....
個飯好好味...我地三個搶住食...
千層闊條麵.....Good....
飲品好差....

總體唔錯..但仍有改善空間~
2011-09-26
凱撒沙津
2011-09-22 7 浏览
買左團購$28張COUPON都成2個月到今日先同朋友來試下...點知中招...講環境,其實呢度都算乾淨,但衰在一入門口就好大陣塑膠味...來自餐廳既DECRORATION...(好似去左海洋公園哈囉喂咁)即刻無晒食慾點餐時WAITER既態度好似愛理不理咁...叫極唔應...我同朋友點左一份紅酒燴牛尾飯同一份軟殼蟹併咖喱汁龍利柳,點知食落真係嚇死人...紅酒燴牛尾飯:成碟飯乾憎曾,牛尾靭到飛起...完全入唔到口...軟殼蟹併咖喱汁龍利柳:軟殼蟹勁腥,龍利柳食到酸味...紫薯茸尚可接受不過係凍既湯:尚可接受茉香綠茶:太淡...自己茶包沖既仲好飲過佢朱古力奶凍:怪怪地...好大陣雪櫃味...好似放左好多日咁...最後個餐其實同COUPON講既有少少出入,送yogurt變左送朱古力奶凍(當然照要),同朋友食左一啖就放低走人本人對食品質素接受度都算好大,但唔知係呢間野對於團購既客人同walk in既客人有差別定係點...anyway唔駛指意我再來食野...
點餐時WAITER既態度好似愛理不理咁...叫極唔應...
湯:尚可接受
茉香綠茶:太淡...自己茶包沖既仲好飲過佢
2011-09-17
2011-09-20 12 浏览
九月四日 (星期日)老公仔公司曾在此舉辦聯歡晚會,食物質素不俗因此一直都想試試是日經過尖沙咀,心血來潮,就上了去 座位是女皇椅,華麗又帶點浮誇,十分適合攪派對怪不得老公仔上年也在這裡開派對呢店員數目較少,很難才呼喚到店員落單食物種類選擇頗多點了兩個午餐,有湯有飲品和甜品忌廉磨菇湯略為稀不幸中之大幸是蘑菇味很淡很適合老公仔飲用高級餐廳的賣相雖然三文魚肉較碎,肉質尚算新鮮白汁亦相當惹味,意粉軟硬度適中,整體都十分滿意遠遠已經聞到芬香的咖哩味飯粒偏硬,咖哩比想像中辣很惹味的,軟殼蟹非常香脆內裡肉質仍能保持鮮嫩松葉蟹棒則不過不失整碟飯份量十足,老公仔也幾乎不能完成它大菜糕清涼彈牙朱古力味很濃而且不太膩,是不錯的飽飯後甜品一間具質素的樓上café會再來的!
九月四日 (星期日)

老公仔公司曾在此舉辦聯歡晚會,食物質素不俗
因此一直都想試試
是日經過尖沙咀,心血來潮,就上了去
座位是女皇椅,華麗又帶點浮誇,十分適合攪派對
怪不得老公仔上年也在這裡開派對呢
店員數目較少,很難才呼喚到店員落單
食物種類選擇頗多
點了兩個午餐,有湯有飲品和甜品
忌廉蘑菇湯
忌廉磨菇湯略為稀
不幸中之大幸是蘑菇味很淡
很適合老公仔飲用
白汁三文魚意粉
高級餐廳的賣相
雖然三文魚肉較碎,肉質尚算新鮮
白汁亦相當惹味,意粉軟硬度適中,整體都十分滿意
軟殼蟹配松葉蟹棒咖喱飯
遠遠已經聞到芬香的咖哩味
飯粒偏硬,咖哩比想像中辣
很惹味的,軟殼蟹非常香脆
內裡肉質仍能保持鮮嫩
松葉蟹棒則不過不失
整碟飯份量十足,老公仔也幾乎不能完成它
朱古力大菜糕
大菜糕清涼彈牙
朱古力味很濃
而且不太膩,是不錯的飽飯後甜品

一間具質素的樓上café
會再來的!
2011-09-04
白汁三文魚意粉
軟殼蟹配松葉蟹棒咖喱飯
2011-09-10 5 浏览
中午時間入到嚟,人不算太多,同樣侍應都聊聊可數得三四個。入到去自己揀了最入位置坐,當想點餐時可以說叫天不應叫地不聞……最差服務就係有個黑衣女侍應嚟飲品時放係menu上,爭啲就倒瀉,最後連一句sorry都無就行開去,憤怒了……當日點了個XO海皇醬海鮮炒飯,感覺味道怪怪的沒有XO醬海鮮只有魷魚加小青口幾粒,最後上甜品更加難食到無得頂!!!是日團購午餐中午時間入到嚟,人不算太多,同樣侍應都聊聊可數得三四個。入到去自己揀了最入位置坐,當想點餐時可以說叫天不應叫地不聞……是日團購午餐

是日團購午餐

2011-09-03
2011-09-05 37 浏览
下午3點度, 入去冇人帶位, 唔緊要, 自己揾位坐, 但冇俾水, 全餐廳待應得兩三個, 等左好耐都叫唔到人.由於係買左團購既關係, 所以要叫47蚊以下既主菜, 之後就問個黑色馬尾頭既女待應, 換來一句超級冇禮貌既答覆 "唔得, 冇得加$", D語氣仲要係好嚴厲咁. 如果佢有禮貌d係可以接受既, 但而家就好似唔駛俾$咁, 最奇怪係, 轉過頭佢居然同個經理玩到哈哈聲好開心, 原來佢只係對D客黑口黑面冇禮貌囉:. 至於野食, 都好差, 杯0檬茶, 好似清水咁清, 個湯咪係罐頭湯, 而最期望既乳酪雪糕竟然換左個唔知咩既紫色芉頭糕, 其實係冇味既大菜糕, 冇待應講過點解換左, 收左張紙, 仲以為係自己記錯添, 件甜品唔食好過食. 結論 : 唔好花時間食呢間野, 食快餐好過, 只係裝環特別少少, 但服務超差(除左經理), 食物都唔好食.

. 如果佢有禮貌d係可以接受既, 但而家就好似唔駛俾$咁

至於野食, 都好差,
杯0檬茶, 好似清水咁清, 個湯咪係罐頭湯, 而最期望既乳酪雪糕竟然換左個唔知咩既紫色芉頭糕, 其實係冇味既大菜糕, 冇待應講過點解換左, 收左張紙, 仲以為係自己記錯添, 甜品唔食好過食

2011-09-02
2011-08-30 21 浏览
本人買了團購$28的午餐,當中包括(餐湯+主菜+乳樂雪糕+飲品),但主菜到了之後..發覺被騙,原因主菜一般之餘,飲品叫寧茶無寧茶,紅茶又無紅茶味,極之淡如飲水...甘都算了...我地極之期待的乳樂雪糕..職員推說機器壞了,換來大菜糕代替.....本人相隔2星期後用餘下的coupon再book位問職員乳樂雪糕機維修好未,佢地支吾以對話部機時好時壞...可能無乳樂雪糕...但我朋友轉個頭打電話去book位...問哂佢地有無乳樂雪糕餐...佢地竟然話有....真係氣憤....如果你呢間野怕蝕...就唔好寫出黎騙人喇....真係too bad.
2011-08-02
看Openrice都知道這間餐廳的服務出名差,但念在笑多過喊的評價,兼且價錢寫明40-100蚊內,便嘗試去見識一下,想不到……真的聞名不如見面。先不說價錢寫明40-100蚊是不是有欺人之嫌,就單看服務質素而言,真的很難想像這間餐廳可以收取這樣的價錢而依然還能屹立不倒。昨天我們一班人去吃晚飯,一看餐牌的價目已知中招 (飲品28蚊起),本以為被宰割一次半次也算了,你有質素收貴D也是應該的。但,落了單後,D侍應好似賣完保險的sales咁,對我們這一枱興趣大減,漸漸連人影都唔見。衰就衰在我叫的飲品是蜂蜜綠茶。不知是不是因為昨天綠茶賣得太多還是蜂蜜唔夠,那杯飲品等極都未到,D侍應又愛理不理,結果,竟然等了個半鐘頭有多才來了一個錯誤的冷凍蜂蜜綠茶 (我要熱的!!!) 。到底弄一杯蜂蜜綠茶到底需要多少時間?我想,也許這間餐廳追求新鮮,那個半鐘頭其實是去了採蜜沏茶。但最後渴進口內,真的有我想的新鮮嗎?真的有應有的質素嗎?我應該要說有,因為這一餐我足足付了120蚊。

我應該要說有,因為這一餐我足足付了120蚊。
2011-08-27
2011-08-20 6 浏览
明明訂左8:30,8:35左右上去囉位,竟然同我地講冇位,叫我地轉場,仲話如果要食就要等位,起碼等30~60分鐘,因為有d人早到霸左d位。我心諗,如果係咁既話,咁不如你間鋪寫明不設訂位啦訂完又唔俾人入,想點先?我寧願佢同我講先到先得囉好過我訂左位又冇得入!之後有一位朋友終於忍唔住開口鬧啲職員,佢地先死死氣咁同我地講話有位,呢間野真係好有問題坐低左之後就叫左個4人套餐,價錢大概係$5XX,可以自選食物,我地計過條數以為咁叫會抵啲啦,點知...首先野飲我叫左特濃朱古力(凍),但杯野啲味道真係勁怪!甜又唔係甜,總之怪怪地啦!第一樣上既就係湯,冇咩特別同平時係PIZZA *** 飲到果啲差唔多!然後就係下面呢碟豬仔骨,又係冇咩特別囉,而且好甜,NO! 成碟野最好食既就係薯條!呢個飯算係最好味既一樣野,但份量勁少,4個人根本分唔哂!小食拼盤,果條春卷咁既物體真係好難食 啲雞翼咸到好似食鹽咁!得啲薯條好食你話死未!呢個PIZZA就真係經典喇!原價要成$1XX,但味道同係麵包鋪度食到既PIZZA冇乜分別,我仲要覺得人地好食過佢囉食呢個PIZZA真係同食麵包冇咩分別,個底仲要燒焦左架,苦架!食左一舊已

然後就係下面呢碟豬仔骨,
又係冇咩特別囉,而且好甜,NO! 成碟野最好食既就係薯條!
呢個飯算係最好味既一樣野,但份量勁少,4個人根本分唔哂!
得薯條好味
小食拼盤,果條春卷咁既物體真係好難食
啲雞翼咸到好似食鹽咁!
得啲薯條好食你話死未!

食呢個PIZZA真係同食麵包冇咩分別,個底仲要燒焦左架,苦架!食左一舊已經冇哂胃口再食喇!

甜品:
怪味yogurt
一上果陣個雪糕係溶溶地,個PANCAKE又係冇咩特別,但原價要成$37囉

另外間野係冇咩野玩架!要玩熱門game就要做佢間野既VIP

最後要講既就係,呢間野既女員工服務態度真係超級唔好(尢其係門口果個),
埋單每個人$150,如果要我咁既價錢入黎食野,但入得口既野竟然得薯條的話,
真係冇下次囉!
2011-08-19
2011-08-05 11 浏览
Pancake Colours 不同分店都去過幾次, 甚麼質素其實都預左, 志在幾好坐, 食個飯 , 吹下水一家餐廳的餐牌如果條款水蛇春咁長, 呢樣要加兩蚊果樣加三蚊, 套餐飲品又只包一兩款果間野D 野食好極有限, 因為餐牌反映做生意風格, 用料一定係算死草今次朋友買左團購, 68蚊任點任何 main dish + 飲品 + 湯 食左以下幾樣: 湯: 只有紅湯, 大家樂level, 味道唔錯主菜:黑松露 carbonara : 慳皮, 食唔出有芝士同蛋 黑松露意大利飯 / 牛尾意大利飯 / 大蝦意大利飯 : 用的不是意大利飯, 是珍珠米, 後生仔食唔出, 夠飽就算了, 份量足夠的燒雞半只: 燒雞下面的番薯泥美味三文魚排蛋包飯: 三文魚大概係0.5 cm 厚, 是超市買的一開三 , 蛋包飯包到實的的, 飯入面冇配料, 食落冇味飲品我叫左凍朱古力, 當然為左慳, 多多冰而且唔落奶另外小插曲係相信因為我地用團購劵, 我地叫貴野 (如 BBQ ribs / 海鮮旦包飯等) , 均為"賣哂" 但點解人地有得食既?最後一提服務同環境都係唔錯的 但如果以正價 80-90 per head (食

食左以下幾樣:

湯:
只有紅湯, 大家樂level, 味道唔錯

主菜:
黑松露 carbonara :
慳皮, 食唔出有芝士同蛋

黑松露意大利飯 / 牛尾意大利飯 / 大蝦意大利飯 :

燒雞半只:
燒雞下面的番薯泥美味

三文魚排蛋包飯:

飲品
我叫左凍朱古力, 當然為左慳, 多多冰而且唔落奶

但點解人地有得食既?

最後一提服務同環境都係唔錯的
但如果以正價 80-90 per head (食平野) 黎計, 一定唔會去喇
2011-08-04
庆祝纪念
生日
2011-07-27 12 浏览
瘋狂之團購系列 ---- Pancake Colours新派時尚西餐廳晚餐 餐湯 +主菜 +甜品 +飲品環境都OK, 全部都係sofa椅, 仲要好大張Tim 可以Hea 好耐又幾大幾闊落o既餐湯 ----- 栗米火腿忌廉湯, 一般啦, 普普通通, 都唔係完全冇味主菜叫了美式燒原條豬仔肋骨 ----- 我反而覺得佢整得ok wor , 因我們比教過意粉屋, 同i sq 的Duke's Deli ,佢以咁優惠的價錢, 同果D貴一倍的 Ribs 相差不遠..佢做到肉好淋,有足夠燒汁, 有味,配埋薯條, its quite a decent dish ! 香煎珍寶帶子配意式海鮮燴飯----- 除了個飯有少少少少許硬, 味道都合乎標準, 真係好少姐就ok 了綠茶 ----我選了熱的....麻麻地早知叫凍飲啦, 好大杯OVERALL , 我真是覺得LEE 餐超值, 人地其他餐廳, 1 個ribs已經等於你叫2-3個餐的價值了

環境都OK, 全部都係sofa椅, 仲要好大張Tim
可以Hea 好耐又幾大幾闊落o既
主菜叫了
佢以咁優惠的價錢, 同果D貴一倍的 Ribs 相差不遠..

綠茶 ----我選了熱的....麻麻地
早知叫凍飲啦, 好大杯

cream soup
RISSOTO
朱古力類似布甸之類, 個texture 好得意
  • 豬仔骨
2011-07-25 10 浏览
$87 @Pancake Colours Cafe & Bar(tsui sha tsui)-dinner入面真系人氣零丁不過環境真系幾華麗, 全部都系sofa椅有果d 吊吊椅XD 細個好憧憬坐呢D椅>v<b玩COSPLAY可以去果度影相玩下xd有播一d外國流行曲~食物有bino 同意粉,飯選擇套餐有餐湯,1自選主菜+餐飲上菜都算快~我叫左肥牛鍋+芝士忌廉豬骨湯底 當店員為肥牛鍋燃起爐火, 香甜的味道迅速送出-v-bb都有6~7塊肥牛~配栗米, 冬菇, 鳴門卷, 通菜, 烏冬食左半個鐘之後,, 烏冬同d配料開始入味..good ~xd之後叫餐飲..尤於我地坐得太入了~店員又唔主動巡鋪舉手又冇人理...叫又冇人理...認真叫天不應叫地不聞xd我地差d要在店內打電話call店員過黎= =食左2個鐘之後 叫野飲~薄荷朱古力+$5 大大杯~同個鍋一樣高!!! @0@ unbelievable XD味道5錯~好有薄荷味~^^個店員仲要落錯單~改左幾次都要錯..都好~有9折COUPON​好抵食! ^^GOOD CHOICE FOR A GROUP OF PEOPLE !!!!! ^
-dinner
入面真系人氣零丁
不過環境真系幾華麗, 全部都系sofa椅
有果d 吊吊椅XD 細個好憧憬坐呢D椅>v<b
玩COSPLAY可以去果度影相玩下xd
有播一d外國流行曲~
食物有bino 同意粉,飯選擇
套餐有餐湯,1自選主菜+餐飲
上菜都算快~我叫左肥牛鍋+芝士忌廉豬骨湯底

當店員為肥牛鍋燃起爐火, 香甜的味道迅速送出-v-bb
都有6~7塊肥牛~配栗米, 冬菇, 鳴門卷, 通菜, 烏冬
之後叫餐飲..尤於我地坐得太入了~店員又唔主動巡鋪
舉手又冇人理...叫又冇人理...認真叫天不應叫地不聞xd
我地差d要在店內打電話call店員過黎= =
食左2個鐘之後 叫野飲~薄荷朱古力+$5

味道5錯~好有薄荷味~^^
GOOD CHOICE FOR A GROUP OF PEOPLE !!!!! ^___^
栗米火腿忌廉湯
2011-07-24