2022-10-20 56 浏览
Pizza Maru (形點) 元朗元龍街9號形點一期1樓1076號舖今日又要同人食散水飯啦,食多咁多次西餐,今次一於要食下其他野!我地一行4人黎到位於元朗yoho一期嘅pizza maru,佢係一間韓國餐廳黎,而且仲係寵物友善餐廳黎添🤩餐廳闊落,環境燈光舒服,今次一行4人叫左5樣野食同3杯野飲1.紫蘇炸魷魚圈炸漿調味足夠,炸出黎夠晒香脆可口,而且魷魚圈夠晒大,食落爽口彈呀,非常惹味😋2.釜山炸軟殼蟹一碟4件,外層炸得香口,感覺似天婦羅咁,蟹夠鮮唔會腥,而且仲要有蟹膏,好正,還我少食蟹嘅人都食多件3.泡菜海灣pizza唔好以為叫泡菜海灣就會係無限泡菜係面,其實佢係有泡菜😂佢成份有雙份馬蘇里拉芝士,芝士串,奶油芝士慕斯,炒洋蔥,鮮蘑菇,蝦,蟹肉棒,粟米,甜椒,火腿,蜂蜜,杏仁片糖,香菜片, 甜牧場醬 , 泡菜蛋黃醬組成,個批真係好正,一上枱,聞到個陣味,真係流晒口水,芝士真係夠晒邪惡拉絲😈個批真心好食,批底夠晒鬆軟,而且唔會話太厚身,所以就算咁多芝士,食落唔會話太膩,,而且泡菜蛋黃醬嘅微辣,所以更有食慾,批邊仲撒上糖霜,感覺好聖誕feel 🥰4.蜂蜜牛油秘制炸雞6件依個炸雞好正,炸到外脆
Pizza Maru (形點)
元朗元龍街9號形點一期1樓1076號舖

餐廳闊落,環境燈光舒服,今次一行4人叫左5樣野食同3杯野飲

1.紫蘇炸魷魚圈

2.釜山炸軟殼蟹

3.泡菜海灣pizza

4.蜂蜜牛油秘制炸雞6件
依個炸雞好正,炸到外脆內嫰夠晒juicy,最正係佢個蜂蜜牛油汁,食咁多間炸雞都冇一間好似佢咁正,真係非筆墨能形容,如果炸雞腔嘅人可以叫夠12件,因為我都忍唔到口😋

5.鳳梨蝦芝士伴飯
上枱真係好香,芝士夠晒濃味,撈好個飯後,每一羹真係拉緊絲,而且菠蘿嘅酸甜混左落芝士到,酸味解左芝士嘅漏,但冇遮到芝士嘅味到,而且蝦肉食落又夠爽口彈牙,正呀😋

6.飲品(mango passion ices tea,pinapple ade,strawberry makgeolli )
3杯野飲都非常好飲,有酒精嘅飲品比例做得好 易入口但又不失酒味

整體黎講,餐廳環境好好,食物質素高,會再次返黎食

2022-10-20 71 浏览
今天下班跟朋友在元朗發現這間餐廳,久別韓國的我們立刻排隊進場,店舖主打韓國菜式,主打特式Pizza及炸雞,炸雞分別有6件及12件裝,而大部份Pizza亦分別有兩款大小尺吋選擇,別有心思。半半炸雞:顧名思義,可選擇兩款炸雞共十二件,十分適合選擇困難的朋友!我們選了甜辣秘製炸雞及蜂蜜牛油秘製炸雞,甜辣炸雞是經典的韓式炸雞,味道徧甜,外皮炸得酥脆值得一讚!而另一款雖然名字是蜂蜜牛油,但卻像燒烤醬的味道,配上外層沾滿的蜂蜜,也是一款相當驚喜的炸雞。蒜蓉番茄蟹肉意粉;甫一上枱,已傳來香濃的蒜香味,還有炸軟殼蟹伴碟。意粉煙韌,濃汁稠杰掛在意粉上很是誘人。最後來兩杯清新特飲,一解嘴膩,滿足的一餐。
今天下班跟朋友在元朗發現這間餐廳,
久別韓國的我們立刻排隊進場,
店舖主打韓國菜式,主打特式Pizza及炸雞
炸雞分別有6件及12件裝,
而大部份Pizza亦分別有兩款大小尺吋選擇,別有心思。

半半炸雞
顧名思義,可選擇兩款炸雞共十二件,
十分適合選擇困難的朋友!
我們選了甜辣秘製炸雞及蜂蜜牛油秘製炸雞
甜辣炸雞是經典的韓式炸雞,味道徧甜,
外皮炸得酥脆值得一讚!

而另一款雖然名字是蜂蜜牛油,但卻像燒烤醬的味道,
配上外層沾滿的蜂蜜,也是一款相當驚喜的炸雞

蒜蓉番茄蟹肉意粉;
甫一上枱,已傳來香濃的蒜香味,還有炸軟殼蟹伴碟。
意粉煙韌,濃汁稠杰掛在意粉上很是誘人。

最後來兩杯清新特飲,一解嘴膩,滿足的一餐。
2022-10-19 51 浏览
今日叫左1)泡菜海灣芝加哥$213薄餅(蜜糖杏仁邊)雙倍馬蘇里拉芝士、芝士條、忌廉芝土慕絲、炒洋蔥,蘑菇,鮮蝦、蟹肉棒、菠蘿、粟米,燈籠椒,火腿、蜜糖、杏仁片。糖霜,意大利香芹,牧場醬,泡菜蛋黃醬嘩!真係好好食(平時外面食嘅薄餅,我只食1/6片已夠)但呢個薄餅只係食蜜糖杏仁邊已經好正,咬落軟軟而微甜,又唔會覺得滯口,入面嘅芝士勁多,可以拉絲,d餡料完全啱我嘅口味,我食咗一半嘅薄餅勁捧場👍2)韓式海鮮炒年糕$96韓國年糕、韓國粉絲、蘑菇,洋蔥,煙肉、椰菜、青口、藍青口,鮮蝦,魷魚,蒜蓉、韓式辣醬呢碟年糕係有d辣,辣得黎都好味,魷魚多,醬汁多。飲用芒果激情冰茶(茶飲)芒果馬格利洒(有汽)
今日叫左
1)泡菜海灣芝加哥$213薄餅(蜜糖杏仁邊)
糖霜,意大利香芹,牧場醬,泡菜蛋黃醬

2)韓式海鮮炒年糕$96
呢碟年糕係有d辣,辣得黎都好味,魷魚多,醬汁多。
飲用
芒果激情冰茶(茶飲)
芒果馬格利洒(有汽)
2022-10-15 73 浏览
※本文以用餐當日的環境、服務和食物質素為準,口味亦因人而異,文章只作參考之用。.第一次食 Pizza Maru 主打韓式風味薄餅同炸雞知道佢地既超多芝士拉絲薄餅好出名🍕🍕今次去左元朗Yoho店 平日晚上座無虛席!可見人氣都相當強勁!.๑ 手工泡菜芝士波 $118六大粒芝士波,炸至金黃色熱辣辣上枱仲跟埋惹味既泡菜蛋黃醬 ~芝士波內已有不少芝士、洋蔥、蒜頭、意大利飯同墨西哥辣椒片,食落帶微微辣!本身已很惹味,蘸上蛋黃醬味道更加提升.๑ 蜂蜜蒜泥炸雞(6件)$123 炸雞有6件,淋上蜂蜜蒜泥汁咬落仍保持到脆身~如果炸雞可以揀無骨就更好了😅.๑ 韓國烤肉芝加哥 $213呢個sIze既薄餅切到六件 可以2-3人分都可以因為每件Pizza都有超級多芝士餡🤤🤤面頭仲放有辣肉睇同炸牛小排等~所以食一兩件已經非常飽肚😃.๑ Peach Lime Iced Tea $48

第一次食 Pizza Maru 主打韓式風味薄餅同炸雞
知道佢地既超多芝士拉絲薄餅好出名🍕🍕
今次去左元朗Yoho店 平日晚上座無虛席!
可見人氣都相當強勁!

๑ 手工泡菜芝士波 $118
六大粒芝士波,炸至金黃色熱辣辣上枱
仲跟埋惹味既泡菜蛋黃醬 ~
本身已很惹味,蘸上蛋黃醬味道更加提升

๑ 蜂蜜蒜泥炸雞(6件)$123
炸雞有6件,淋上蜂蜜蒜泥汁
咬落仍保持到脆身~
如果炸雞可以揀無骨就更好了😅

๑ 韓國烤肉芝加哥 $213
呢個sIze既薄餅切到六件 可以2-3人分都可以
因為每件Pizza都有超級多芝士餡🤤🤤
面頭仲放有辣肉睇同炸牛小排等~
所以食一兩件已經非常飽肚😃

๑ Peach Lime Iced Tea $48

• 蜂蜜牛油秘製炸雞
  • 韓國烤肉芝加哥
  • 手工泡菜芝士波
2022-10-14 62 浏览
最近寶寶太愛食Pizza😍所以今日兩母子拍拖去食重量級芝士Pizza👩‍👦話明重量級🏆呢個🍕薯角炭燒雞肉芝加哥🍕中間夾住多到一個點嘅芝士🤤當中嘅芝士都有3款😊所以每咬一啖都充滿香濃芝士😚配料亦相當豐富🤗炭燒雞肉、蕃茄、洋蔥、薯角、蘑菇再加埋BBQ醬同蜜糖杏仁批邊😙食落甜甜地真係超超超滿足喔!😍🍗蜂蜜牛油秘製炸雞🍗即叫即炸🔥外層嘅雞皮超香脆😌外脆內嫩😆而且充滿肉汁加上蜜糖嘅甘甜😆超爽呢!寶寶真係食唔停口😋食完一件又一件媽媽表示開心🥳
最近寶寶太愛食Pizza😍
所以今日兩母子拍拖去食重量級芝士Pizza👩‍👦

話明重量級🏆呢個🍕薯角炭燒雞肉芝加哥🍕
中間夾住多到一個點嘅芝士🤤
當中嘅芝士都有3款😊所以每咬一啖都充滿香濃芝士😚
配料亦相當豐富🤗炭燒雞肉、蕃茄、洋蔥、薯角、蘑菇

再加埋BBQ醬同蜜糖杏仁批邊😙食落甜甜地
真係超超超滿足喔!😍

🍗蜂蜜牛油秘製炸雞🍗
即叫即炸🔥外層嘅雞皮超香脆😌
外脆內嫩😆而且充滿肉汁

加上蜜糖嘅甘甜😆超爽呢!

寶寶真係食唔停口😋食完一件又一件
媽媽表示開心🥳

2022-10-13 63 浏览
泡菜海灣芝加哥$213,pizza我地點左呢個芝加哥海灣,我相信好多人嚟呢到食野都係為左食佢呢個pizza。因為蜜糖杏仁邊係佢嘅特色。pizza入面芝士量,以激量嚟形容一啲都品過份。將薄餅拉出嚟個時,豐厚的芝士足以讓大家拉絲影相打卡。至於滿佈糖霜的蜜糖杏仁,值情係成個pizza嘅主角。pizza底鬆軟可口,仲有大量嘅配料係pizza上面。口感視覺都一流。芝士秘製炸雞$118,芝士聞落香噴噴,炸雞Juicy 又香脆 ,絕對唔會食落乾爭爭。Scholar Belgian Wheat Ale,啤酒帶有金橘味道。小麥味重之餘,仲有淡淡的果香味。鍾意清爽而又愛好啤酒嘅朋友絕對唔能夠錯過。

2022-10-13 63 浏览
釜山炸軟殼蟹$138,軟殼蟹整個外殼都可以吃,而且炸得非常好,殻蟹有4件,食落香脆可口。完全無油億味。蜂蜜蒜泥炸雞$123,原本我地想點混合口味炸雞。價錢會抵d。但因為口味唔太岩。所以最後半份半份咁叫,雞皮脆身香口,外層炸粉唔太厚,食落啖啖肉,的確有水準。辣魷魚烤蛋拌飯$136,呢個飯岩晒好辣嘅朋友。魷魚入量勁多。熟蛋包圍住d飯。蛋唔會烤到過熟,食落好滑身。飲品方面,Pineapple Ade,菠蘿味重,又夠氣,菠蘿愛好者必點。Joker Golden Pale Ale,麥味香濃,而且有濃濃嘅花香味。

相信大家對 🇰🇷 ℙ𝕚𝕫𝕫𝕒 𝕄𝕒𝕣𝕦 並不陌生,它在韓國和香港兩地都相當有名呀🤣~ 餐廳在全球有630多間分店,曾為選為年度傑出品牌和韓國百大品牌,更被譽為韓國ɴᴏ.1薄餅,風頭一時無兩哦~ 我曾經光顧過數次,覺得好好吃🤭。昨天忽發炸雞癮起,就與家人一齊來試試囉💕~ 「 辣雞芝加哥薄餅🍕$207 」 邪惡到不能再邪惡的瀑布芝士薄餅😍,不但拍照一流,連味道也是相當的好呀~用雙倍馬蘇里芝士、芝士條、香辣雞肉、辣肉腸、巴馬臣芝士等等😏。味道鹹香豐富,微微的辣勁令人吃不停口,薄餅軟熟可口,值得推介! 「 半半炸雞🍗$223 」 貪心的我,當然要吃兩款口味啦☺️。我選擇蜂蜜牛油🧈和蒜香甜辣味。炸雞真的好脆,是我吃過最好吃的😚! 甜甜的蜂蜜牛油,微甜香噴噴,而蒜香甜辣則較為惹味,兩款都推介~ 「 韓國手工啤酒🍻$56/Happy Hour 」 吃炸雞一定要配啤酒🤭,而且是Happy Hour,更加抵飲!

「 辣雞芝加哥薄餅🍕$207 」

「 半半炸雞🍗$223 」

「 韓國手工啤酒🍻$56/Happy Hour 」

2022-10-10
2022-10-13 1802 浏览
炸雞炸雞炸雞,終於有時間光顧Yoho mall這韓國餐廳了,晚餐時間常爆滿,今天就挑了中午一開門過來,跟友人慢慢嘆一下主餐牌選擇非常多,午餐還有套餐可點呢點餐後,職員提醒餐具的籃子,有透明手套用來吃炸雞的啊蜂蜜蒜泥炸雞絕不能錯過的口味,因為帶點甜的炸雞真的非常吸引,加上這餐廳的炸雞不僅皮薄還很脆,這款味道清清甜甜的,當然雞肉不用說也知道是超級嫩滑的火辣秘製炸雞醬汁帶點微辣的,淋上炸雞外層,吃的時候味道較濃,與薄脆皮的雞非常夾,推介喜歡吃點辣的朋友烤雞蜜桃薄餅 (燒烤醬底)午餐的9寸薄批剛剛好,第一次吃燒烤醬底,烘焗後的蜜桃甜味更出,與烤雞同吃,還有九層塔葉點綴,第一次試這個配搭很滿意芒果西柚檸檬有氣水下午沒有點餐廳的招牌手工啤酒,來了個水果Ade,芒果及西柚果蓉,加上檸檬片和有氣水,整杯甜甜酸酸的不錯菠蘿檸檬有氣水這杯菠蘿蓉,加上檸檬片和有氣水,甜甜的,吃完炸雞薄餅喝上幾口很爽下次再來吃其他口味炸雞,走前還看到有竉物閣,可以帶同小狗呢

主餐牌選擇非常多,午餐還有套餐可點呢

點餐後,職員提醒餐具的籃子,有透明手套用來吃炸雞的啊

蜂蜜蒜泥炸雞

是超級嫩滑的

火辣秘製炸雞

烤雞蜜桃薄餅 (燒烤醬底)

芒果西柚檸檬有氣水

菠蘿檸檬有氣水

下次再來吃其他口味炸雞,走前還看到有竉物閣,可以帶同小狗呢

2022-10-10
想重拾去韓國🇰🇷旅行嘅感覺,我就諗起食韓式炸雞🍗今日我就去咗 pizza maru 點選咗餐廳最出色嘅炸雞,果然熱辣辣之餘,仲勁香脆(唔會有淨係食炸粉嘅感覺),火候啱啱好,裡面雞肉又夠嫩,同埋夠晒juice😋再食埋個Pizza ,佢地嘅Pizza一見到已經流晒口水口,味說超新穎,仲要非常足料,啖啖都有香濃芝士味 + 燒汁!最重要係餐廳係寵物友善餐廳,歡迎同您嘅🐱🐶寵物一齊用膳!餐廳仲設有outdoor 坐位☀️
想重拾去韓國🇰🇷旅行嘅感覺,我就諗起食韓式炸雞🍗
最重要係餐廳係寵物友善餐廳,歡迎同您嘅🐱🐶寵物一齊用膳!
餐廳仲設有outdoor 坐位☀️
Pizza Maru在Yoho mall開左幾個月,最有特式的是佢間左少少位做寵物美容,可以人食飯時狗美容!🤣裝修韓系風格,有一片大大的螢幕牆無間斷播韓國女團MV,枱與枱之間有空間感,有自然光,坐得幾舒服!🍕 薯角炭燒雞肉芝加哥薄餅(蜜糖杏仁邊)($213)呢個薄餅真係好啱打卡,用了雙倍馬蘇里拉芝士、芝士條及忌廉芝士慕絲,極度拉芝!超級多芝士。批邊芝心之外,面頭還用了蜜糖、杏仁片及糖霜,所以這個薄餅其實是半咸半甜的,其中甜味都幾出,其實真係好有食緊甜品嘅感覺!🍶Lychee makgeolli ($78)非常推介呢樽米酒!只有3%酒精,非常適合小酌,又香又甜又有少少氣,好好喝!一大樽夠2人share!🍝午餐:烤香辣烤雞泡菜意粉($93)連是日冰茶好大一盤意粉,以火箭菜圍邊,賣相幾靚,泡菜汁濃厚,掛麵力十足,辣味強!是日冰茶係Elder flower syrup + mint tea,都幾有誠意。🦀香炸軟殼學蟹+$48 ❤️ - 都幾好肉!🥗沙律+$15
Pizza Maru在Yoho mall開左幾個月,
最有特式的是佢間左少少位做寵物美容,
可以人食飯時狗美容!🤣

裝修韓系風格,
有一片大大的螢幕牆無間斷播韓國女團MV,
枱與枱之間有空間感,有自然光,
坐得幾舒服!

🍕 薯角炭燒雞肉芝加哥薄餅(蜜糖杏仁邊)($213)
呢個薄餅真係好啱打卡,

其中甜味都幾出,其實真係好有食緊甜品嘅感覺!

🍶Lychee makgeolli ($78)

一大樽夠2人share!

🍝午餐:烤香辣烤雞泡菜意粉($93)連是日冰茶

好大一盤意粉,以火箭菜圍邊,賣相幾靚,
泡菜汁濃厚,掛麵力十足,辣味強!

都幾有誠意。

🦀香炸軟殼學蟹+$48 ❤️
- 都幾好肉!

🥗沙律+$15
係人都知我鐘意食韓國炸雞同Pizza㗎啦😗今次山長水遠入到元朗形點,為嘅就係哩間韓國過江龍-Pizza Maru啦😌🍕Cheetos 芝士脆條用Mozzarella cheese製成嘅芝士脆條,外脆內軟,非常吸引,一啖一條,真係會食唔停口㗎🤪🍕 Maru Calamari Twigim 紫蘇炸魷魚圈魷魚圈炸得非常香口,而且仲保留魷魚彈牙嘅口感💛唔錯🍕 Bulgogi Chicago 韓國烤肉芝加哥個人極度推介必食必點之選,Chicago系列嘅Pizza 👏🏻用咗雙倍Mozzarella cheese放入批邊,切開後將Pizza拉起,形成澎湃如瀑布一樣嘅芝士拉絲,非常壯觀🤤未食已經流緊口水🫣 而我選擇嘅韓國烤肉嘅餡料有:芝士條、牛小排、辣肉腸、蕃茄、巴馬臣芝士、糖霜、意大利香芹、Maru蕃茄醬😚 睇到都知充滿芝士嘅香味🧀豐富嘅配料令人令一啖都食得好滿足🤤食落口感仲非常豐富添🧀 芝士控真係一定要試💗🍕 Galbi Gangjeong Chicken(6pcs) 牛骨汁醬油炸雞 喺出面比較少見到嘅炸雞,所以專登叫嚟試吓😌 牛骨汁味道幾香,甜甜地好惹味💜🍕 Honey Garlic Gangj

🍕Cheetos 芝士脆條

🍕 Maru Calamari Twigim 紫蘇炸魷魚圈
魷魚圈炸得非常香口,而且仲保留魷魚彈牙嘅口感💛唔錯

🍕 Bulgogi Chicago 韓國烤肉芝加哥

🍕 Honey Garlic Gangjeong Chicken(6pcs) 蜂蜜蒜泥炸雞
蜂蜜蒜泥除咗滿滿咁鋪滿係雞件嘅表面之外,係個兜都仲有好多蜂蜜蒜泥炸雞醬🤤可以瘋狂點佢嘅醬🫣 蜂蜜嘅甜味配上蒜香🧄令人垂涎欲滴🤤真係食唔停口😚

雞件肉嫩多汁唔鞋口,美中不足嘅係佢係有骨,個人比較鐘意食啖啖肉嘅雞,同埋當日本身想食另外兩款小食,可惜賣晒😢唯有下次再試啦🤭
2022-10-04 65 浏览
今日食評✍🏻 Pizza maru@yoho mall試食指數⭐⭐⭐⭐店舖衛生⭐⭐⭐侍應態度⭐⭐⭐⭐⭐((每項5⭐️為滿分)) ·舊時pizza express舖位轉咗呢間有炸芝士及炸雞🍗我估係韓國食品🇰🇷公眾假期的午餐人山人海所有食肆都排長籠我哋等咗10公鐘左右入坐點了1️⃣炸芝士條邪惡但好味唔「漏」不過小食嚟講算貴2️⃣cheesy maru 🍕 (double 🧀 cheese)好好味So far 味道贏晒市面上各大pizza店大家一定要點pizza3️⃣泡菜燒牛risotto等咗30分鐘嘅risotto夠熱🔥外就冇乜驚喜仲有好咸🥵4️⃣berry & Mango soda 🥤 🥤 正常稍嫌太多冰二人593幾貴🤔此店另一驚喜係有寵物美容店在食店旁另一門口入愛寵物嘅主人一定喜歡💕·599.Eat疫情下的食肆怕多人辛苦排得嚟又唔好食食外賣食到悶想岀去搵食又驚唔衛生·我哋599•Eat幫到你無論大鋪小店我哋都會盡試盡講
今日食評✍🏻
Pizza maru@yoho mall
試食指數⭐⭐⭐⭐
店舖衛生⭐⭐⭐
侍應態度⭐⭐⭐⭐⭐
((每項5⭐️為滿分))
舊時pizza express舖位轉咗呢間

我哋599•Eat幫到你
無論大鋪小店
我哋都會盡試盡講
2022-10-04
終於開到元朗 之前係荃灣已經好想食🥹但係好多人排 ʜᴀᴘᴘʏ ғʀɪᴅᴀʏ預早少少拎位但都等咗9個字 前面走咗幾張飛 因為想食😂我哋堅持等✊🏻 · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · ✿ 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐌𝐚𝐫𝐮 𝐎𝐩𝐩𝐚 (𝐑𝐞𝐠𝐮𝐥𝐚𝐫) 芝士𝐌𝐚𝐫𝐮大哥$𝟏𝟒𝟔 :色彩繽紛🌈加咗錢要芝士批邊 愈邪惡愈好吃😈 ✿ 𝐒𝐮𝐧 𝐓𝐨𝐦𝐚𝐭𝐨 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐚𝐠𝐨 (𝐑𝐞𝐠𝐮𝐥𝐚𝐫) 太陽番茄芝加哥 $𝟏𝟖𝟑:好似蛋糕🍰都轉咗芝士批邊 呢款味道落咗係個ᴅᴏᴜɢʜ到 相對無咁重口味 都好食 ✿ 𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐁𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐝 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 (𝟔𝐩𝐜𝐬) 蜂蜜牛油秘製炸雞🍗$𝟏𝟏𝟖 ✿ 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 𝐒𝐪𝐮𝐢𝐝 𝐁𝐢𝐛𝐢𝐦𝐛𝐚𝐩 辣魷魚烤蛋拌飯$𝟏𝟑𝟔:呢個好辣 不過好惹味🌶同行友人食咗2啖停晒口 注意⚠️ ✿ 𝐌𝐢𝐱𝐞𝐝 𝐌𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐰/ 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐞 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐚 松露忌廉雜菌意粉 $𝟏𝟓𝟖:正常! · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ · 6人份量 ʀᴇɢᴜʟᴀʀ sɪᴢᴇ 🍕會少所以叫多個開心sʜᴀʀᴇ🥳但係太多人 座位好迫ᴘɪᴢᴢᴀ種類多
終於開到元朗 之前係荃灣

松露忌廉雜菌意粉
松露忌廉雜菌意粉
2022-07-29
2022-09-22 52 浏览
呢倜係來自韓國嘅過冮龍出名用料靚嘅芝士 pizza啱啱開張嘅時候大排長龍今日嚟到元朗分店主力食佢嘅午餐set蜜桃烤雞薄餅午餐一律都係薄批冇得試佢嘅芝加哥 pizza不過呢個嘅味道就真係有驚喜甜甜地嘅蜜桃配住芝士雞粒完全唔油膩嘅感覺海鮮紫菜意大利飯奶油嘅香味好足夠海鮮份量都好多成個飯嘅口感綿滑衰在紫菜嘅味道完全蓋過遲吓有機會都會試吓佢嘅晩餐
呢倜係來自韓國嘅過冮龍
出名用料靚嘅芝士 pizza