2022-04-29
最近呢幾年,雖然係疫情,但係深水埗都開咗好多嘅小型食店!各有特色!夏威夷菜係我第一次接觸,所以特別好奇!七點左右去到差唔多全院滿座🥶樓底非常高!光線充足!鍾意嘅話仲可以坐室外嘅位置!Menu 好簡單只有兩三頁,唔想諗嘅可以揀signature bowl有五,六款揀!❤️我第一次識食,我梗係想自己揀啦!我先揀咗主菜先:主菜有三文魚,吞拿魚,八爪魚同雜菇香菇👍我揀左三文魚比我想像中大件,份量都唔少😁第二樣係飯底:可以揀沙律菜底或者飯,雙拼又得😁滿足你唔同嘅需要topping -3款可以揀主要都係蔬菜為主,而且份量非常之多❤️有興趣可以額外加錢揀top up我就揀咗蟹肉😋醬方面有五種選擇,而且啲醬都比較特別!有兩三樣都想試最後揀咗山葵乳酪醬😛😛總結一下份量好多大食嘅你都一定夠食而且蔬菜部份新鮮份量多健康之選值得回頭👍👍
有興趣可以額外加錢揀top up我就揀咗蟹肉😋