2021-09-11
有時真係想瘋狂食炸雞🤤🤤今次就黎到銅鑼灣既Sodam Chicken食炸雞放題~~除左炸雞,仲有pizza、焗雞、小食可以任叫,價錢仲好平添❤️❤️-🍗炸雞+Pizza放題 (90分鐘) $128✨本身呢個價錢包左6款口味炸雞同pizza放題~~我地加左($28)升級,就有額外口味+焗雞+小食可以任叫🤩🤩炸雞方面有好多選擇,例如甜酸炸雞、蜜糖芥末香蔥炸雞、黃金鹹蛋炸雞、檸檬柚子炸雞同香草青檸炸雞等~~最近仲推出左期間限定既暹羅花生炸雞🥜🥜炸雞上面有調味過既花生醬,食落好香口,充滿東南亞風情❤️❤️炸雞全部都係無骨,咬落啖啖肉,仲要即叫即炸熱辣辣~口感外脆內軟,好juicy!!餐廳仲有提供手套,用手拎住食炸雞真係特別爽😎😎-焗雞方面都唔錯,口味包括蜜糖蒜香焗雞、雙重芝士焗雞、韓風紫菜焗雞、BBQ香辣焗雞同新推出既冬蔭功焗雞等~~焗雞外層香脆,裡面既肉都好嫩滑!不過我都係鍾意炸雞多d🤣🤣而pizza方面,叫一份就有齊哂4款口味~包括千島加勒比海、熱帶風情、明蝦水牛芝士同瑪嘉麗塔皇后~~食落都好鬆軟,仲有拉絲效果添🤤🤤另外,除左炸雞同pizza,仲有多款小食任叫~~今次試左芝士粉薯條🍟、蜜糖牛油粟米
今次就黎到銅鑼灣既Sodam Chicken食炸雞放題~~
🍗炸雞+Pizza放題 (90分鐘) $128✨
本身呢個價錢包左6款口味炸雞同pizza放題~~
最近仲推出左期間限定既暹羅花生炸雞🥜🥜
餐廳仲有提供手套,用手拎住食炸雞真係特別爽😎😎
焗雞外層香脆,裡面既肉都好嫩滑!不過我都係鍾意炸雞多d🤣🤣
食落都好鬆軟,仲有拉絲效果添🤤🤤
另外,除左炸雞同pizza,仲有多款小食任叫~~
今次試左芝士粉薯條🍟、蜜糖牛油粟米🌽、韓式辣泡菜🥬、韓式辣拌海蜇🌶同炸餃子🥟
當中推介韓式辣拌海蜇!海蜇爽口彈牙,索哂醬汁好入味~味道甜甜辣辣,食完好開胃👍🏻👍🏻
餐廳而家仲做緊主菜半價、精選飲品買一送一既優惠!!
今次食唔哂全部口味,下次黎要繼續挑戰呢💪🏻😆